arabanın tekerleğini s.......m dedi..

canım şimdi sen bu adama cvp veremediğin ve kendini kullandırttığın için çok hırslanıyorsun ama ondan kurtulman ona en büyük ceza inan. ona cevap veremeyecek bir insansın, senin mizacın böyle. bir laf söylesen o sana 10 lafla cevap verir ve daha çok sinirlendiğinle kalırsın. böyle edepsiz adamla uğraşılmaz.
bundan sonra yapacağın en iyi şey seninle iletişim kurma çabalarını karşılıksız bırakman yani telefonlarını açma whatsap tan engelle, işyerine fln görüyorsan da kesinlikle görmezden gel o senin için yok. sana bir şey söylemeye kalkarsa da artık hiçbir şekilde konuşmak istemiyorum başımdan git de kes at. seninle muhabbet edemesin hala dinliyosun adamı sonra kendin sinirleniyosun. görmüyor musun senle konuşma istemesinin tek sebebi senden arabayı almak sevdiği filan da yok. araba bana yazın gerekliydi demesinin sebebi hırslanmış ve seni sinirlendirmek istemiş ve başarmış. bir daha böyle bir şey olursa da benim sadakam olsun zaten bana da ömür boyu gerekliydi neyse ki kurtuldum senden dersin en kötü

Ayrıldın bitti.Keyfıne bak. Kendınden nefret etme, kendını sevmek ıcın ugras. Nasıl ıyı hıssedeceksen oyle davrann:halay:

Bir daha sakın ona dönme! Her olayda bugun tekeri .iken, yarın ailene söver, küfür eder. Benden söylemesi...

Ağzı bozuk insandan korkarım ben, hani yaşlılar ediyor, onlara sinirlenemiyorsun ama diğer herkes için çok irite edici bir durum. Uzak durun ondan.

Back
X