Ara verdik :(

Bazi seyleri kesinlikle cok zorlamamak lazim. "Sizin her şer sandıginizda bir hayır, her hayır sandiginizda da bir şer vardir" diyor mevlam. Akışına zamana birakmak, erkek kismini fazla simartmamak adina biraz goz dagi vermek her zaman iyidir. Her zaman alttan alip her dedigine kendinden ödün vererek "he" derseniz önumuzdeki 30 yil aynen devam etmek zorunda kaliyorsunuz erkek cinsinin gozunde.Evlilik ya da nisanliligin ilk zamanlarinda tolerans seviyesi fazla oldugundan her seyi alttan alip ok diyorsunuz,erkek simariyor...sonra yillar gectikce coluk cocuk ev isleri calisma hayatinin zorluklari uzerinizdeyken de şımarmıs erkekle ugrasmak, yine he demek cok agir gelmeye basliyor. O yuzden kararinda olmak sartiyla, onun da bazen alttan almasi gerektigini ve esine saygi duymasi gerektigini ogretmek lazim bence.

Canım hakkında hayırlısı olsun.Hayırlısı degılse daha basındayken bellı olması tabıkı dha ıyı ama şimdi senın yerıne kendımı koyup dusundumde bende nişanlıyım 1.5 ay sonra nıkahım var.Ara verelım ayrılıga hazırlamak olabılır evet ama olmayadabılır. Bazen kararsızlıklar derin düşüncelerın içinde kalınca bunu karsındakıne yansıtabılıyor ınsan.Belki nişanlınında böyledir.

Canım hakkında hayırlısı olsun.Hayırlısı degılse daha basındayken bellı olması tabıkı dha ıyı ama şimdi senın yerıne kendımı koyup dusundumde bende nişanlıyım 1.5 ay sonra nıkahım var.Ara verelım ayrılıga hazırlamak olabılır evet ama olmayadabılır. Bazen kararsızlıklar derin düşüncelerın içinde kalınca bunu karsındakıne yansıtabılıyor ınsan.Belki nişanlınında böyledir.

dedikleriniz de son derece haklısınız belki gerçekten nişanlım da öyledir .

kızlar bir önceki konularımı okuyanlar bilir okumayanlar için kısa bir özet geçicem ..
ben 23 yaşındayım ve nişanlıyım şuan evde yim nişanlım istemiyor diye çalışmıorum :(
kendisi fazla alıngan ve bana çok bağlı dün mesaj attı ara verelim dedi ztn ramazandan beri çok değişti oruç ona yaramadı tuhaf tuhaf konuşmalar yapmaya başladı onu çok seviyorum ama artık tahammül edemedim kabul ettim bende :(
ara vermek derken 10 gün gibi bir süre hiç konuşmicaz . dün de ztn ne o mesaj attı nede ben . sizce ara vermek denilen kawram bir ilişkiyi zedeler mi yoksa uzak kaldıça kıymet mi bilinir :(
off bilmiorum yardım edin kafam karma karışık sizce iyi mi yaptım kötümü ?
:( şimdiden önerilerini sunan arkadaşlara teşekkür ediyorum :16:

lütfen yorumlarınızı benden esirgemeyin kafayı yicem :(
anlamadığınz bir kısım varsa daha detaylı analtabilirim yardım edin yeter :(

işten ayrılma sebebim = çalıştığım şirkette rahatsız ediliyordum laf atan oluyordu ahlaksız çirkin teklifler eden nişanlımda bunu duyunca işten ayrılma mı istedi en başta hyr dedim 1 ay daha çalıştım ama teklifler gittikçe iğrençleince kendi isteiğimle işten ayrıldım . evlenndikten sonra tekrarda iş e başlamayıı düşünüyorum :)

ara vermek mi? nişanlı insan zaten evlenmek istediği için nişanlanır. neye ara versin ki :53:
oruç belki bitkinlik yorgunluk yapar ama karakter değişikliği için yetmeyebilir :26:

canım benimm acaba düğün yaklastıkçamı böyle oldu yani ne bileyim daha çok sorumluluğu olacak sonuçta , yada sana anlatamadığı bi derdi olabilir sana yansıtmamak için uzak kalmıştır nişanlısınız siz öyle ara falan olmaz sen uygun bir zamanda al sevdiceğini karşına söyle biz evleneceğiz ayrı kalmak ara vermek gibi şeyler saçma bi derdimiz varsa birlikte yanyana çözelim de :5: yani ben olsam böyle yapardım canımm:49:

Bi gelişme var mı canm ?

olma mı var tabi :) kulübe giripte sizi bilgilendiremedim :) 3.gün mesaj attı özür dilerim k.bakma birden ergen ergen davranmaya başladım beni affet dedi bende şuan müsait değilim işim var yazdım ki işim yoktu azcık kıymet bilisn die 15 dakika sonra mesaj attı aşkım bitmedi mi işin diye yok bitti dedim neden yazmadın o zmn diye bir soru sordu bilmem ramazandan dolayı dır dedim yalvarıorum tawır yapma dedi tm dedim güzel güzel mesajlar yazmaya aramaya başladı ama çok soğuktum ona karşı bayramın birinci günü bize geldi annemle babamın ellerini öptü sonrada birlikte onun ailesine gittik o yol mesafesinde açık açık konuşitum ne yani biz evlensekte mi böyle yapcaksın bu kadar çabuk mu bıktın benden gibi sorular sordum çok pişmanım affet dedi ben senden ölsem sıkılmam dedi bende yaqvaştan yumuşadım ama hala soğuk davranıorum .

olma mı var tabi :) kulübe giripte sizi bilgilendiremedim :) 3.gün mesaj attı özür dilerim k.bakma birden ergen ergen davranmaya başladım beni affet dedi bende şuan müsait değilim işim var yazdım ki işim yoktu azcık kıymet bilisn die 15 dakika sonra mesaj attı aşkım bitmedi mi işin diye yok bitti dedim neden yazmadın o zmn diye bir soru sordu bilmem ramazandan dolayı dır dedim yalvarıorum tawır yapma dedi tm dedim güzel güzel mesajlar yazmaya aramaya başladı ama çok soğuktum ona karşı bayramın birinci günü bize geldi annemle babamın ellerini öptü sonrada birlikte onun ailesine gittik o yol mesafesinde açık açık konuşitum ne yani biz evlensekte mi böyle yapcaksın bu kadar çabuk mu bıktın benden gibi sorular sordum çok pişmanım affet dedi ben senden ölsem sıkılmam dedi bende yaqvaştan yumuşadım ama hala soğuk davranıorum .

canım çok sevindim senin adına inşallah bundan sonra hep kıymetini bilir. sen tavrını korursan bir daha da böyle bir şeye teşebbüs edemez bence. çok mutlu olun inş. :16:

Nişanlılıkta ara verme diye birsey mi olur yaa ? Bi ikişkide ara verilirdiyse o ilişkinin beyin ölümü gerçekleşmiştir. Haberiniz olsun..

Back
X