- 7 Mayıs 2011
- 715
- 88
- 318
- Konu Sahibi Anotherinlife
-
evet jnm anadolu yakası:)kıyıdan kıyıdan bayagı yakıo ama:)e-5,minubus yolu, sahil yolu tabirlerinden anladığım kadarıyla anadolu yakası
eğer öyleyse ve bu kdr korkuyorsan emin ol avrupanın trafiğini ve bi bayan olarak zorluğunu görsen arabaya tövbe edersin..
sen sahilden kıyı kıyı git bacım o cesaret bi gün gelir zaten :)
daha once ıstemiştm ama öğretmen yoktu şimdide aslında gerek duymuorum acemılıgım yok bastımı gaza gıdıo zaten benm özguvenınm yok e 5e karşı:)sürücü kurslarından bi eğitmenle anlaş.
beraber çıkın o korktuğun yola.
1 saat 2 saat ne kadarsa işte.
bi kere kırsan o korkuyu.tek bi kere çıksan o yola devamı gelecektir emin ol.
arabanda otomatikmiş zaten.yani işin daha kolay.
öyle yapıcm saanırım...teşekkür ederım:)e tamam işte.ben de bunu diyorum.senin cesarete ihtiyacın var.
yanına adam lazım senin.emanet diyosun arkadaşlarına.
en iyisi paranla biriyle anlaşmak.
tek bi kere o yola çıkman yeterli.yapabildiğini gördükten sonra cesaretin de özgüvenin de yerine gelecek.
banada hep öyle söyluyorlar...e 5 daha kolaymış..ama ne blyıım ya ben sapaga gecmek ıstersem sagımdakı ızın vermezse e 5ın ortasında mı durucm yada mınıbusler hep ınsanın onune kırıyorlar ya bana da yaparlarsa???korkuorum işte ama bıgun yenıcem bu şeyi ...çunku felaket benzın gıdıo:)
bencede cesarete ihtiyacınız var ama yanınıza birini alarak bu cesareti kazanamazsınız tek başınıza çıkarken yine korkacaksınız. o nedenle o yolun en sakin olacağı bir zamanı tahmin edip toplayıp cesareti çıkın. sapağa yaklaşırken biraz erkenden sağa geçin en azından teşebbüs edin ki biri vermezse arkadaki verir ilk seferinde yol vermezler diye korkuyosanız:) gerçi ben ist. de araba kullanmadım ama...
Benim de yol korkum vardı. Babam ehliyet alınca araba hediye ettiğinde otoparkta süs diye kalmıştı. Okula gitmek içinde şehirler arası yolu kullanmam gerekiyordu. Bir gün babam bugün arabayla gidiyorsun sağdan sağdan yavaş git gel yoksa korkunu yenemezsin dedi.Tek başıma gittim geldim. (Daha o zaman arka arkaya düzgün gidemiyordum bile) Ve şimdi çok iyi araba kullanırımBence kendine güven bir de çalan kornalara fln aldırma bunu çünkü bayanlara inatta yapıyorlar. Sen kendi gideceğin yola bak. Sonra kendine bile şaşırıyorsun.
aynı korku bende de var. ama ben sadece sahil yolunda kullanabiliyorum. e5te ve minibüs yolunda kullanamıyorum. nedeni ise babam çok stresli, bağırıp çağırıyor bana araba kullandığımda, bir de arabası kıymetli...bana kullanabileceğim küçük bir araba da almıyor. 3 senedir ehliyetim var ama hala bizim arabaya tam alışamadım, kendime güvenimi kaybettiriyor bana ettiği laflarla. artık ilerde kendi paramı kazandığımda, özel bir hoca tutucam (onu da araştırmıştım, ortalama 500tl istiyorlar, şu an öğrenciyim veremem, babam hele hiç vermez :), sonra da tek başıma o olmadan kullanmaya çalışıcam ya da en güzeli kendime araba alıcam kimse karışamayacak hayır bi de 3 sene geçti ehliyeti alalı, 1-2 ayda bir araba kullanıyorum onunla ama hala kızıyor azarlıyor kullanırken ya offff çok sinirliyimm. çok da seviyorum aslında araba kullanmayı, ama benim kaderim de bu olsa gerek.......
evwet korna korkusu var bıde :)dediklerinizi dıkkate alıcm:)Benim de yol korkum vardı. Babam ehliyet alınca araba hediye ettiğinde otoparkta süs diye kalmıştı. Okula gitmek içinde şehirler arası yolu kullanmam gerekiyordu. Bir gün babam bugün arabayla gidiyorsun sağdan sağdan yavaş git gel yoksa korkunu yenemezsin dedi.Tek başıma gittim geldim. (Daha o zaman arka arkaya düzgün gidemiyordum bile) Ve şimdi çok iyi araba kullanırımBence kendine güven bir de çalan kornalara fln aldırma bunu çünkü bayanlara inatta yapıyorlar. Sen kendi gideceğin yola bak. Sonra kendine bile şaşırıyorsun.
yolun sakın olacagı zaman mı o ne zaman ?:))))ıstanbulda e 5te saat farketmezkı:)))bencede cesarete ihtiyacınız var ama yanınıza birini alarak bu cesareti kazanamazsınız tek başınıza çıkarken yine korkacaksınız. o nedenle o yolun en sakin olacağı bir zamanı tahmin edip toplayıp cesareti çıkın. sapağa yaklaşırken biraz erkenden sağa geçin en azından teşebbüs edin ki biri vermezse arkadaki verir ilk seferinde yol vermezler diye korkuyosanız:) gerçi ben ist. de araba kullanmadım ama...
mınıbus yolundadas kullanıorum bıtek e 5 ve otoban tarzı buyuk yollar korkutuyor...bıde bebek var bnde onunda korkusu var allah korusunn ben tek olsam nesede...aynı korku bende de var. ama ben sadece sahil yolunda kullanabiliyorum. e5te ve minibüs yolunda kullanamıyorum. nedeni ise babam çok stresli, bağırıp çağırıyor bana araba kullandığımda, bir de arabası kıymetli...bana kullanabileceğim küçük bir araba da almıyor. 3 senedir ehliyetim var ama hala bizim arabaya tam alışamadım, kendime güvenimi kaybettiriyor bana ettiği laflarla. artık ilerde kendi paramı kazandığımda, özel bir hoca tutucam (onu da araştırmıştım, ortalama 500tl istiyorlar, şu an öğrenciyim veremem, babam hele hiç vermez :), sonra da tek başıma o olmadan kullanmaya çalışıcam ya da en güzeli kendime araba alıcam kimse karışamayacak hayır bi de 3 sene geçti ehliyeti alalı, 1-2 ayda bir araba kullanıyorum onunla ama hala kızıyor azarlıyor kullanırken ya offff çok sinirliyimm. çok da seviyorum aslında araba kullanmayı, ama benim kaderim de bu olsa gerek.......
Kavşak tabelasını görür görmez sağa doğru yanaş. Kavşağa geldiğinde zaten sağda olacağından artık böyle bir risk söz konusu olmayacak. Sen sağda olacağın için minibüslerde önüne kıramayacak.öyle yapıcm sanırım önerıler4ınız ıcın teşekkür ederım:)
İlk zamanlarda yanımda biri olduğunda yanlış yapmamak için o kadar panikliyordum ki. Bir gün tek başıma arabayı kaçırdım gezdim dolaştım, araba stop etti kaldırdım, yokuşlarda zorlandım... Ama hepsiyle de başedebildim sağ salim geldim evime. İkinci defadada hiç hatam olmadı. (Bu arada İstanbul'da araba kullanmak hiç bir yerde araba kullanmaya benzemez. Hele Harem minibüs hattında kullanıyorsanız bir minibüsün önünüze aniden geçip zınk diye durup yolcu indirdiğine şahit olabiliyorsunuz.)aynenn öyle ya felaket bı duzen...anlayışsızlık...ıste bu yuzden korkuorum:/(((
Kornalara asla önem vermedim. Ne yapacaklar? En fazla kornaya basabilirler. Bu konuda paniklemeyin. Yeşil ışık yanmasının salisesinde korna basan bir milletiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?