araba hakkında acil yardım

dilaraokan

evli mutlu bebisli :)
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2015
613
751
23
Bayanlar eşimle ikinci el araba almak istiyoruz otomatik vites ve az yakan. Sizlerin kullandığı araç var mı hakkında bilgi verir misiniz

Bütçeniz ne kadar, kaç model istiyorsunuz gibi detaylar önemli tabi.
Müneccim olmadığımızdan.

Focus hatchbag modelleri cok iyi bence
Ama ben passat, golf bunlara bayılıyorum hem fiyat iyi hem de cok kullanıslı arabalar üstelik az yakıyolar

Burdan size bi yol gösterilmez sanmıyorum araba sadece dışına bakarak alınmaz. Mesela ne kadar butceniz var kaç model lpg mi benzin mi otomatik mi manuel mi ?

Benim ki Hyundai i30 otomatik vites benzinli ben memnunum. Ama önceki arabam opeldi ondan dahada memnundum

araba sitelerine bakarsanız genelde ne kadar yaktığını satıcılar yazıyor.Ama golfler çok iyi çok rahat kullanımı yakıt tüketimide az

Yakıt tüketimi istiyorsanız kesinlikle dizel motor bir araç almanız gerekir.Benzinli + otomatik vites araçlar en çok yakıt tüketen araçlardır. Benzinli araçların dizele göre litre fiyatı daha yüksektir ve benzinli motorlar dizel motorlara göre daha fazla yakıt kullanırlar. fieasta 2005(düz vites+dizel leri çok az yakar.) ,fiat punto falan bakabilirsiniz belki ama 20-25 bin lira arası için golf passat gibi daha yüksek segment araçlara bakmayın fiyatları çok yüksek bütçenize göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…