- 15 Kasım 2016
- 735
- 349
- 18
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ara vermek bi kar etmz aksine daha da soğursun ama buna da bi çözüm bulman lazm allah yardımcın olsun..
Bu şekilde evlilik olmaz arkadaşım
Kayınvaliden rahat vermiyor kocanla vakit geçiremiyorsun kocanda sesini çıkaramıyor ne anladım ben o evlilikten ?
Kocan sesini çıkarmadığı sürece karımla vakit geçireceğiz anne bu kadar arama aramızı bozacaksın demediği sürece durum çözülmez
Gerekirse bir süre ayrı kal eşinden aklı başına gelsin annesine dur demeyi bilsin
Şimdiden göz yumarsan sessiz kalırsan ileride hakkından gelemezsin canım
1 yıldır hep mi böyleydi o zaman hiç düzelmez ki. zaten söyleyip tepkinizi göstermşsinizdir taksaydı sizi şimdiye kadar takardı kusura bakmayın. ya bu deveyi güdeceksin ya da.. başka yolu yok bence.
boşa kızım kurtul şundan çocuk yoksa.çekilir dava değil. bir akrabam vardı kızı anası yüzünden dövmüş kocası çocuğunu bile gözü görmedi anası için karısından ayrıldı.öyle ana da, senin kvaldende dahil alsın çıktığı yere geri koysun oğlunu.
Bazı erkekler ana kuzusu oluyor canımOlmuyor kuzum eşime çok dil döktüm yanlız kalalım vakit ayiralim diye ama yok aynı eşim benden mi soğudu acaba
sen konuşunca eşin sana ne diyor peki .. kv de konuştunmu hiç kendinher yolu deniyorum eşimle konuşmaya çalışıyorum senle vakit gecirmek istiyorum diyorum ama yok aynı eşim evliligimizin 3. Haftasında il dışına bizi yanlız göndermedi düşün kadını sürekli kendini acındırıyor kp dere söyledim baba annemle konuş karışmasın bu kadar çocuk degiliz dedim eltime söyledim abla söyle yapmasın dedim yok kadın anlamıyor aynı kadından soğudum eşim kafayı yedircek bana
Gerçekten aynısını yazacaktımm çok sevdim senigerçek sevgi varsa hataları anlayıp düzeltmeye yarar
sevgi yoksa bitirir