Araba kaldım ne yapıcam

remir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2019
519
-2
98
30
Merhaba öncelikle kızlar ben Antalya’da yaşıyorum ailem istanbulda yaşıyo ben İstanbul’a gidicem ailemin yanına 6 aydır gitmiyodum neyse 1 haftadır eşimle aramız durduk yerde bozuk kavgalı bugün dedimki benim biletimi oda Ağustos’ta git abimlerde İstanbul’a gidicek dedi bende hayır ben şimdi gidicem dedim. sonra gitmesen olmuyomu bir sene dedi bende bir sinirlendim sende gitme ailene o zaman dedim ne demek istiyorsun bu söylediklerini babama sölicem gerçek yüzünü görsünler beni yollamadıgını dedim sonra sana bilet alanıda edenide birsürü laf saydı hiç böyle yapmazdı anlayamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba öncelikle kızlar ben Antalya’da yaşıyorum ailem istanbulda yaşıyo ben İstanbul’a gidicem ailemin yanına 6 aydın gitmiyodum neyse 1 haftadır eşimle aramız durduk yerde bozuk kavgalı bugün dedimki benim bileğimi al dedim sonra Ağustos’ta git abimlerle dedi bende hayır dedim sonra gitmesen olmuyomu bir dedi bende bi delirdşm sende gitme ailene o zaman dedim ne demek istiyorsun bu söylediklerini babama sölicem dedim sonra sana bilet alanıda edenide birsürü laf saydı bağıran ben allahım ☹
Hic bisey anlamadim

Anladığım kadarıyla yorum yapacağım. Çok gereksiz bir tartışma olmuş. Tabi ki ailenizi görmek en büyük hakkınız buna kimse karışamaz ama eşiniz gitmesen olmuyor mu dediğin de hemen çıkışmak yerine niye beni mi özlersin diye şakayla geçiştirip ailenizi ne kadar özlediğinizi anlatabilirdiniz. Hele de babama söyleyeceğim dediğiniz kısım komik mi trajik mi bilemedim. eşinizle mi kardeşinizle mi tartışıyorsunuZ belli değil. Ne kadar süredir evlisiniz bilemeyeceğim ama bence biraz daha sakin olup evli olduğunuzu arada hatırlatın kendinize.

Merhaba öncelikle kızlar ben Antalya’da yaşıyorum ailem istanbulda yaşıyo ben İstanbul’a gidicem ailemin yanına 6 aydın gitmiyodum neyse 1 haftadır eşimle aramız durduk yerde bozuk kavgalı bugün dedimki benim bileğimi al dedim sonra Ağustos’ta git abimlerle dedi bende hayır dedim sonra gitmesen olmuyomu bir dedi bende bi delirdşm sende gitme ailene o zaman dedim ne demek istiyorsun bu söylediklerini babama sölicem dedim sonra sana bilet alanıda edenide birsürü laf saydı bağıran ben allahım ☹
Kız bune beynim yandı kim ne dedi

Arkadaşlar yazarken sinirden bakamadım yazılara k bakmayın ne olur. Bileti alırken gitmesen olmazmı dedi bide ben kaç aydr ailemi görmüyorum Nası söyler böle birşey bende seni aileme söylicem yüzünü görsnler dedim Eşim biletini almıyorum dedi sinirlendi 😞

Arkadaşlar yazarken sinirden bakamadım yazılara k bakmayın ne olur. Bileti alırken gitmesen olmazmı dedi bide ben kaç aydr ailemi görmüyorum Nası söyler böle birşey bende seni aileme söylicem yüzünü görsnler dedim Eşim biletini almıyorum dedi sinirlendi 😞
Neden gitmenizi istemedi geçerli bir sebebi varmıydı

Merhaba öncelikle kızlar ben Antalya’da yaşıyorum ailem istanbulda yaşıyo ben İstanbul’a gidicem ailemin yanına 6 aydın gitmiyodum neyse 1 haftadır eşimle aramız durduk yerde bozuk kavgalı bugün dedimki benim bileğimi al dedim sonra Ağustos’ta git abimlerle dedi bende hayır dedim sonra gitmesen olmuyomu bir dedi bende bi delirdşm sende gitme ailene o zaman dedim ne demek istiyorsun bu söylediklerini babama sölicem dedim sonra sana bilet alanıda edenide birsürü laf saydı bağıran ben allahım ☹️
10'a on kalas kocan var. .Hayırdır niye gitmeni istemiyor?

Öyle herşeyi de ailenize söylemeyin. .Eşinizle biraz özeliniz olsun.

Tek anladığım babanıza söyleme tehdidi üç yaşında mısınız kendi sorunlarını kendiniz çözecek yaşa kadar evlenmeseydiniz keşke

İnternetten kendiniz alın biletinizi, kimseye muhtaç olmayın. Ufak tefek bir iş yapınca kendilerini bir şey zannediyorlar.

Back
X