Ara kanama

Fatma 17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
36
Merhaba Arkadaşlar doğumdan sonra Cerazette dkh kullandım ilk zamanlar sorun yaşamadım daha sonra ara kanama olmaya başladı 1 ay kadar sürdü bende gittim spiral taktırdım ilk ay onda da sıkıntı olmadı ikinci ay kanama başladı ve 25 gün sürdü tekrar doktora gittim yerindeymiş kayma falan yokmuş bana duphaston verdi 7 gün kullandım o da sonra kanama yapmaya başladı 12 gündür kanama devam ediyor doktora gittim adet mi oldum diye sordum hayır ara kanamadır içini sökecek bitince adet olacaksın dedi hap bitti kasıklarım ağrıyor bu hapı kullanmaya başladığımdan beri malum ramazan ayındayız ara kanama dediği için oruçlarımı da tuttum ama hala kanama devam ediyor ben yine de adet olacak mıyım olursam nasıl anlayacağım böyle bir şeyi yaşayan oldu mu varsa beni bilgilendirirse çok memnun olurum

Son düzenleme:
Bebişim kanaman varya orucun kabul olmuyor diye biliyorum o durumda ama bu tabi Allah’la senin aranda ben karışamam. Benim duyduğum kadarıyla bildiğimdende değil.

Şimdi Duphaston progesteron hormonunu taklit ediyor. Özellikle anormal kanamada çok etkili ama senin spiral, ya olmamış ya da senin doktor bu işten pek anlamıyor. Bence sen en iyisi mi başka doktora git bunda bir sorun var bu kadar teknik bilgiyi burada bulamazsın. Belki rahim duvarı kalınlaşman vardır ya da kistin başka doktora git bacım.

`