Arabayi sürttum ya :/ eşime nasıl soylicem

kaldi2sene

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
973
1.127
113
38
Ya moralim çok bozuk kızlar
Hergün konu açmak istemiyorum ama buluyor sanki arkadaş beni :/
Ise gidiyordum sabah geç kaldım müdürüm de çok sıkıntılı sorun eden bi insan .
Maalesef aradan çıkayım derken yandaki otobüse sağ arka kapıyı sürttüm moralim çok bozuk
5 yıldır araç kullanıyorum şimdiki kadar çok şükür öyle büyük kazam olmadı ama hep böyle ufak şeyler
Az içine çöktü sağ taraf ama dikkat edince belli oluyor is yerindeki abi vakumla çekilir filan dedi ama eşime nasıl söyleyeceğim şimdi ben kesin kızacak :(
Of ya ..
Acaba hiç olmamış gibi mi yapsam
Arabanın sağ tarafini sen mi sürttün deyip onun üstüne mi atsam :)
Yeni almıştık önceki küçük bi arabayi bu kocaman
5 aydır bizde ama öf ya
Neden böyle oldu kızlar çok Üzgünüm

Maalesef aradan çıkayım derken yandaki otobüse sağ arka kapıyı sürttüm moralim çok bozuk
5 yıldır araç kullanıyorum şimdiki kadar çok şükür öyle büyük kazam olmadı ama hep böyle ufak şeyler
Az içine çöktü sağ taraf ama dikkat edince belli oluyor is yerindeki abi vakumla çekilir filan dedi ama eşime nasıl söyleyeceğim şimdi ben kesin kızacak :KK43:
Of ya ..
5 aydır bizde ama öf ya
Bunda korkacak ne var.
Allah bilir eşin ne kazalar yapmıştır.
Kazasız araba kullanan yok ki.
Böyle böyle öğreneceksin araba kullanmayı.
Allah büyük kaza göstermesin.

Geçmiş olsun öncelikle. insan başına gelir her türlüsü üzülmeyin bu kadar. sizden kıymetli mi, canınız sağ olsun :) Eşinizede aynen böyle canım sağolsun deyin geçin. kızarsada kızsın, duymayverin :)

Az içine çöktü sağ taraf ama dikkat edince belli oluyor is yerindeki abi vakumla çekilir filan dedi ama eşime nasıl söyleyeceğim şimdi ben kesin kızacak :KK43:
Of ya ..
5 aydır bizde ama öf ya
iyice sil, boyası duruyorsa hiç birşey belli etme, eğer boya gitmemişse pasta-cila al bir kutu üzerine sür 1 saat bekle sil geçer,eğer boya gitmişse pişmanlık yasasından faydalan itiraf et kaç.!!

Az içine çöktü sağ taraf ama dikkat edince belli oluyor is yerindeki abi vakumla çekilir filan dedi ama eşime nasıl söyleyeceğim şimdi ben kesin kızacak :(
Of ya ..
5 aydır bizde ama öf ya

geçmiş olsun.bir arkadaşım araba aldı 85.000 tl ye bir ay sonra kaza yaptı kapı içine çöktü eşi vır vır vır .kız iplemiyor bile kızyo falan ama kafasına takmıyor yaa napıyım hayatım canımız saolsun diyo tatlım deyip opuyo.ben olsam vay niye bağırıyorsun vay şöle vay böle.gelelim sana tatlım hayatım de sinirlenirse sakinleştir.bana bişi olmadı önemli olan bu olmalıydı senin için falan de.

ne var canım sürtmüşsün olmuş bitmiş

eşime 3 aylık araba ile karşıdan biri geldi çarptı

İki kapı göçtü; her yeri değişti kesildi vs vs

Ne yapalım eşime bir şey oldu mu hayır; içerde herhangi bir kişiye bir şey oldu mu hayır

Olan arabaya olsun dedik sustukkk

Bence esinin gormesini bekleme ara ve soyle aslinda en guzeli olur olmaz arayip soylemek ben oyle yapiyorum

iyice sil, boyası duruyorsa hiç birşey belli etme, eğer boya gitmemişse pasta-cila al bir kutu üzerine sür 1 saat bekle sil geçer,eğer boya gitmişse pişmanlık yasasından faydalan itiraf et kaç.!!

kendi başına iş yapması daha büyük sorun yaratabilir :)
benim eşim zamanında araba servisinde çalışmış çok anlar böyle şeylerden, bazı müdahaleler arabanın değerini düşürüyormuş, bence iş daha da uzar bu fikirle...

Arabayı sürttüm diyeceksin gayet net
Ne var yani kim bilerek kaza yapar, cana gelmemiş şükür denmeli
Sende korkup ne çekiniyosun, kızmakta haklı gibi. O da havaya giriyor iyice
Sürttüm de, bişey derse merak etme öderim de geç. Çalışma gücün olmasa bile böyle davranmamalı ama madem çalışıyosun lafını da söyle

kendi başına iş yapması daha büyük sorun yaratabilir :)
benim eşim zamanında araba servisinde çalışmış çok anlar böyle şeylerden, bazı müdahaleler arabanın değerini düşürüyormuş, bence iş daha da uzar bu fikirle...
pasta ciladan bir şey olmaz da boya gittiyse boyatması gerekir o zaman da senin değin gibi değeri düşer,

suanda araba almaya calısıyorum ve surtunmelerden dolayı olan boyalara takılmıyorum
yanı bı hasar sayılmaz
sızın yerınzıde olsam kocama parlarım arabayı surtmussun nasıl yaaprsın dıye altan gırer ustunden cıkarım

pasta ciladan bir şey olmaz da boya gittiyse boyatması gerekir o zaman da senin değin gibi değeri düşer,

doğru söylüyorsunuz evet, ben olayları karıştırdım :KK48: bizimkinde boya gitmişti pasta cila bir işe yaramaz demişti eşim, boyatalım dediğimde değer düşme kısmını öğrenmiştim
neyse yine de bu fikir alışverişimiz faydalı oldu, konu sahibesi eşinden habersiz boyatmaya kalkmasın :KK53:

Of ya ..
5 aydır bizde ama öf ya

bence otoparkta arabaya sürtmüşler de :)

Canim boya da sıkıntı yok sadece içine göCTU hafif

Back
X