Araba seçimi..(( maclaren?? Quinny??? ))

Mehlul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2012
117
1
26
Aydın
Arkadaşlar araba seçiminde napsam nasıl alsam bilemiyorum bebeğimin & benim için en uygun hangi model olur bir türlü kararveremiyorum ilk önceleri hep büyük bebek için en ideal modelleri araştırmış JANE RAİDER Maxi Cossi GRACO Concord en kötü ihtimal Pierre Cardin etrafından dönüp duruyordum ki nette araştırdıkça anne için kullanışında çok önemli olduğu kanısına vardım henüz aracımız yok oyüzden hemencecik katlanabilir yer kaplamayan portatif ve Sağlam! bi araba almaya kararverdim neyse ki en azından buna kararverebildim :))

Şimdi ise Maclaren mi? yoksa Özellikle Quinny Zapp modeli arasındayım ürünleri sadece nette görebilme imkanım oldu bu araçlardan herhangi birini alan gören varsa Fikirlerinizi bekliyorum herşey tatlışlar için

Maclaren Techno XLR Travel System Bebek Arabası Black Champagne Black Champagne

Quinny Zapp Xtra 3 Tekerlekli Bebek Arabası Red Revolution Quinny ozgebebek.com

Canim su aralar ben de arastiriyorum surekli quinny arkadasimda var cok memnun.ben de onunbir ust modelini dusunuyorum quinny buzz ya da chicco i move trio kararsizim...

Ben bu ara sıkı bir araştırma içindeyim bütün arabalara baktım herhalde eğer benim gibi gezmeyi seviyorsanız ve tek başına bebeğinizinle dolaşan bir anne olacaksaniz hafif , manevra kabiliyeti yüksek ve tek elle kapanır hatta taşınabilir olmalı.önden tek tekerlekli olanların manevrası sıkıntılı.hafif ve kullanışlı bir mamma mia marka bir de chicco simplycityi gözüme kestirdim.bakalım babamızla birlikte bakıp karar vereceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…