- 13 Mayıs 2012
- 4.809
- 3.578
- 448
- Konu Sahibi kaldi2sene
hiç belli etme o zaman. hiçbirşey yok gibi davranCanim boya da sıkıntı yok sadece içine göCTU hafif
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç belli etme o zaman. hiçbirşey yok gibi davranCanim boya da sıkıntı yok sadece içine göCTU hafif
Arayın söyleyin korkmuş üzgün bi dilleYa moralim çok bozuk kızlar
Hergün konu açmak istemiyorum ama buluyor sanki arkadaş beni :/
Ise gidiyordum sabah geç kaldım müdürüm de çok sıkıntılı sorun eden bi insan .
Maalesef aradan çıkayım derken yandaki otobüse sağ arka kapıyı sürttüm moralim çok bozuk
5 yıldır araç kullanıyorum şimdiki kadar çok şükür öyle büyük kazam olmadı ama hep böyle ufak şeyler
Az içine çöktü sağ taraf ama dikkat edince belli oluyor is yerindeki abi vakumla çekilir filan dedi ama eşime nasıl söyleyeceğim şimdi ben kesin kızacak
Of ya ..
Acaba hiç olmamış gibi mi yapsam
Arabanın sağ tarafini sen mi sürttün deyip onun üstüne mi atsam :)
Yeni almıştık önceki küçük bi arabayi bu kocaman
5 aydır bizde ama öf ya
Neden böyle oldu kızlar çok Üzgünüm
Teşekkür ederim canım söyledimArayın söyleyin korkmuş üzgün bi dillekızamasın bile
perişan gibi davranın
kıyamz heralde
geçmiş olsun bu arada size bişey olmamış.
Ben çok üzüldüm dedimGecmis olsun.
Esinizle sorun yasamadiginiza sevindim.
Konuyu sabah gordum, "soyleyin sakince, bir de ozur dilersiniz, yaptiririz filan dersiniz" diyecektim.
Sizin yazdiginiz degil, ama bazi yorumlardan bahsediyorum, dikkatimi ceken bir sey var.
9 yillik "hic kaza yapmamis" bir sofor olarak tavsiye ediyorum ki, kazayi kesinlikle araba ogrenmenin bir parcasi olarak gormeyin. "Kaza yapa yapa ogrenmek" diye bir sey yok. Kazayi cok normal gormek, trafigin ciddiyetini kavrayamamis insanlarin yapacagi istir. Allah tekrarini gostermesin tabii, ama yapilan kazadan ders almak gerekir. "Amaan herkes yapiyor, boyle ogreniyoruz" gibi piskince dusunceler gelecek kazalara da davetiye cikarir.
Ben arabanin kapisini surttum die esim bana kizarsa alirim elime sopayi arabanin kalan 3 kapisinida ben yamulturum..saka yapmiyorm gercekten ..psikopatta degilm..:)
:)Arabada sopa var die sopa ddim tekme de atabilirm direk aslinda:):):)Levyeyle gir aplaaaa :)
Eşime söyledim esprini :):)Arabada sopa var die sopa ddim tekme de atabilirm direk aslinda:):):)
Eşinizden neden korkuyorsunuz?eğer böyle bir duruma kızıyorsa araba kullanmayın.ben bir defa kaza yaptım sizin gibi sürttüm eşim bana sarıldı araba yolunda parçalansın hiç önemli değil dediYa moralim çok bozuk kızlar
Hergün konu açmak istemiyorum ama buluyor sanki arkadaş beni :/
Ise gidiyordum sabah geç kaldım müdürüm de çok sıkıntılı sorun eden bi insan .
Maalesef aradan çıkayım derken yandaki otobüse sağ arka kapıyı sürttüm moralim çok bozuk
5 yıldır araç kullanıyorum şimdiki kadar çok şükür öyle büyük kazam olmadı ama hep böyle ufak şeyler
Az içine çöktü sağ taraf ama dikkat edince belli oluyor is yerindeki abi vakumla çekilir filan dedi ama eşime nasıl söyleyeceğim şimdi ben kesin kızacak
Of ya ..
Acaba hiç olmamış gibi mi yapsam
Arabanın sağ tarafini sen mi sürttün deyip onun üstüne mi atsam :)
Yeni almıştık önceki küçük bi arabayi bu kocaman
5 aydır bizde ama öf ya
Neden böyle oldu kızlar çok Üzgünüm