araba nasl park edilmez: )

haydeç

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2007
2.893
2
158
56
Sakarya
1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

Çok hoş ya.
Dikkat ettinizmi çoğunun şöförü bayan,biz bayanlar niye park sorunu yaşarızki bilmem

valla aynı şey benim başımada geldi.arabayı çalıştırırken ama geri geri gidecektim. arabada eski bi arabaydı. geri vites geri olamamış hızla gaza basınca önümdeki futbol sahasına uçuvemiştim.allahtan uzuz kurtardım.

parketmek gerçekten zor ama ............................

:roflol::roflol:doğrusu bu da bi yetenek ister

aslında bayanlar daha dikkatlı derler ben 15 yıldır araba kullanırım bole bişi başıma gelmedi ama benimde oldu birascık park sorunum ama onuda aştım yaf:teytey::teytey:

artık erkeklerde kabullendi bayanların araba kullanmalarını şimdi agızlarını açıp bakıcam die yol bile veriolar hiçmi bayan görmedin kardesim alla alla

benim ehliyetim yok ama şehir merkezi dışında araç kullandım.fena değilim.kendime bu konuda güveniyorum.ehliyet almayıda düşünüyorum.acaba park sorunu yaşarmıyım ki böyle:uhm:..resimlere çok güldüm...:dance::dance:

benim ehliyetim yok ama şehir merkezi dışında araç kullandım.fena değilim.kendime bu konuda güveniyorum.ehliyet almayıda düşünüyorum.acaba park sorunu yaşarmıyım ki böyle:uhm:..resimlere çok güldüm...:dance::dance:

sen genede işini şansa bırakma bi kursa gitte öyle al ehliyetiniŞeniz

Back
X