araba kazası yaptım.

Merhaba,
3 saat önce arabamla duran bir arabaya çarptım. :( çarptığım arabaya bişey olmadı. Benim de sadece sağ taraftan tampon içeri göçtü. Far falan sağlam.
Ama 150 tl masraf çıktı. Boyası da gitti arabanın.
Dün ilk kez trafiğe çıktım. Bugün 2. kere.
evin önüne geldim, park ederken oldu.
çok mutsuzum.
babam çok dikkatsiz kullanıyorsun dedi.
bir daha binmesem mi?
çok mutsuzum.

Hic moralinizi bozmayin ve yilmayin olur boyle ufak kazalar allah beterinden korusun. Bende poğaça almak icin pastanenin önüne park ederken bi arabanin dikiz aynasını kirdim :)) 420 tl ye mal oldu. Kazayi yapip israrla gidip poğaçalarimi aldim :)) hayatim boyunca yediğim en pahali pogacalardi :)) özetle hepimizin vasina geliyor onemli olan azmetmek ;) kullandikca pratiklesirsiniz

Gecmis olsun,
Bu cok normal,hepimizin basina geldi zamaninda :)
Bence cesaretini sakin yitirme ve bundan böyle daha dikkatli ama korkusuz Allahin izniyle yola devam ;)

Allah beterinden saklasın tabi. gidip alacağım o arabayı. eşim aradı şimdi, güldü halime :) cesaretini kırma götürdüğün gibi getir dedi.

Bence sorun etme böyle ufak tefek kazaları arkadaşım..öğrenene kadar ufak tefek kazalar olabiliyormuş,eşim söylemişti..öyle böyle öğrenilecek canım..darısı başıma(yani araba kullanmak)

kendin çıkmadan alışılmıyor gerçekten de. Allahtan arabam 20 senelik. ama boyası falan çok iyiydi. yeni gibiydi. ona üzüldüm bi tek.

Canim ya düsünüyorumda türkiye trafigi daha yogun vs diye mi cikmiyorsun trafige :(
Sende yakin cevtede evin önünde gez önce bir süre,korkma Allah yardimcin olur.

Türkiyedeki trafik çok berbat. daha sarı ışıkta bana korna çalıyorlar ne bu acele anlamadım.

Gecmıs olsun canım ... Araba sana aıt degıl mı babanın mı ?

araba benim. yani beraber aldık ama eşimin üstüne.

hiç hevesinizi kırmayın. olur öyle ufak tefek kazalar. kaç yıllık şoförler ne büyük ve ölümcül kazalar yapabiliyor. Allah beterinden korusun bu ne ki :) herşeyde hayır vardır, Artık daha dikkatli olursunuz.

Evet Allaha şükür hareket halindeyken de olabilirdi.

Ilk zamanlar ufak tefek kazalar olabilir. Ozellikle park ederken... Ben de ehliyetimi ilk aldigimda park ederken hem onumdekine hem de arkamdakine carpiyordum :1:. ama sonra isin ustasi olduk. Araba kullanmayi taksim, Karakoy, Besiktas civarinda ogrendim, trafik yogunlugunu bir dusun. Neyse ki yolda iken birsey olmadi. Koltugun yukselmiyor mu? Genellikle ayarlari olur sofor koltugunun, kendine gore en rahat pozisyona getirirsin. Zamanla onunde ne kadar mesafe oldugunu da goz aliskanligi ile anlarsin. Ilk zamanlar biraz yaklasinca inip one arkaya bak park ederken, daha cabuk ogrenirsin.
ay hic unutmam bir kiz arkadasim vardi ve ehliyeti yeni almisti, bana demisti ki: "Saraylim kiz karsidan otobus gelince ne yapiyorsun? Ben hemen direksiyonu birakip gozlerimi kapatiyorum!!!":52::37: Yani.. Guler misin aglar misin.. Boyleleri de var.. Neyse ki o da kisa zaman zonra alisti, hic kaza yaptigini da duymadim..:55:

hem öndekine hem arkadakine mi :) ben de öyle olurum sanırım. koltuğum yükselmiyor ama minder gibi bişeyle halledeceğim o işi.
Ayy arkadaşınız çok hoş :)

Hic moralinizi bozmayin ve yilmayin olur boyle ufak kazalar allah beterinden korusun. Bende poğaça almak icin pastanenin önüne park ederken bi arabanin dikiz aynasını kirdim :)) 420 tl ye mal oldu. Kazayi yapip israrla gidip poğaçalarimi aldim :)) hayatim boyunca yediğim en pahali pogacalardi :)) özetle hepimizin vasina geliyor onemli olan azmetmek ;) kullandikca pratiklesirsiniz

o poğaçalar dünyanın en pahalı poğaçaları olmalı. :)
Teşekkür ederim içim ferahladı. gidip alayım şu arabamı.

Acaba boyasını eskisi gibi yapabilirler mi? kazanın izleri silinsin istiyorum.

Geçmiş olsun.
Lütfen pes etme. Eğer "henüz" kendine güvenmiyorsan çok trafiğin olmadığı yerlerde dolaş. Baban veya abin veya herhangi iyi şoför biri sana yardım etsin. Park etmeyi, ince manevraları çalıştırsın. Eğer pes edersen bir daha araba kullanmaya geri dönüşün çok zor olur.

o poğaçalar dünyanın en pahalı poğaçaları olmalı. :)
Teşekkür ederim içim ferahladı. gidip alayım şu arabamı.

Acaba boyasını eskisi gibi yapabilirler mi? kazanın izleri silinsin istiyorum.

Bi tek sizin basiniza gelmedi iciniz ferah olsun. Bi sıkıntı olmaz yeni gibi olur arabaniz. Valla kazadan sonra okuluma gittim arkadaslarima da dedim yiyin bi daha böyle pahalı poğaça yiyemezsiniz :)))

Annem yıllar önce daha ehliyetini yeni almışken kaza yaptı ve bir daha araba kullanmadı tabi babamın olumsuz konuşmaları da etkendir bunda :27: Şimdi çok pişman keşke devam etseydim diyor. :51: Çok çok geçmiş olsun olumsuzluklara aldırma daha yolun başındasın. :23:

Geçmiş olsun.
Lütfen pes etme. Eğer "henüz" kendine güvenmiyorsan çok trafiğin olmadığı yerlerde dolaş. Baban veya abin veya herhangi iyi şoför biri sana yardım etsin. Park etmeyi, ince manevraları çalıştırsın. Eğer pes edersen bir daha araba kullanmaya geri dönüşün çok zor olur.

işte benden başka araba kullanmayı bilen yok ailede. eşim de askere gitti, o yüzden kendime kaldım.

Bi tek sizin basiniza gelmedi iciniz ferah olsun. Bi sıkıntı olmaz yeni gibi olur arabaniz. Valla kazadan sonra okuluma gittim arkadaslarima da dedim yiyin bi daha böyle pahalı poğaça yiyemezsiniz :)))

ben de sakindim en başta, sonra kendimi kastım. bir de 150 tl aldılar tampon için ona yanarım :)

Annem yıllar önce daha ehliyetini yeni almışken kaza yaptı ve bir daha araba kullanmadı tabi babamın olumsuz konuşmaları da etkendir bunda :27: Şimdi çok pişman keşke devam etseydim diyor. :51: Çok çok geçmiş olsun olumsuzluklara aldırma daha yolun başındasın. :23:

ben de ondan korkuyorum, ama yok bırakmayacağım. zaten 30-40 km hızla gidiyorum maksimum. umarım bundan sonra olmaz da ben de cesaretimi kaybetmem.

Bence böyle ufak tefek kazalar gözünü korkutmasın. Sadece biraz dikkatli olmalısın :):28:

Bundan sonra daha dikkatli olacağım...
ah işte bilen biri en azından yanımda otursa daha da güvende hissedeceğim ama yok öyle biri..

Ama gittim aldım geldim arabayı koydum kapının önüne.

Son düzenleme:
Merhaba,
3 saat önce arabamla duran bir arabaya çarptım. :( çarptığım arabaya bişey olmadı. Benim de sadece sağ taraftan tampon içeri göçtü. Far falan sağlam.
çok mutsuzum.
bir daha binmesem mi?
çok mutsuzum.

bende ehliyet aldım ama çok iyi kullanamıyorum. geçmiş olsun sanada.

Canim gecmis olsun. Cesaretin kirilmasin sakin. Daha dikkatli olmaya calis. Araba kullanmaya ara vermek cozum degil ki. Ancak kullandikca ustalasabilirsin. Bazen de olacagi varsa oluyor. Ben ilk bes sene hic kaza yapmadim. Sonra birkac gun icinde ust uste iki kucuk kaza yaptim. Moralini bozma, daha dikkatli bir sekilde devam.

Öncelikle gecmiş olsun canim pes etme sakin, ne guzel ehliyetini almişsin öyle öyle ögrenirsin .... Cana gelmesin de mala gelsin ;)

Canim gecmis olsun. Cesaretin kirilmasin sakin. Daha dikkatli olmaya calis. Araba kullanmaya ara vermek cozum degil ki. Ancak kullandikca ustalasabilirsin. Bazen de olacagi varsa oluyor. Ben ilk bes sene hic kaza yapmadim. Sonra birkac gun icinde ust uste iki kucuk kaza yaptim. Moralini bozma, daha dikkatli bir sekilde devam.

Öncelikle gecmiş olsun canim pes etme sakin, ne guzel ehliyetini almişsin öyle öyle ögrenirsin .... Cana gelmesin de mala gelsin ;)

sağolun arkadaşlar iyiki bu konuyu açtım buraya. malesef dertleşebileceğim çok kimse yok şu sıralar. insanın manevi desteğe ihtiyacı oluyor böyle durumlarda. teşekkür ediyorum her birinize..

Merhaba,
çok mutsuzum.
bir daha binmesem mi?
çok mutsuzum.

üzme kendini hemen
böyle şeyler olur normal
kaç yıllık şoförler bile en olmadık yerde kaza yapabiliyorlar
baban senin için korkmuştur muhtemelen
pes etmek yokkk:34:

Geçmiş olsun öncelikle,
Ehliyetimi aldıktan 1 yıl sonra kaza yaptım. Üstelik ciddi bir kazaydı şehir içinde bize çarptı araç ama tali yoldan ben cıktıgım ıcın suclu duruma düştüm, maddi olarak ciddi zarara ugradık falan o sıralarda arabaya bınmem bırdaha dıye kıvranıyordum babacığım zorla bınıdrıyordu benı , soğuma araçtan herkes kaza yapabilir, bundan sonra daha dıkkatlı olursun dıye ..

Şimdi dusunuyorum da ıyıkı zorlamış benı.
Çünkü kimse anasının karnından şöför doğmuyor, herkes hata yapabılıyor trafıkte
Zamanla emin ol mesafe olayını da park etmeyı de kavrayacaksın.
Arabanı al özellikle gece trafiğe çık
Park yapmaya calıs dar sokaklarda
Ve herşeyden önemlisi kendine güven,dikkatini dağatan herseyı kafandan at.
İyi şöför dikkatli şöfördür cnm.
iyi sürüşler.

Canım benim geçmiş olsun..
Olur öyle kazalar, küçük de olur büyük de olur. Rabbim beterinden sakınsın..
Kazadan sonra yapılması gereken ilk şey araba çalışır vaziyette ise tekrar koltuğa oturmaktır. Ki sen bunu yapmışsın. Soğutma kendini. :16:
Baban da haklı birazcık, çünkü ne bileyim hani hafif vurma ya ondan. :)
Allah muhafaza büyük bir kaza olsa böyle demezdi. :16:

Son düzenleme:
Bir daha kullanmazsan korkunu asla yenemezsin : )
Cok gecmis olsun Allah beterinden korusun.

ben de laf etmesın dıye babamın arabasını kullanmıyorum gercı vermıyorsa arabayı ortak almıstık arabayı ama sımdı bn araba kullanamıyor oldum kendıme otomatık araba almalıymısım nasıl olsa bı kere yoldu benı ah baba ah

Back
X