Arabayi sürttum ya :/ eşime nasıl soylicem

yahu niye korkuyorsunuz, canınız sağolsun
araba bu çiziği, vuruğu illa ki oluyor.
benimkinin üzerinde çocuklar dama oynamış camla, ne yapalım.
canımlı, cicimli anlatırsanız sıkıntı olmaz bence.

bende sürtmüştüm 5 dk bile sürmedi vakumla çektiler sorun yapmayın size bişey olmasın yeter :)

Ben de sürtmüştüm arabayı.gayet üzgün bi sesle canım bişey dicem dedim noldu diye heyecen yaptı.aklına en kötüsünü getirmiştir.arabayı sürttüm ben yaaa dedim.foto at dedi attım.neyse sağlık olsun dedi bitti gitti.düşündüğüne değmez.bunlar olağan şeyler.istanbulda araba kullanıyorum nolmuş sürtcem tabi :p sana bişey olmasın

Ya moralim çok bozuk kızlar
Hergün konu açmak istemiyorum ama buluyor sanki arkadaş beni :/
Ise gidiyordum sabah geç kaldım müdürüm de çok sıkıntılı sorun eden bi insan .
Maalesef aradan çıkayım derken yandaki otobüse sağ arka kapıyı sürttüm moralim çok bozuk
5 yıldır araç kullanıyorum şimdiki kadar çok şükür öyle büyük kazam olmadı ama hep böyle ufak şeyler
Az içine çöktü sağ taraf ama dikkat edince belli oluyor is yerindeki abi vakumla çekilir filan dedi ama eşime nasıl söyleyeceğim şimdi ben kesin kızacak :KK43:
Of ya ..
Acaba hiç olmamış gibi mi yapsam
Arabanın sağ tarafini sen mi sürttün deyip onun üstüne mi atsam :)
Yeni almıştık önceki küçük bi arabayi bu kocaman
5 aydır bizde ama öf ya
Neden böyle oldu kızlar çok Üzgünüm
Arayın söyleyin korkmuş üzgün bi dille ;) kızamasın bile ;) perişan gibi davranın ;) kıyamz heralde;) geçmiş olsun bu arada size bişey olmamış.

Arayın söyleyin korkmuş üzgün bi dille :KK66: kızamasın bile :KK66: perişan gibi davranın :KK66: kıyamz heralde:KK66: geçmiş olsun bu arada size bişey olmamış.
Teşekkür ederim canım söyledim
Çok üzüldüm filan dedim
Önce panikledi sinirlendi kim çarptı filan dedi
Sana bisey olmadi ya dedi

Gecmis olsun.
Esinizle sorun yasamadiginiza sevindim.

Konuyu sabah gordum, "soyleyin sakince, bir de ozur dilersiniz, yaptiririz filan dersiniz" diyecektim.

Sizin yazdiginiz degil, ama bazi yorumlardan bahsediyorum, dikkatimi ceken bir sey var.
9 yillik "hic kaza yapmamis" bir sofor olarak tavsiye ediyorum ki, kazayi kesinlikle araba ogrenmenin bir parcasi olarak gormeyin. "Kaza yapa yapa ogrenmek" diye bir sey yok. Kazayi cok normal gormek, trafigin ciddiyetini kavrayamamis insanlarin yapacagi istir. Allah tekrarini gostermesin tabii, ama yapilan kazadan ders almak gerekir. "Amaan herkes yapiyor, boyle ogreniyoruz" gibi piskince dusunceler gelecek kazalara da davetiye cikarir.

Gecmis olsun.
Esinizle sorun yasamadiginiza sevindim.

Konuyu sabah gordum, "soyleyin sakince, bir de ozur dilersiniz, yaptiririz filan dersiniz" diyecektim.

Sizin yazdiginiz degil, ama bazi yorumlardan bahsediyorum, dikkatimi ceken bir sey var.
9 yillik "hic kaza yapmamis" bir sofor olarak tavsiye ediyorum ki, kazayi kesinlikle araba ogrenmenin bir parcasi olarak gormeyin. "Kaza yapa yapa ogrenmek" diye bir sey yok. Kazayi cok normal gormek, trafigin ciddiyetini kavrayamamis insanlarin yapacagi istir. Allah tekrarini gostermesin tabii, ama yapilan kazadan ders almak gerekir. "Amaan herkes yapiyor, boyle ogreniyoruz" gibi piskince dusunceler gelecek kazalara da davetiye cikarir.
Ben çok üzüldüm dedim
Sorun yapmadi çok Allah tan
Vakum la çektiririz bişey olmaz sıkma canını dedi.
Haklısınız evet ama kendime de kızdım
Bundan sonra çok daha dikkatli olacağım araba büyük biraz Sedan olduğu için

ben yeniyim araba kullanmada,sıkışık trafikte geriye kaçıracağım diye panik yaptım gaza hızlıbasınca öndeki arabanın tampona geçirdim.kadındı şöfor o kadar çıkıştı ki bana bende telaşla eşimi arayıp kadına çarptım demişim:KK53:.
yazık adam nasıl geldiğini bilemedi yayaya çarptım diye nasıl korkmuş,araba olduğunu görünce buna şükür dedi :KK14:
benim göçürdüğüm iki tampon hafif hasar kaldı telaşın yanında:KK68:

Ya moralim çok bozuk kızlar
Hergün konu açmak istemiyorum ama buluyor sanki arkadaş beni :/
Ise gidiyordum sabah geç kaldım müdürüm de çok sıkıntılı sorun eden bi insan .
Maalesef aradan çıkayım derken yandaki otobüse sağ arka kapıyı sürttüm moralim çok bozuk
5 yıldır araç kullanıyorum şimdiki kadar çok şükür öyle büyük kazam olmadı ama hep böyle ufak şeyler
Az içine çöktü sağ taraf ama dikkat edince belli oluyor is yerindeki abi vakumla çekilir filan dedi ama eşime nasıl söyleyeceğim şimdi ben kesin kızacak :KK43:
Of ya ..
Acaba hiç olmamış gibi mi yapsam
Arabanın sağ tarafini sen mi sürttün deyip onun üstüne mi atsam :)
Yeni almıştık önceki küçük bi arabayi bu kocaman
5 aydır bizde ama öf ya
Neden böyle oldu kızlar çok Üzgünüm
Eşinizden neden korkuyorsunuz?eğer böyle bir duruma kızıyorsa araba kullanmayın.ben bir defa kaza yaptım sizin gibi sürttüm eşim bana sarıldı araba yolunda parçalansın hiç önemli değil dedi:-)...zaten laf yapsa al tepe tepe kullan derdim dahada sürmezdim elim.direk söyleyin yanı sonucta trafıkteyoz kaza oluyor malesef.kaportacılarda cocuklarına yemek ekmek götürecekler;-)

Ya böyle adamları nerden buluyorsunuz ne olmuş yani sürttüysen senden kıymetlimi :KK12: kk yı okudukça dahada seviyorum herifimi valla

Back
X