- 3 Eylül 2018
- 132
- 26
- 13
- Konu Sahibi uykucubiri
-
Hayur canım bence yumurtlama kanaması yaşıyorsun. Bildiğim kadarıyla normal bir durum. Ama emin olmak istersen lekelenme olduğu zaman hemen doktora git.
Bu kadar stres yapma lütfen bence benim dediğim çıkacakYaşım daha çok büyük olmadığı için onuda tam bilmiyorum bir kez daha gidicem ama artık çok korkmaya başladım aklımdan bir kez bile çıkmıyor
Bu kadar stres yapma lütfen bence benim dediğim çıkacakkaç günde bir adet oluyorsun?
Tamam işte canım yani sen ortalama 14-15. gün yumurtluyorsun. Bazı kafınlar yumurtlama esnasında lekelenme yaşar. Senin lekelenme de tam o zamanlara geliyor. Tabi sen yine de bu lekelenme olunca doktora bir görün.
Büyük ihtimalle yumurtlama döneminin belirtileri ... bir dönem bende de oluyordu. Aynı bahsettiğiniz şekilde.
Büyük ihtimalle yumurtlama döneminin belirtileri ... bir dönem bende de oluyordu. Aynı bahsettiğiniz şekilde.
Canım lekelenme kendiliğinden geçti ama ağrım geçmedi o dönemde ağrım var anlıyorum hani
Gittin mi canım ne dedi doktorEvet ağrı zaten oluyormuş o dönemde lekelenmede oluyormuş ama beni çok rahatsız etti yarın randevum var gidip konuşucam bakalım
Gittin mi canım ne dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?