• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ara ogun meyve

QWXYZ

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2012
58
0
26
Eskişehir
Internette ve bircok yerde karsilastigim bilgi,meyveden tek basina ara ogun olmaz.yag yapar.ama diyetisyenin bana verdigi listede ara ogunlerim sadece meyveden olusuyor,ne yapmam gerek sizce uymalimiyim yinede?

ben istediğim zaman zayıflıyorum istediğim zaman kilo alıyorum...aç kalmıyorum..diyetisyenleri takip etmiyorum da...Öncelikle sabah kahvaltını çok güzel yap herşeyi eksiksiz ye....yapabilirsen ekmeğini ve mayanı evde yap....öğlen ekmek yeme ama istediğin kadar istedğini ye ama çok yağlı ve hamur işi olmayacak.akşam 6 dan sonra yemek yeme hafif şeyler ye.yoğurt olur içine yulaf tozu felan koy.meyve ye..hafif ne varsa ye...sağlıklı bir şekilde zayıflayacaksınn

Cnm cvp icin sagol ama ben zaten bunlari denedim ve basaramadim o yuzden diyetisyene gidiyorum duzenli bir sekilde vermek icin yoksa dogumdan sonraki kilolarla basa cikamayacagim 6 kilo verdim ama simdi orda takildim kaldim.merak ettigim meyvenin tek basina yenmesinin dogru olup olmadigi?

Back
X