Bu işin tek oluru bol bol pratik yapmak bence. Ben de yeni kullanmaya başladım. Ehliyetimi Haziran ayında aldım, Ağustosta kullanmaya başladım.Hanımlar merhaba. Eminim ki burada çok iyi, usta şoförler var yani araba kullanan demek istiyorum. Ben çok korkuyorum yaa. En son 5 yıl önce araba kullandım. Korkum büyük araçlar, geçiş öncelikleri yolda daatt daaat kesin kadındır yaraları vs. beni geriyor. Ehliyetim de var. Siz nasıl alıştınız ilk seferini nasıldı. Sanki hiç araba kullanmmamış gibiyim dee.
Bu işin tek yolu ne biliyor musunHanımlar merhaba. Eminim ki burada çok iyi, usta şoförler var yani araba kullanan demek istiyorum. Ben çok korkuyorum yaa. En son 5 yıl önce araba kullandım. Korkum büyük araçlar, geçiş öncelikleri yolda daatt daaat kesin kadındır yaraları vs. beni geriyor. Ehliyetim de var. Siz nasıl alıştınız ilk seferini nasıldı. Sanki hiç araba kullanmmamış gibiyim dee.
Ayy inşallah teşekkür ederimBu işin tek yolu ne biliyor musunBiniyorsun arabaya tek başına sürüyorsun. Ben anksiyete yaşıyordum ciddi şekilde araba sürmek kabustu benim için. Başta böyle 40la filan gittim geldim. Bazen otobüs durakta duruyor onu sollayıp geçemiyordum. Dörtlüleri yakıp arkasında bekliyor, sonra o gidince ben de gidiyordum. O kadar feci durumdaydım yani düşün... Gide gele alıştım valla artık baya güzel sürüyorum korkularım yok mu var tabi... Ama kurallara uygun dikkatli sürünce bir şey olmuyor. Kavşaklarda büyük araçlara çok yaklaşma bırak geçsinler Korkma yavaş yavaş öğrenirsin.
İnşallah alırsınızHaftasonu sınavım var inşallah ben de alırım ya ilk sınavdan kaldım....
Maşallah ayy inşallah bi gün bende böyle derim. Teşekkür ediyorumHiç takılmayın onlara
Dat dat basıp dursunlar
Siz şeridinizde olun trafik kurallarına uyun yeter
Tek başına çıkmayınca öğrenilmiyor
İlk araba sürmeye başladığımda ayaklarım tıtrıyordu indiğimde
Şimdi tır şöförü gibiyim
Süre süre alışacaksın.Hanımlar merhaba. Eminim ki burada çok iyi, usta şoförler var yani araba kullanan demek istiyorum. Ben çok korkuyorum yaa. En son 5 yıl önce araba kullandım. Korkum büyük araçlar, geçiş öncelikleri yolda daatt daaat kesin kadındır yaraları vs. beni geriyor. Ehliyetim de var. Siz nasıl alıştınız ilk seferini nasıldı. Sanki hiç araba kullanmmamış gibiyim dee.
İlk 15 gün dörtlüleri yakarak kullandimHanımlar merhaba. Eminim ki burada çok iyi, usta şoförler var yani araba kullanan demek istiyorum. Ben çok korkuyorum yaa. En son 5 yıl önce araba kullandım. Korkum büyük araçlar, geçiş öncelikleri yolda daatt daaat kesin kadındır yaraları vs. beni geriyor. Ehliyetim de var. Siz nasıl alıştınız ilk seferini nasıldı. Sanki hiç araba kullanmmamış gibiyim dee.
Sadece 5 saatlik direksiyon eğitimiyle eğliyet aldım. Araba kullanmaktan aşırı korkan biriydim. ehliyet aldığım gibi direk ve tek başıma trafiğe çıktım. İşe gidip geliyordum sadece ve 8-10 km lik bir mesafeydi. Bacaklarım titriyordu abartmıyorum, dudaklarımdan uçuk 1 ay geçmedi. Yine de inat ettim her gün çıktım. Şimdi taksicilere taş çıkartırımHanımlar merhaba. Eminim ki burada çok iyi, usta şoförler var yani araba kullanan demek istiyorum. Ben çok korkuyorum yaa. En son 5 yıl önce araba kullandım. Korkum büyük araçlar, geçiş öncelikleri yolda daatt daaat kesin kadındır yaraları vs. beni geriyor. Ehliyetim de var. Siz nasıl alıştınız ilk seferini nasıldı. Sanki hiç araba kullanmmamış gibiyim dee.
Ben 7 yildir kullanıyorum arabama kim binse yeni öğrendim saniyor:) sen korna olayi ve kesin kadındır algisina kafani takma sürdükçe öğreniyorsunHanımlar merhaba. Eminim ki burada çok iyi, usta şoförler var yani araba kullanan demek istiyorum. Ben çok korkuyorum yaa. En son 5 yıl önce araba kullandım. Korkum büyük araçlar, geçiş öncelikleri yolda daatt daaat kesin kadındır yaraları vs. beni geriyor. Ehliyetim de var. Siz nasıl alıştınız ilk seferini nasıldı. Sanki hiç araba kullanmmamış gibiyim dee.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?