- 30 Eylül 2014
- 669
- 240
- 83
- Konu Sahibi Dilrubaaaa
Merhaba ablalarım. Size bir sorum olacak şimdiden hepinize teşekkür ederim vakit ayırdığınız için..
Benim sorunum araba... Ehliyete yazılmayı düşünüyorum. Araba sürmeye çok hevesleniyorum çok büyük bir hayal bu bende çocukluğumdan beri.
1 ay kadar önce araba sürmeyi denedim babamla. Bana bu gaz ,bu fren falan dedi kısaca anlattı ve hadi çalıştır arabayı dedi. Çalıştırdım kalkışımda hiç sorun olmadı. Ama sonra önüme bisikletli 3 4 yaşlarında bir çocuk çıktı. Babam, annem ve abim öyle bir bağırdı ki korktum ne yapacağımı şaşırdım. Arabayı zor durdurdum ama kalbim de duracaktı neredeyse ağlayarak indim arabadan ... yaklaşık 3 gün benimle dalga geçtiler
Bu arada bir okulun bahçesinde sürüyordum kimse yoktu çocuk birden fırladı
oda korktu bende...
Şimdi ehliyete yazılmak istiyorum çok hevesim var ama bir o kadar da korkuyorum
Beni çok korkuttular bu korkuyu yenebilir miyim sizde ablalarım ? Korkmayıp korkumun üstüne mi gitmeliyim, yoksa biraz zaman geçmesini mi beklemeliyim...
Ne yapmalıyım
Yorumlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
Benim sorunum araba... Ehliyete yazılmayı düşünüyorum. Araba sürmeye çok hevesleniyorum çok büyük bir hayal bu bende çocukluğumdan beri.
1 ay kadar önce araba sürmeyi denedim babamla. Bana bu gaz ,bu fren falan dedi kısaca anlattı ve hadi çalıştır arabayı dedi. Çalıştırdım kalkışımda hiç sorun olmadı. Ama sonra önüme bisikletli 3 4 yaşlarında bir çocuk çıktı. Babam, annem ve abim öyle bir bağırdı ki korktum ne yapacağımı şaşırdım. Arabayı zor durdurdum ama kalbim de duracaktı neredeyse ağlayarak indim arabadan ... yaklaşık 3 gün benimle dalga geçtiler

Şimdi ehliyete yazılmak istiyorum çok hevesim var ama bir o kadar da korkuyorum

Ne yapmalıyım