Araba mı uçak mı

Katre-i umut

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2015
28
15
3
39
Kızlar üç aylık hamileyim uzun yola gitmek zorundayım sizce bu süreçte uçakla mı yoksa arabayla mı gitsem daha sağlıklıdır. Yardımcı olursanız sevinirim

Ne kadar uzun? 5 saatlık yol için araba olabilir ama 10 saatlik yol kesinlikle uçak. Gebelik açısından bir problem olmaz ama siz yorulursunuz.

Uzun yolculukta mümkünse uçak ama bazen uçak biletleri gerçekten uçuk oluyor ben o aylarda araba ile 12 saat gittim.. hatta dün doktora sorudum 20 gun sonra araba ile uzun yolculuğa çıkacağım diye 3 saatte bi mola ve molalarda yürü sakınca olmaz dedi

5 aya yaklaştım bir çok kez uçak yolculuğu yaptım Allaha şükür hiç bir sorun yaşamadım.. çok rahat gerçekten.. araba ilede yaptım çok zor geçti.. ayaklarım belim ağrıdı.. bence kesinlikle uçak..

kesinlikle uçak sen göz açıp kapayana kadar hop inştesin uçağı seveyim ne yoruyor ne yıpratıyor

Teşekkür ederim kızlar valla uçak gebelik için sıkıntı olur mu diye korkuyordum yolumuz epey uzun yaklaşık 18 saat yolda kalarak molalarla gideriz dedik ama o kadar yolu gözüm yemiyor o yüzden sanırım en doğrusu uçak olacak

Canım merhaba,
10 haftalık hamileyken 10 saatlik yolculuğa çıktım. Kendi aracımızla. Bol bol mola verdim hiç bir sorun da yaşamadım.
14 haftalık hamileyken tekrar 10 saat yolculuğa çıktım. Yine aynı şekilde kendi aracımızla ve bir sorunum da olmadı.

Kişisel konforun için uçak iyi ama araçla da gitsen sorun olmuyor. Doktorum bana izin vermişti.
Yolculuğa çıkmadan önce bir muayene ol aklına bir şey takılmasın.
Bir de yanında kullanacağın ilaçların reçetelerini götür - reçete tarihleri güncel olsun ona dikkat et.
Başka da bir şey olmaz merak etme Allah'ın izniyle

Canım neden reçeteler lazım oluyor ben progesteron ve cleksan iğne kullanıyorum yanımda olursa sorun mu olur

Canım neden reçeteler lazım oluyor ben progesteron ve cleksan iğne kullanıyorum yanımda olursa sorun mu olur
Canım gittiğin yerde iğne vurunacaksan ya da olur da ilacın bitip alman gerekirse özellikle devlet hastanelerinde asla reçeten doğru değilse iğne vurmuyorlar, eczaneler de ilaç vermiyor. Bir de ne olur ne olmaz uzun yola giderken ilaçlarını ve reçetelerini almak iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…