Arabulucugun niyeti baska, siz bu durumda ne yapardiniz?

Valeriaaaa

Girl power
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2017
622
232
33
30
Merhaba arkadaşlar,

Farz edelim ki sevgiliniz sizinle barismak istiyor fakat siz kirildiginiz için fazla yanasmiyorsunuz ama dugulariniz az da olsa var., sonra en son olarak sevgiliniz ara bulucu olarak birin sokuyor araya, sırf sizi barıştırmak icin. Ama o soktuğu arabulucu sizi barıştırmak yerine eski sevgilinizi kötülüyor size, sonra ona gidip sizi kötülüyor.. Sonra bi sekil öğreniyorsunuz
Siz bu durumda ne yapardınız? Şuan belki umrumda olmaz diyenler olur, fakat yalan dolan hakinizda konuşanlar hiçte hoş bir durum değil.

Türkçem pek iyi değil yazı hatalar olursa özür dilerim

Arabulucu ne alaka yaa, sanki arsa davası
Gönül işinde hakem mi olurmuş?
Ayrıca belki de ara bulucu sizi ters psikolojiye etkilemek istemiştir.
Yani bir kıza on kişi 'o çok iyi biri. seni çok seviyor' desin, mık mık yapar.
Ama bir kişi 'yok yaa,sevmiyor bence. Bence o nurdanla sevgili olacak, geçen Nurdan onu bekliyordu kutuphanede' desin, kız anında 'cekilin uleey,o benim büyük askim' triplerine girer :)
Ayrıca biri anlattığın kavgada sevgilini övse hak verse ona uyuz olursun 'hayir ben hakliyim,o cok uzdu beni' dersin.
Ama arkadaşın fazla celallenip 'vay şerefsiz sapik, sana bunu nasıl der? Terket o hayvani' falan derse hemen savunmaya geçersin 'abartma yaaa,o kadar da kötü değil normalde. O da pişman oldu' demeye başlarsin.
Çok saçma
Ama bu işler böyle isliyor^^

Arabulucunun ağzından laf alırdım mesajlaşırken ex hakkında
Sonra exi kötülediği mesajları exe atar bak gör kankam dediğin kişiyi derdim
Onlar birbirini yiyedursun ben keyfimi bakardım exin kankasından kazık yemesinin şerefine keyif kahvesi içerdim.

Arabulucu deyince bi dava falan sandım. Eğer kendi aranızda konuşarak anlasamiyorsaniz arabulucu bi yere kadar hayatınızda olur bence o ilişkiye yeniden başlamayin. Arabulucunun derdine gelince belki o da istemiyor yeniden bir araya gelmenizi eski sevgilinizi kırmak istemediği için Hayır diyemedi ama uzuleceginizi düşünüyordur.

Back
X