• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Araci satmak isterken basimiza gelenler

Manap

Manam kizlarim
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2017
2.018
2.279
83
43
Iyi aksamlar herkese.
Hanimlar 4 yildir arabamiz ayni ilk aracimiz fakat ikinci el.tecrubesizlik diyelim bence aptallik ekspertiz yaptirmadan aldik ne soylediyse satici inandik.
Yaklasik 1 ay once ilan verdik satip kredi cekip model yukseltelim diye.biri talip oldu kapora gonderdi 2 hafta bugun yarin dedi oyaladi gelmedi.bizde bicok musteriye opsoyunlu dedik mecburen.
Adam sonunda geldi bir aleti varmis olcmus ve bizim bilmedigimiz bir bolgede boya cikmis.vazgecmis yol parasini istemis 200 tl .esim kaporayi vermis ve yemin etmis bilmiyordum bu bolumde boya oldugunu maasi alinca gondereyim yoll parani demis.
Fakat adam hemen istemis hatta ilan venim adima kayitli oldugundan banada yazdi siz yalancisiniz parami verin arabayi ilana koyacagim kimseyi kanemayin vs....
Esimde demiski esimi neden tehdit ediyosun ben gonderecektim ay basinda artik sana para mara yok...
Esim gunlerdir yazdiklarini okumuyor...bugun soyle yazmis yanina geliyorum erkeksen....gerisini okuyamadim cunku actirmiyor esim.savcilik bu durumu ciddiye alirmi olur ya 200 lira icin esimi vurursa adam.cok moralim bozuk.

Kusurlu malı kusursuz diye satsaydınız sonra ortaya çıksaydı haklı olurdu
Şu durumda haksız
Bir sürü insan netten bakar gidip ekspertiz yaptırır beğenmezse almaz
Ölçüm aleti varsa yüksek ihtimal galeri çalışanı
Kaporayı vermek bile sizin insiyatifinizdeydi
Yol parası ödemek zorunda değilsiniz
Mesajlarda tehdit varsa şikayetçi olun

Şu durumda haksız

ben bu kadar iyi niyetli bile düşünmedim.
dolandırıcı olabilir. herkese uzak yoldan geldim deyip aynı numarayı çekse günde 5 araba baksa köşeyi döner.
bizim millet iyi niyetli kaporayı bile veriyor.

Şu durumda haksız
Evet arac alim satimi yapiyormus.vicdanen odeyelim dedik hani mahcup olduk boya cikinca.fakat hemen istedi.bizde maas alinca dedik is tehdide kadar gitti

araba alırken kaç araca bakıyoruz gidip bir sürü benzin harcıyoruz söylemedikleri ne kusurları çıkıyor araçların.e para mı isteyeceğiz masraf yaptık diye saçmalık.adam çirkef ve dolandırıcı bence ısrar ederse şikayet edin

Manapcim neden korkuyorsun?
Neden esin veririm yol parasini demis olur mu oyle sacma sey
Gelmeseymis adam
Adama cevap verin mesajlari savciliga veriyoruz diye
Bak nasil kesilecek sesi
Esim once vicdan yapti.mahcup oldu uzak yoldanda gelmis ah almayalim vericem dedi.ama maasi beklemiyor hemen istiyor.benide tehdit edince esimde vermiyorum demis simdide oraya geliyorum erkeksen diye yazmis ama gerisini okuyamadim tehdit var belli.korkuyorum millet 3 kurus icin birbirini vuruyor milosum.esime bisry yapar diye

Kanunların düzgün işlediği bir ülke olsak şikayetçi olun derdim ama burası her kötülüğün yapanın yanına kar kaldığı bir memleket.
O yüzden durumunuz müsaitse verin parayı savın. Ne çeşit bir manyak bilemiyorsunuz çünkü...
Geçmiş olsun.
Evet bende esime bisry yapar diye korkuyorum .geliyorum yazmis

ben bu kadar iyi niyetli bile düşünmedim.
dolandırıcı olabilir. herkese uzak yoldan geldim deyip aynı numarayı çekse günde 5 araba baksa köşeyi döner.
bizim millet iyi niyetli kaporayı bile veriyor.
Verdik bide uzulduk adama yazik onca yol geldi diye.simdi tehdit ediyo

Elinizde yoksa Ondan bundan alın verin 200 lirasını ugrasmayın bence.

araba alırken kaç araca bakıyoruz gidip bir sürü benzin harcıyoruz söylemedikleri ne kusurları çıkıyor araçların.e para mı isteyeceğiz masraf yaptık diye saçmalık.adam çirkef ve dolandırıcı bence ısrar ederse şikayet edin
Savciliga gitmek gerekir degilmi karakola degil.o zaman davami acilirki yinede esime zarar verirse diye korkuyorum

Savciliga gitmek gerekir degilmi karakola degil.o zaman davami acilirki yinede esime zarar verirse diye korkuyorum
acele etmeyin telefonunu açmayın ararsa bir süre sonra vazgeçebilir kendılığınden mesaj vs de asla cevap vermeyin cevap verdikçe uzar çünkü.en son çare savcılık

Adam sacmalamis. Millet kaparoyu bile vermiyor. Biz de arac alirken kac araba baktik. Bizim sattigimiz araba da da degisen varmis biz bindik yillarca bilmeden ogrenince şok olmustuk. Oluyor boyle seyler.

Adam adresinizi felan biliyor mu? Manyak cok parasini verin defolsun sonra tehdit mesajini sikayet edin.Allah korusun esinize bi sey yapsa

Back
X