Gebeliğe Hazırlık Ara kanamadan sonra ne zaman adet olunur ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

lataknatuminrahmetillah

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2020
223
58
28
Merhaba kizlar bir kac gün once ilk defa ara kanama yaşadim 6 gün sürdü, sorum şu acaba simdi ben ne zaman adet olurum 2 hafta sonra normal adet gunumdemi yoksa 1 ay sonrasindami ? ve bilginiz varsa ara kanamadan sonra yumurta oluşmaya başlarmi yoksa bidahaki normal adet oldugum zamanmi yumurta oluşmaya başlar ? Simdiden cevapleriniz icin tşkler :)

Merhaba kizlar bir kac gün once ilk defa ara kanama yaşadim 6 gün sürdü, sorum şu acaba simdi ben ne zaman adet olurum 2 hafta sonra normal adet gunumdemi yoksa 1 ay sonrasindami ? ve bilginiz varsa ara kanamadan sonra yumurta oluşmaya başlarmi yoksa bidahaki normal adet oldugum zamanmi yumurta oluşmaya başlar ? Simdiden cevapleriniz icin tşkler :)
ara kanamanın neden oldugunu bılıyomusun? doktor neden oldugunu arastırmalı once kı yumurtlama olur olmaz o der zaten sana.

ara kanamanın neden oldugunu bılıyomusun? doktor neden oldugunu arastırmalı once kı yumurtlama olur olmaz o der zaten sana.
Acikcasi aslinda bu ay hamilelik icin doktor femarayla estrofem yazmisti femarayi kullandiktan bi kac gun sonra korona olduk oyle doktoru aramistim estrofemi icmeye devam edeyimmi yarida kesimmi diye oda ilaci kesmemi soylemisti... iste ilk defa bi kac gun sonra ara kanama yaşadim ama estrofemde hormon ilaci oldugundan pek endişelenmedim onu yarida kestigim icin kanama olmustur diye,, doktoru aradigimda gel demisti benim daha karantinam bitmemisti ondan sali gunune cagirmisti bende ilactan kaynaklidir diye randevu almakta acele etmemistim yer dolmuş sonrada bayram diye alamadim... ozelde bakiliyorum simdi gebelik takibi olmadigi icinde bi kanama icin muayene odemek istemiyorum bos yere ondan gitmek istemiyorum benim merak ettigim acaba simdi ne ne zaman adet olmam gerekir ara knama sayilmamis olup 2 hafta sonrami yoksa ara kanama adet gibi sayilip 1 ay sonrami adet olurum bilginiz varmi ?

Back
X