- 7 Mayıs 2011
- 715
- 88
- 318
- Konu Sahibi Anotherinlife
slm kızlar benm yaklaşık 2,5 yıldır ehliyetım var normal vıtes kullandım ama yokuşlarda zorlanıyordum ve sadece mınıbus yolunda sahıl yolunda kullanıodum acemıydım ama yavas yavas kullanıodum...sonunda eşimi ikna ettım ve bana otomatık vıtes bı araba aldı...ıyıce pekiştim yani hızlıda kullanabılıorum sollamada yapabılıyorum reflekslerımde ii ama hala e-5e otoyola cıkamıyorum çok korkuorum korkumuda yenemiyorum .... daha once yanlışla otobana girdim tir tir titredım korkudan yüreğim ağzıma geldı vıozıor vızır arabalar anlayışsız ınsanlar ....şahsen böyle bişey yaşamadım sağ salım mınıbus yoluna girebıldım :)))arkdşlarım bırlıkte cıkalım dıolar onlar emanet dıe korkuorum mınıbıs yolu ve sahil yolu olsa nese dıyıcemde...ama korkuorum e 5 fobisi oluştu ustumde ne yapabılırım ...sağdan git yavaş yavaş demeyın ordA mınıbusler otobusler sureklı onumde olucak...orta şeritten gitsem sağ şerite bıdaha nasıl gecıcem ya bana ızın vermezse arabalar korkuorumm
(((yollar uzun benzınde çok fazla gidio mınıbus yolunda ve sahılde ısıklarda beklemekte sınır bozucu
((

Son düzenleme: