Arabama vurup kaçtılar

DiDee

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2009
1.418
1.727
658
İyi geceler..
Az önce eve girdim sıcağı sıcağına danışmak istedim, eşim uyuyor daha o bile bilmiyor..
22.30 gibi komşum rahatsızlanmış hastaneye götürmemi rica etti.İlk gittiğimiz hastane fazla kalabalık geldi,başka bir yere götürecektim.Ara sokakta sağa ve ileriye olmak üzere ikiye ayrılan yolda duraksadım nasıl gitsek gibi..Derken sağımdan bir araç sanki ben hiç orada değilmişim gibi geri gelerek kapıma çarptı.İndik, rapor tutalım dedi iki genç..Tekinsiz de tipler ..Arkamda araba vardı,yolu açın halledelim dediler .Bu arada tüymüşler..Tabi benim göz ucuyla plakaya baktığımı tahmin etmemiş olmalılar..
Polisi aradım gelip zabıt tuttular.Yarın gidip şikayette bulunmak dışında savcılığa dilekçe yazıp mahkemeye de vermemi önerdiler..Beni ne bekliyor prosedür nedir hiç bilmiyorum.Tecrübelerinizi ve bildiklerinizi paylaşırsanız çok sevinirim..

Son düzenleme:
Adamlarin yuzunu unutmayin kesinlikle buyuk ihtimalle ehliyetsizlerdi. Umarim kisa surede bulunurlar ki alkol testi vb yapilabilir. Haftasonuna denk gelmesi kotu olmus umarim isler aksamaz.

Adamlarin yuzunu unutmayin kesinlikle buyuk ihtimalle ehliyetsizlerdi. Umarim kisa surede bulunurlar ki alkol testi vb yapilabilir. Haftasonuna denk gelmesi kotu olmus umarim isler aksamaz.

Ben plakaya bakmayı o anda akıl edebildiğim için bile çok memnunum ama hasta olan arkadaşım yüzünü çok net hatırladığını söylüyor .Ve gördüğü kadarıyla arabalarının önü de pertmiş (bana arka kısımla çarptılar) Bana en çok kandırılmak koydu ve hastamın mağduriyeti..Hem o hastaneye gecikti hem de çok üzüldü benim yüzümden diye..

Zabıt tutulduktan 5 gün içerisinde aracınız bağlı olduğu sigorta şirketine gidip hasar bildiriminde bulunmanız gerekiyor. Sigorta zaten zararı temin eder. Plakayı unutmamanız çok iyi olmuş, modelini rengini plakasını verdiğiniz için ve hatta yüzünü unutmadıysanız mutlaka ama mutlaka bulunurlar gerekli işlemler yapılır. Çok geçmiş olsun..

Çok teşekkür ederim

Bilerek çarpmış olabilirler mi?
Duran arabaya çarpmak biraz garip
Hiç bakmamış mı yani

Bilerek çarpmış olabilirler mi?
Duran arabaya çarpmak biraz garip
Hiç bakmamış mı yani

Ben “duruyorduk değil mi” diye tekrar tekrar arabamdaki 2 kişiye sordum evet seyir halinde değilken oldu..Yanlış sokağa saparsınız da geri kırıp düz devam etmek istersiniz ya sanırım onu yapmak istediler ama hiç bakmadığı belli..Hatta ben binip kenara alacakken nerdeyse tekrar vuracaktı dışardaki arkadaşı durdurdu..Bilerek olduğınu sanmıyorum ama acemi ya da alkollü olduğu kesin..

Mahkemeyle uğraşmadan anlaşma teklif etmek nasıl oluyor ?Nasıl iletişime geçiliyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…