Cicilikiz Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2009 Mesajlar 1.972 Emoji Skoru 10 Puanlar 116 Yaş 50 Yer Konya 25 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Cicilikiz #1
Azeri kizi Türkiye'mmm Kayıtlı Üye Katılım 21 Haziran 2007 Mesajlar 5.699 Emoji Skoru 12 Puanlar 683 Yaş 48 Yer Almanya 14 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Cicilikiz #2 Cok güzeeel.Ogluma hep böyle bisey istemistim ama kizkardesiyle bir arada kaldigi icin olmadi. Simdide gec oldu artik.Icimde ukte olarak kaldi.
Cok güzeeel.Ogluma hep böyle bisey istemistim ama kizkardesiyle bir arada kaldigi icin olmadi. Simdide gec oldu artik.Icimde ukte olarak kaldi.
yaseminnncik Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 19 Mart 2010 Mesajlar 6 Emoji Skoru 0 Puanlar 86 Yer Ankara 19 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Cicilikiz #3 benimde iki oğlum var,henüz küçükler, zaman benim için geç sayılmaz, en kısa zamanda onlara arabalı yatak odası almak istiyorum, ama istediğim takım çok pahalııı(
benimde iki oğlum var,henüz küçükler, zaman benim için geç sayılmaz, en kısa zamanda onlara arabalı yatak odası almak istiyorum, ama istediğim takım çok pahalııı(