Arabami alayim Eşimin borcunami vereyim

Hayat ne garip

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2009
5.763
4.816
698
Merhaba kızlar ben 9 yıllık Evliyim eğlendim çocuk olduktan sonra Eşimin birsuru borcu çıktı hala borç içinde iddaa oynuyor borsada kaybetti vss.... artık o kadar biktim.girdigim ev satıldı araba satıldı bu borçlar uğruna sağlığından oldum artık o kadar bilgim ki.2 aydir ise girdim çalışıyorum.cunku evimize borctan bisey girmiyor.bari çocuğumun kendinin ihtiyaçları evin geçimi için ise girdim yıldım.simdi beni hayata bağlayan bir hayal var bunun için çabalıyoruz araba almak istiyorum hem kızımı okula ise giderken bırakalım diye lazım her an bize çalıştığım için.hemde ben artık kendi hayalim için bisey yapmak istiyorum bir gün yüzü görmedim.disimden tırnağından artırdığını parayla arabami alayim.esimin bir başka borcu çıktı onami vereyim.hep acidim ama bilgim sizden bir fikir almak istiyorum.lutfen bana yol gosterin

Ben olsam araba alirdim.o senin için ne yaptıda sen onun için bisey yapasin.artik ondan beklentin kalmamış bi zahmet kendi borcunu kendi odesin

Merhaba kızlar ben 9 yıllık Evliyim eğlendim çocuk olduktan sonra Eşimin birsuru borcu çıktı hala borç içinde iddaa oynuyor borsada kaybetti vss.... artık o kadar biktim.girdigim ev satıldı araba satıldı bu borçlar uğruna sağlığından oldum artık o kadar bilgim ki.2 aydir ise girdim çalışıyorum.cunku evimize borctan bisey girmiyor.bari çocuğumun kendinin ihtiyaçları evin geçimi için ise girdim yıldım.simdi beni hayata bağlayan bir hayal var bunun için çabalıyoruz araba almak istiyorum hem kızımı okula ise giderken bırakalım diye lazım her an bize çalıştığım için.hemde ben artık kendi hayalim için bisey yapmak istiyorum bir gün yüzü görmedim.disimden tırnağından artırdığını parayla arabami alayim.esimin bir başka borcu çıktı onami vereyim.hep acidim ama bilgim sizden bir fikir almak istiyorum.lutfen bana yol gosterin

Araba. Ama bir gün eve haciz falan gelirse o durumda ne olur bilmiyorum.

Eğer aynı teraneler devam ediyorsa hiçte ödeme, ama yok artık akıllandı diyorsan ödeyip kurtulmaya hayatınızı düzene sokmaya bakın..

Kesinlikle arabanı al. Erkek adam kendi borcunu kendisi ödesin. İnan değmez

Araba al..
Hayallerin için bir şeyler yap artık.

Ödesin borçlarını belki uzun süre öderse aklı başına gelir.

Bu arada boş beleş konuşmuyorum.
Aynı durumun içindeyim.

Ben eşimin borçlarını ödüyorum bu arada ama çocuk yok, araba gibi bir ihtiyacım da yok kendimce.

Bu yüzden borçlar önceliğim benim.

Senin önceliğin yavrun olsun.

Ah o borsa,dayim 1milyona yakin kaybetti.

Insallah en kisa zamanda vazgecer o huylarindan.Bence aranizda sorun yasanmayacaksa arabanizi alin.

1 kuruş bile verme. Koskoca adam, borç yapıp iddia oynayıp sizin rızkınızdan kısmaya utanmıyor mu? Sizin yerinizde olsam arabayı kendi adıma bile almazdım. Mesela annemin üstüne alırdım ki, icra vs olursa elden gitmesin diye.

E bu hep böyle mi surecek? Hep kumarda mi kaybedecek? Bi tedavi olmayi dusunmuyor mu? Ya da siz cekebilecek misiniz gerçekten böyle her an borc olacak haciz gelecek korkusuyla yasayarak?

konuya bir hışımla girdim esimin borcu benim borcum diye ayrım olur mu diye konu sahibini paylayacaktim ancak konu çoook farkliymis. tabiki bu adamin borclarini ödeme. kendin ve cocugun icin harca.

Back
X