• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Araba Kullanmak.... :(

Dilrubaaaa

Web Tasarım Aşk'tır ! ♥
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2014
669
240
83
Merhaba ablalarım. Size bir sorum olacak şimdiden hepinize teşekkür ederim vakit ayırdığınız için..

Benim sorunum araba... Ehliyete yazılmayı düşünüyorum. Araba sürmeye çok hevesleniyorum çok büyük bir hayal bu bende çocukluğumdan beri.

1 ay kadar önce araba sürmeyi denedim babamla. Bana bu gaz ,bu fren falan dedi kısaca anlattı ve hadi çalıştır arabayı dedi. Çalıştırdım kalkışımda hiç sorun olmadı. Ama sonra önüme bisikletli 3 4 yaşlarında bir çocuk çıktı. Babam, annem ve abim öyle bir bağırdı ki korktum ne yapacağımı şaşırdım. Arabayı zor durdurdum ama kalbim de duracaktı neredeyse ağlayarak indim arabadan ... yaklaşık 3 gün benimle dalga geçtiler :( Bu arada bir okulun bahçesinde sürüyordum kimse yoktu çocuk birden fırladı :( oda korktu bende...

Şimdi ehliyete yazılmak istiyorum çok hevesim var ama bir o kadar da korkuyorum :( Beni çok korkuttular bu korkuyu yenebilir miyim sizde ablalarım ? Korkmayıp korkumun üstüne mi gitmeliyim, yoksa biraz zaman geçmesini mi beklemeliyim...

Ne yapmalıyım :( Yorumlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

Baslarda herkesde korku oluyor bende bazen panıklıyorum ama yılmak yok denemeye devam 3 yıllık ehlıyetım var bende yenıyım:KK48:

Merhaba ablalarım. Size bir sorum olacak şimdiden hepinize teşekkür ederim vakit ayırdığınız için..

Benim sorunum araba... Ehliyete yazılmayı düşünüyorum. Araba sürmeye çok hevesleniyorum çok büyük bir hayal bu bende çocukluğumdan beri.

1 ay kadar önce araba sürmeyi denedim babamla. Bana bu gaz ,bu fren falan dedi kısaca anlattı ve hadi çalıştır arabayı dedi. Çalıştırdım kalkışımda hiç sorun olmadı. Ama sonra önüme bisikletli 3 4 yaşlarında bir çocuk çıktı. Babam, annem ve abim öyle bir bağırdı ki korktum ne yapacağımı şaşırdım. Arabayı zor durdurdum ama kalbim de duracaktı neredeyse ağlayarak indim arabadan ... yaklaşık 3 gün benimle dalga geçtiler :( Bu arada bir okulun bahçesinde sürüyordum kimse yoktu çocuk birden fırladı :( oda korktu bende...

Şimdi ehliyete yazılmak istiyorum çok hevesim var ama bir o kadar da korkuyorum :( Beni çok korkuttular bu korkuyu yenebilir miyim sizde ablalarım ? Korkmayıp korkumun üstüne mi gitmeliyim, yoksa biraz zaman geçmesini mi beklemeliyim...

Ne yapmalıyım :( Yorumlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
ben de cok korkmustum, paniklemistim ve asla yapamayacagima inanmistim.. Allah a sukur gecti hepsi ve simdi rahatim.. yalniz anne baba yerine iyi bi hocayla calissan daha mantikli.. benim bi bayan hocam vardi, erkeklerden guzel kullaniyodu, hatta erkeklere fark atardi yani :) onunla calistik, sagolsun epey yardimci oldu..
sen de kursa git, orda calis..

Ustune git.eger korkarsan yapamazsin.profesyonel birinden ders al.babandan degil.cunku babalar panik oluyor hemen..

ben de cok korkmustum, paniklemistim ve asla yapamayacagima inanmistim.. Allah a sukur gecti hepsi ve simdi rahatim.. yalniz anne baba yerine iyi bi hocayla calissan daha mantikli.. benim bi bayan hocam vardi, erkeklerden guzel kullaniyodu, hatta erkeklere fark atardi yani :) onunla calistik, sagolsun epey yardimci oldu..
sen de kursa git, orda calis..

Hımm.. haklısınız. işte ben kurstada böyle birşey olur diye korkuyorum. Katil oluyordum nerdeyse :(

Bende kaza yapmistim basta..agaca tosladim dayim yüzünden.sagolsun 5 dakikada kaza yaptirdi telasiyla...

evet kesinlikle üstüne git bence de. araba kullanmak öyle bişey ki pısıp kalıyor ilgilenmezsen cesaretin kayboluyor. buna izin verme, ilgilen, korkunu yen.

Aileyle olmuyor bu işler ben 5 yıldır sürekli trafikteyim :) babamla ilk calismaya başladığım zaman sürekli kiziyordu normalde sesini dahi yukseltmez :) ama pes etmedim. Ehliyeti aldıktan sonra da annem senin kullandığın arabaya binmem korkarım dedi ama şimdi çok rahatlar sürekli ben kullanıyorum arabayi ve her arabayı kullanabiliyorum eşim de çok dikkatli bir sürücü olduğumu söylüyor :)

Aileyle olmuyor bu işler ben 5 yıldır sürekli trafikteyim :) babamla ilk calismaya başladığım zaman sürekli kiziyordu normalde sesini dahi yukseltmez :) ama pes etmedim. Ehliyeti aldıktan sonra da annem senin kullandığın arabaya binmem korkarım dedi ama şimdi çok rahatlar sürekli ben kullanıyorum arabayi ve her arabayı kullanabiliyorum eşim de çok dikkatli bir sürücü olduğumu söylüyor :)

ay çok heveslendim.. :( ne güzell ya inşallah bende öyle olurum :(

bana da babam ögretti kullanmayı ama bi sorunum var ben araba kullanırken dalıyorum , çok dalgın bir insanım bi süre sonra unutuyorum direksiyon başında olduğumu viraj gelmiş dönmem lazım dalmışım başka sey düşünüyorum, babam müdahale etti çevirdi direksiyonu : ( korkuyorum ehliyet almaktan bu yüzden, böyle bir sorunu olan varmı benim gibi merak ettim.

bana da babam ögretti kullanmayı ama bi sorunum var ben araba kullanırken dalıyorum , çok dalgın bir insanım bi süre sonra unutuyorum direksiyon başında olduğumu viraj gelmiş dönmem lazım dalmışım başka sey düşünüyorum, babam müdahale etti çevirdi direksiyonu : ( korkuyorum ehliyet almaktan bu yüzden, böyle bir sorunu olan varmı benim gibi merak ettim.

inşallah iyi bir şoför oluruz :(

1 ay kadar önce araba sürmeyi denedim babamla. Bana bu gaz ,bu fren falan dedi kısaca anlattı ve hadi çalıştır arabayı dedi. Çalıştırdım kalkışımda hiç sorun olmadı. Ama sonra önüme bisikletli 3 4 yaşlarında bir çocuk çıktı. Babam, annem ve abim öyle bir bağırdı ki korktum ne yapacağımı şaşırdım. Arabayı zor durdurdum ama kalbim de duracaktı neredeyse ağlayarak indim arabadan ... yaklaşık 3 gün benimle dalga geçtiler :KK43: Bu arada bir okulun bahçesinde sürüyordum kimse yoktu çocuk birden fırladı :KK43: oda korktu bende...

Şimdi ehliyete yazılmak istiyorum çok hevesim var ama bir o kadar da korkuyorum :KK43: Beni çok korkuttular bu korkuyu yenebilir miyim sizde ablalarım ? Korkmayıp korkumun üstüne mi gitmeliyim, yoksa biraz zaman geçmesini mi beklemeliyim...

Ne yapmalıyım :KK43: Yorumlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

benim gibi sineğin kanadından bile korkan,evhamlı ,pipirikli biri kullabildiyse herkes kullanılır.yalnız arabada sen ve sana öğreten kişi her kimse ,sizden başkası olmamalı.kalabalık her zaman dikkati dağıtır çünkü acemiyken.

Back
X