Arabama damlayan boya

Cakmamarliyn

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2010
1.657
2.451
358
arkadaslar merhaba,

evimin dibinde yeni bir inşaat yapılıyor.bizim binamız ve inşaat arasında da bizim acık otoparkımız var. Ben sabah arabamı acık otoparka parkettim sonra annem arabanın boya olduğunu görmüş mütehaitle görüşmüş . Kendiside temizletin masrafı karsılarız demiş. Ben eve gelince oto yıkamacıya götürdüm pasta cila yapması gerektiğini 500 tl eğer fatura isterse de 18 kdv olduğunu söyledi( bu arada arabam resmen puantiyeli olmus bikaç ufak tefek damlak değil)
Herneyse ben şimdi müteahiti aradm dedim böyle böyle . Sizin bildiğiniz biyer varsa oraya götüreyim. Dedi ki siz şantiye sahasına bırakın ben yarın halletiririm yıkatırım. Bosluğuma geldi benimde ok dedim. Arabayı park edip anahtarımı aldım.
Şimdi sorun şu, içime de sinmedi durum acaba benzinle falan silmeye kalkarlarda cilaya zarar verirler mi? Ya da kazıma gibi bişey uygularlar mı? Sizce yarın arayıp oto yıkamacıda pasta cilaya direteyimmi?

Fotoğraf var mı ? Buraya atmasanız da çekin bence mutlaka. İyice rezil olursa elinizde bir belge olur. Tiner, benzin filan da zarar verir. Aşındırır orayı sonuçta. Saf alkol denediniz mi? Cila atmak lazım ama bu işlem sonrası. Bence takip edin işlemi.

Back
X