Araç ruhsattı hakkında sorum var

Dykdyk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2016
2.535
2.411
133
34
selam arkadaşlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum :)
Salı günü 2. El bir araç aldım. Şuan ruhsat yerine geçici belge var. Sorum şu; ben avrupa yakasında oturuyorum işim anadolu yakasında. Aracın ruhsatını iş yerime yakın herhangi bir emniyetten alabilirmiyim yoksa ikametgahamın olduğu emniyettenmi almam gerek? Bilgisi olan yazarsa sevinirim

selam arkadaşlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum :)
Salı günü 2. El bir araç aldım. Şuan ruhsat yerine geçici belge var. Sorum şu; ben avrupa yakasında oturuyorum işim anadolu yakasında. Aracın ruhsatını iş yerime yakın herhangi bir emniyetten alabilirmiyim yoksa ikametgahamın olduğu emniyettenmi almam gerek? Bilgisi olan yazarsa sevinirim
Yanlış bilgilendiriyor olmayayım ama satış işlemini yaptığınız noterin bağlı bulunduğu emniyet müdürlüğüne giderseniz hemen alırsınız, geçici belgede tescil şubesi neresi yazıyor? İşlem yaptırdığım noterin oraya gidemem diyorsanız geçici belgede yazan tescil şubesinden almanız gerekiyor ama geçici belgedeki tescil tarihine bakın o tarihten itibaren 2 hafta beklemeniz lazım tescil şubesinden almak için veya hiçbiriyle uğraşmayıp ikametgah adresinize postalamalarını bekleyeceksiniz ama bu da nereden baksanız 3-4 haftalık bir süreç demek.

Back