Ara verdik :(

cadim38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2013
398
2
38
İstanbul
kızlar bir önceki konularımı okuyanlar bilir okumayanlar için kısa bir özet geçicem ..
ben 23 yaşındayım ve nişanlıyım şuan evde yim nişanlım istemiyor diye çalışmıorum :(
kendisi fazla alıngan ve bana çok bağlı dün mesaj attı ara verelim dedi ztn ramazandan beri çok değişti oruç ona yaramadı tuhaf tuhaf konuşmalar yapmaya başladı onu çok seviyorum ama artık tahammül edemedim kabul ettim bende :(
ara vermek derken 10 gün gibi bir süre hiç konuşmicaz . dün de ztn ne o mesaj attı nede ben . sizce ara vermek denilen kawram bir ilişkiyi zedeler mi yoksa uzak kaldıça kıymet mi bilinir :(
off bilmiorum yardım edin kafam karma karışık sizce iyi mi yaptım kötümü ?
:( şimdiden önerilerini sunan arkadaşlara teşekkür ediyorum :16:

lütfen yorumlarınızı benden esirgemeyin kafayı yicem :(
anlamadığınz bir kısım varsa daha detaylı analtabilirim yardım edin yeter :(

işten ayrılma sebebim = çalıştığım şirkette rahatsız ediliyordum laf atan oluyordu ahlaksız çirkin teklifler eden nişanlımda bunu duyunca işten ayrılma mı istedi en başta hyr dedim 1 ay daha çalıştım ama teklifler gittikçe iğrençleince kendi isteiğimle işten ayrıldım . evlenndikten sonra tekrarda iş e başlamayıı düşünüyorum :)

Son düzenleme:
birbrnizden sıkılmış olabilirsiniz bir müdddet ara vermek çokta kötü bir şey değil canım :) ilk buluştuğunuzda birbirnizi özlediğinizi hissedersiniz çok sık olan kavgalardan arınmış olursunuz :3: inş.

birbrnizden sıkılmış olabilirsiniz bir müdddet ara vermek çokta kötü bir şey değil canım :) ilk buluştuğunuzda birbirnizi özlediğinizi hissedersiniz çok sık olan kavgalardan arınmış olursunuz :3: inş.

evet son zamanlatrda çok sık tartışmaya başladık doğru ne desem alttan alıyor ama çok soğuk cevaplar veriyor sebebini soruncada sürekli ramazandan dolayı diyor :(

evet son zamanlatrda çok sık tartışmaya başladık doğru ne desem alttan alıyor ama çok soğuk cevaplar veriyor sebebini soruncada sürekli ramazandan dolayı diyor :(

cadım biraz alttan al inşallah düzelir, bende nişanlıyım benim nişanlımda ara ara böyle garip hallere giriyor :44: anlam veremiyorum ama kendi haline bırakıyorum düzeliyor sıkma canını biraz geride dur. ara vermek saçmalık ama sık konuşmakta en sonunda kavgalara sebebiyt veriyor

Nihayetinde nişanlısınız ve evliliğe 1 adım kalmış doğru kararlar almak ve sonrasında üzülmemek için iyi olmuş bence. Hele ki düğün tarihiniz yaklaştıysa evlenme, aynı evde yaşama, özgürlüklerinin kısıtlanması gibi korkulara kapılmış olabilir. Zaman tanımak her zaman iyidir. 10 gün deyip sınırlamayın da aslında. Hah 10. gün ara bitti deyip aramamalısın da bence. Kafasını toplayıp sağlıklı düşünmeye başladığında seni arar zaten. Aramazda süreyi çok uzatırsa ya da arayı bitirdiğinizde hala soğuksa ve tartışmalar devam ediyorsa ilişkinizi baya baya gözden geçirin derim. Önemli bir aşamadasınız çünkü. Evet nişanlısınız ve ara vermek fikri çok da iyi durmuyor ama sonu evlilik olacak bi durumda da doğru kararlar için gerekli olabilir bazen.

bence böyle birşeyin olmaması lazım ilerde evlendiğinizde böyle bir durum olursa ne yapacaksınız evliliğemi ara vereceksiniz
"bir süre" ne kadar olacak bu bence o sana ara bitti yeniden başlayalım dediğinde "bir süre" sen ara verelim de bakalım ne diyecek
bence ilişkinizi gözden geçirip bir süre değil sürekli ara veya sürekli bereberiz demeniz gerekir

cadım biraz alttan al inşallah düzelir, bende nişanlıyım benim nişanlımda ara ara böyle garip hallere giriyor :44: anlam veremiyorum ama kendi haline bırakıyorum düzeliyor sıkma canını biraz geride dur. ara vermek saçmalık ama sık konuşmakta en sonunda kavgalara sebebiyt veriyor

nişanlı olmana sewindim halimden anlarsın . allah mutlu bir evlilik nasit etsin inşalllah :nazar: ama şöyle bir durum daha var biz zaten sık konuşmuyoruz çalışıyor diye gecede uyuyor en fazla günde 2 saat konuşabiliyoruz ama bu bile onu ara verme derecesine götürdü :(

Nihayetinde nişanlısınız ve evliliğe 1 adım kalmış doğru kararlar almak ve sonrasında üzülmemek için iyi olmuş bence. Hele ki düğün tarihiniz yaklaştıysa evlenme, aynı evde yaşama, özgürlüklerinin kısıtlanması gibi korkulara kapılmış olabilir. Zaman tanımak her zaman iyidir. 10 gün deyip sınırlamayın da aslında. Hah 10. gün ara bitti deyip aramamalısın da bence. Kafasını toplayıp sağlıklı düşünmeye başladığında seni arar zaten. Aramazda süreyi çok uzatırsa ya da arayı bitirdiğinizde hala soğuksa ve tartışmalar devam ediyorsa ilişkinizi baya baya gözden geçirin derim. Önemli bir aşamadasınız çünkü. Evet nişanlısınız ve ara vermek fikri çok da iyi durmuyor ama sonu evlilik olacak bi durumda da doğru kararlar için gerekli olabilir bazen.

doğru evkliliğe bir adım tarih te hemen hemen belli gibi yılın sonlarına doğru düşünüyoruz :) 10 gün derken onu demek istemedim o bayrama kadar dedi de o yazmasa ben yazmam ztn ben kendim 10 gün dedim . dediğinde çok haklısın devam ederse gözden geçiirme vakti gelmiştir :( ben onu 18 yaşımdan beri tanıyorum 5 yıl falan ve ilk defa böyle bir şey yaptı anlam veremiyorum :/

bence böyle birşeyin olmaması lazım ilerde evlendiğinizde böyle bir durum olursa ne yapacaksınız evliliğemi ara vereceksiniz
"bir süre" ne kadar olacak bu bence o sana ara bitti yeniden başlayalım dediğinde "bir süre" sen ara verelim de bakalım ne diyecek
bence ilişkinizi gözden geçirip bir süre değil sürekli ara veya sürekli bereberiz demeniz gerekir

doğru evlendiğimiz de de mi böyle yapacak :( ben onla bir ömür düşünürken ben onu 5 yıldır tanıyorum ve ilk defa böyle bir şey yaptı akıl sır erdiremiyorrum :/ sürekli ara veya sürekli beraberiz de dedin de konuşmuyoruz nasıl söylicem :( o yazmadan ben yazmam o kadar da değil :( o kadar da yüzsüz değilim :(

Sana kafasına esmiş ara verelim demiş, ileride kafasına eser evlilik fikrine alışamadım yol yakınken ayrılalım der. Baktığın vakit nişan dediğin nedir ki yüzük çıkar ilişki biter.

Ve sen böyle bir insan için çalımıyorsun, böyle erkeklerle birlikte olan kızların evlenseler bile çalışması lazım.

Sana kafasına esmiş ara verelim demiş, ileride kafasına eser evlilik fikrine alışamadım yol yakınken ayrılalım der. Baktığın vakit nişan dediğin nedir ki yüzük çıkar ilişki biter.

Ve sen böyle bir insan için çalımıyorsun, böyle erkeklerle birlikte olan kızların evlenseler bile çalışması lazım.

işimi çok seviyordum sırf o istedi diye işimden bile wazgeçtim . sorun da orda hayatım bizim evlecez sonuçta bu böyle sıkıldıkça ara mı verecek nasıl yüyrüyecek bu ilişki :(

bence kesinlikle ergence bi hareket olmuş..eleştirmek için sylemiyorum.ara vermek ne demek ya? ayrılalım diyemiyor da ara verelim diyor..bağlılığı bu muymuş? madem bu kadar seviyor 1 dk konuşmamaya dayanabilecek..ayrıca aileniz bu durumu mutlaka öğrenecektir değil mi? acaba onlar nasıl bi tepki verecek.sonuçta siz sevgili değilsiniz arada aileler var artık..çok çocukça olmuş..

doğru evlendiğimiz de de mi böyle yapacak :( ben onla bir ömür düşünürken ben onu 5 yıldır tanıyorum ve ilk defa böyle bir şey yaptı akıl sır erdiremiyorrum :/ sürekli ara veya sürekli beraberiz de dedin de konuşmuyoruz nasıl söylicem :( o yazmadan ben yazmam o kadar da değil :( o kadar da yüzsüz değilim :(

ben hemen şimdi söyle demiyorum canım bu süre içinde iyice düşün ben bu adamla bir ömür geçirebilirmiyim diye sen kendi kararını ver elbette oturup konuşacaksınız o zaman kararını vermiş olarak çık karşısına

bence kesinlikle ergence bi hareket olmuş..eleştirmek için sylemiyorum.ara vermek ne demek ya? ayrılalım diyemiyor da ara verelim diyor..bağlılığı bu muymuş? madem bu kadar seviyor 1 dk konuşmamaya dayanabilecek..ayrıca aileniz bu durumu mutlaka öğrenecektir değil mi? acaba onlar nasıl bi tepki verecek.sonuçta siz sevgili değilsiniz arada aileler var artık..çok çocukça olmuş..

evet aileleerimizin haberi yok :( olursa ztn abartmalara girer ve sonu bile görünür . en başta da dediğim gibi liseli sevgili değiliz biz yaptığı gerçekten çok ergence bişey sırf sevdiğim için kabul ettimm ama korkuyorum hem de çok korkuyorum :(

ben hemen şimdi söyle demiyorum canım bu süre içinde iyice düşün ben bu adamla bir ömür geçirebilirmiyim diye sen kendi kararını ver elbette oturup konuşacaksınız o zaman kararını vermiş olarak çık karşısına

hee şimd ianladım yaa kafam o kadar karmakarışık ki bazen anlayamıyorum karşıma alıp konucam konuşcam daa ne diyeceğimi bile bilemiyorum artık :(

nişanlı olmana sewindim halimden anlarsın . allah mutlu bir evlilik nasit etsin inşalllah :nazar: ama şöyle bir durum daha var biz zaten sık konuşmuyoruz çalışıyor diye gecede uyuyor en fazla günde 2 saat konuşabiliyoruz ama bu bile onu ara verme derecesine götürdü :(

Ozaman senin nişanlının derdi başka bunuda sen çözebilirsin en iyi tanıyan sensn.. bilemedim biz çok sık gün boyu msjlaşır konuşur üstüne akşam iş çıkışları görüşürüz artık konuşcak bir şey kalmayınca kavgalar çıkıyordu geri durmaya başladım daha güzel oluyor

tamam işte sen önce o karmakarışıklıktan kurtul kararını ver ondan sonra konuş bence canım
hele şu iş olayına çok şaşırdım neden çalışmanı istemiyor bence keşke çıkmasaydın işten her durumda kendi ayaklarının üzerinde durabilmen lazım canım bence sen hayatını yeniden ve detaylı birşekilde gözden geçirmen lazım

bence öncelikle işine geri dön, nişanlın istediği için işini bırakman doğru değil
anladığım kadarıyla 5 yıldır birlikteymişsiniz ve bu uzun bi süre gerçekten, ben eşimle evlenmeden önce 5 yıl birlikte olmuştum ve erkeklerle iligili şunu anladım onlar bizim gibi değiller, sıkılabiliyolar arada
benim eşimde 3 kez benden ayrılmıştı çıkarken, ben de tabi sen bilirsin diyip kendi haline bırakırdım, sonra kendiliğinden yalvar yakar geri dönerdi bana,bazen de bana daral gelirdi ayrılmak isterdim ama ben sabrederdim çünkü onu gerçekten sevdiğimi bilirdim ve sabrederdim, biz bunu çok büyütüyoruz bence bunlar olabilen şeyler, insanlar bazen nefes almak isterler, kendimizden bile sıkıldığımız olmuyo mu arada
şimdi eşimle 3 yıldır evliyiz ve çok şükür en ufak bi sorunumuz yok
sen de bırak arama 10 gün boyunca, kafa dinle kendinle kal sen de sevginden emin ol
zaten o seni gerçekten seviyosa daha da bağlanarak sana geri döner, sevmiyosa da bidaha aramaz
(tabi bütün bu anlattıklarım arada başka bi kadın yoksa geçerli eğer öyle bi durum varsa zaten aramasın)

Back
X