Arabada içme sevdası sabır sabır sabır

samantha

Nirvana
Pro Üye
3 Şubat 2009
10.239
18.160
823
45
Arkadaşlar biriyle tanıştım sevgili olma yolunda ilerliyoruz. Herşey bana göre iyi hos güzel bir tek sey haric. Bir gun ahmetle bir gun mehmetle bir gun mahmutla arabada oturup içmesi gerekiyor. Aksam 8 de basliyorlar diyelim. 2'ye kadar mesela. Sizin de eşiniz dostunuz sevgiliniz böyle arabada içiyor mu saatlerce. Ben bu erkek modeliyle hayatimda ilk defa birlikteyim. Şaştım kaldım. Simdi laf etsem noluyor daha dun bir bugün iki olcak...

NOT: Arkadaslar benzer durumda olan var mi en cok bunu merak ediyorum. Icki kotuluklerin anasidir kilisesini hatirlatmadan evet benim de eşim / sevgilim arabada icer diyebilecek biri var mi?

Son düzenleme:
Arkadaşlar biriyle tanıştım sevgili olma yolunda ilerliyoruz. Herşey bana göre iyi hos güzel bir tek sey haric. Bir gun ahmetle bir gun mehmetle bir gun mahmutla arabada oturup içmesi gerekiyor. Aksam 8 de basliyorlar diyelim. 2'ye kadar mesela. Sizin de eşiniz dostunuz sevgiliniz böyle arabada içiyor mu saatlerce. Ben bu erkek modeliyle hayatimda ilk defa birlikteyim. Şaştım kaldım. Simdi laf etsem noluyor daha dun bir bugün iki olcak...

valla şöyle söyliyim yenisiniz diye karıştırmayabilir ama şunu da söyleyin bana ters diye, şimdiden terketmezse bu alışkanlıklarını ileride hiç terketmez, sinir küpüne dönersiniz

valla şöyle söyliyim yenisiniz diye karıştırmayabilir ama şunu da söyleyin bana ters diye, şimdiden terketmezse bu alışkanlıklarını ileride hiç terketmez, sinir küpüne dönersiniz

Simdiden sinir kupuyum çünkü cok mantiksiz geliyor kocaman adamlar arabada napiyor ya. Benim merakim sizin de esiniz sevgilinizin benzer bi aliskanligi var mi...

Bana çok bayağı bir hareket gibi geldi. Hiç kimseden de duymadım. Sen her akşam rutin olarak arabaya git, arkadaşlarınla iç. O arabayı içkili içkili sürüyorlardır da, ki bu konuya girmeyeceğim bile, banlanmaya kadar giderim...
Adam olan gider evinde doğru düzgün içer, kimseye zarar vermeden yatar uyur sonra. Her akşam arabada içip trafikte başkalarının da canınını tehlikeye atmaz diyip susuyorum...

Bana çok bayağı bir hareket gibi geldi. Hiç kimseden de duymadım. Sen her akşam rutin olarak arabaya git, arkadaşlarınla iç. O arabayı içkili içkili sürüyorlardır da, ki bu konuya girmeyeceğim bile, banlanmaya kadar giderim...
Adam olan gider evinde doğru düzgün içer, kimseye zarar vermeden yatar uyur sonra. Her akşam arabada içip trafikte başkalarının da canınını tehlikeye atmaz diyip susuyorum...

Ayni seyi dusunuyorum cunku merak ediyorum öldü mü kaldi mi. Her aksam olma durumu nadirdir belki de ortalamaya vurunca haftada biri banko var.

Bana çok bayağı bir hareket gibi geldi. Hiç kimseden de duymadım. Sen her akşam rutin olarak arabaya git, arkadaşlarınla iç.
Ay sevde gözümün önünde manzaralı bir tepeye çekilmiş, kapıları açık beyaz bir Şahin belirdi valla ne yalan söyleyeyim.

Benim eşim içki içmeyen birisi.
Böyle bir huyu olsa bana da tuhaf gelirdi sanırım.
Kırk yılda bir olsa görmezden gelinir ama her gün her gün de olmaz.
Dün bir bugün iki diye düşünmeyin.
Ciddi düşünüyorsanız bu tarz konular en baştan konuşulmalı.
Hallediliyorsa ne ala ama halledilmiyorsa da bağlanmadan ayrılabilmeli.

Her akşam arabada içmeyi anlayamadım gerçekten. Tamam alkol almada sıkıntı yok ama her gece ve araba ne alaka? Niye araba?
Gerçekten Ahmet'le Mehmet'le Mahmut'la olduğuna emin misiniz?

Arabada icmek rahatlatiomus. Terapisiymis bu onun. Eminim ya ne var bu arabada icmekte ne anliosunuz dedim de bigun beni de götürdüler yanlarinda ay sabaha kadar bi göle gidip ictik bi yuksek manzarali bi yere ciktik bi indik sofra kurduk yedik ictik hop geri bindik derken sabah 5 olmus bi daha çağırdı da gitmedim.

Simdiden sinir kupuyum çünkü cok mantiksiz geliyor kocaman adamlar arabada napiyor ya. Benim merakim sizin de esiniz sevgilinizin benzer bi aliskanligi var mi...

benim eşimin arkadaşlarıyla öyle bir durumu yoktu ama her akşam bir iki bira içerdi, ozaman önemsemedim düzelir diye ama öyle olmuyor,yani baştan yapıcaksın yapıcaklarını, haftada bir iki içse sorun olmucak ama bizimki her akşam bir iki içmeyi adet edinmiş, o konuda sorunlar çıkıyor aramızda, o yüzden baştan tavrını koymak çok daha önemli

benim eşimin arkadaşlarıyla öyle bir durumu yoktu ama her akşam bir iki bira içerdi, ozaman önemsemedim düzelir diye ama öyle olmuyor,yani baştan yapıcaksın yapıcaklarını, haftada bir iki içse sorun olmucak ama bizimki her akşam bir iki içmeyi adet edinmiş, o konuda sorunlar çıkıyor aramızda, o yüzden baştan tavrını koymak çok daha önemli

Guzelim ben de her aksam icsem icerim. Ki genelde de alkolü cok seven biriyim ama bi yerde veyahut evimde duzgunce oturup icmeyi severim ayyaş gibi degil sinir oldugum tam olarak arabada içilmesi. O da diyor ki gecenin bi vakti mekana gidip icsem daha mi iyi onca kadinin arasinda.

Iyı ve ktu yonlerını degerlendırelim.
Hergun alkol alması bunu alışkanlık haline getırmesı ne yazıkkı kötu bır durum..
Dısarda bır mekanda alkol almaktansa arabada kendı halınde keyıf yapması alkolun onun için sohbet vs oldugunu gosteryor buda ıyı bır durum

Guzelim ben de her aksam icsem icerim. Ki genelde de alkolü cok seven biriyim ama bi yerde veyahut evimde duzgunce oturup icmeyi severim ayyaş gibi degil sinir oldugum tam olarak arabada içilmesi. O da diyor ki gecenin bi vakti mekana gidip icsem daha mi iyi onca kadinin arasinda.

zaten mekana gidip mi içeyim demek adetleri, eğer rahatsızsan bu durumdan yani arkadaşlarıyla arabada içmesinden baştan koyacaksın tavrını, benimki aynı sorun değil sadece örnekti sana kendi sorunumda demek istediğim baştan tavrını koymazsan öyle gider, yani arkadaşlarıyla arabada içme olayı

daha yeni başlamışsınız ilişkiye, saat 2 lere kadar arabalarda içen o halde trafiğe çıkıp kendi canını düşünmeyen adam ileride senimi düşünecek?

Back
X