henüz ehliyetimi almadım. hatta yazılı sınavı daha bu hafta sonu oldum. bugun eşimde arabayı evde bıraktı. bende bugunsağlık ocağına gidecektim 33. haftalık hamileyim kontrolüm vardı.aldım anahtarı bir cesaret bindim. araba tersti döndüreyim derken (bizim arabanında burnu çok uzun ) sol lambanın altını sürttüm çatladı
(( önce lambadır diye düşündüm değiştirilir dedim. sağlık ocağına gelip baktığımda beynime kan sıçradı. direk ben eşime ne dicem şimdi diye
bunları düşünürken ebenın yanına gittim tansiyonumu bi ölçtüm ki düşükk. ne yaptın sen dedi. ama benım kalbim pıt pıt. neyse uzatmım. eve geldim bişekilde söylemem lazım eşime. açtım tlf dedim tek olduğun bir yere git. neyse sesimde titriyor oda korktu dedim böle böel oldu. tamam dedi geçmiş olsun diye kapattı. içim bi kötü oldu. dedim bu bişey demedi akşama fırçayı yedim. aradan 10 dk geçti kapı çaldı kapıda kocam arabayı görmüş sinirli başaldı saymaya . sonra bende tabi ses titredi ağlamaya başaldım oda ozaman sakinleşti... ama biliyorum uzun bir süre bunu önüme serer. ayy arabasıda bir kıymetlidir. her hafta sonu yıkar parlatır.... inş çabuk unuturr
((