Arada kaldim

fiyonk35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
1.555
888
123
Slm arkadaşlar.benim derdim su korona belasi.esim tedbirlere elinden geldiğince uyuyor.kimseye gidip gelmiyoruz.ama annem sağolsun covidi pek dikkate almıyor.evlerimiz çok yakın birkaç sokak var arada.ama yaz boyunca köyde kaldı.arasira gelip gittiler.her neyse şimdi bu durum artmaya başladı eşim yine bu tedbirleri sikilastirdi.kucuk çocuklarımız var diyor.annem kronik hasta hemde geçen sene felç geçirdi.esim çocukların belli etmeden taşıyıcı olduklarını onlara birşey geçirebilecekleri o dusunuyor.ama anneme göre eşim çok evhamli.surekli didikliyor.anlatiuorum sizin iyiliginiz için diye.ama inandiramiyorum.gittigimizde cocuklarla zaten çok fazla haşır neşir oluyorlar.annecim yapma etme diyorum yok.tasiyici olabilirler diyorum.ben onlar için ölürüm diyo.bugunde köyden gelmisler yine.ajsam dokuz gibi aradı hadi gelin diye.esime anlattım durumu eşimde bizde bişey varsa onlara geçiririz sonra ben vicdan azabı çekerim diyor.annemde sürekli söyleniyor.bu kadar korkmasana kocandan diyor.esim sonradan hadi git madem dedi ama gitmedim.bi taraftan onun iyiliği için gitmedim diyorum bir yanım uzuluyor.beni öyle zor durumda bırakıyor anlatamam.simdi yarın yine bir sürü laf duyacağım gitmedigim icin

Arada kalacak bir durum yok. Allah korusun taşıyıcıysanız zaten gidecek bir anneniz olmayabilir gelecek aylarda. Bunun olmasını engellemek için gitmemeniz en doğrusu. Hayatta olsun da laf söylesin yani.

Korona korkunuzu söylediyseniz annenize ve anlamadıysa bu sizin değil annenizin sorunu.

çocukça kızıp küsmek de neymiş hemde bu dönemde.

Arada kalacak bir durum yok. Allah korusun taşıyıcıysanız zaten gidecek bir anneniz olmayabilir gelecek aylarda. Bunun olmasını engellemek için gitmemeniz en doğrusu. Hayatta olsun da laf söylesin yani.
Çok üzülüyorum böyle şeyler deyince

Eşimin arkadaşı taşıyıcıymış ve ailesini bu sebeple kaybetti adamın döktüğü göz yaşlarını görseniz laf işitmeyi yeğlerdiniz. Örnek olarak anlatabilirsiniz kahroldu adamcağız

Eşimin arkadaşı taşıyıcıymış ve ailesini bu sebeple kaybetti adamın döktüğü göz yaşlarını görseniz laf işitmeyi yeğlerdiniz. Örnek olarak anlatabilirsiniz kahroldu adamcağız
Kendilerine birşey bulaştırma dan su korona belası bir gitse

Annem saniyorki biz onlardan birşey gecicek diye korkuyoruz da gitmiyoruz.hep suçluyor.herkesin çocukları geliyo bir sizemi var korona daha neler neler
Çocuklar için de tehlike halbuki. İnsanların bu geniş tavırları yüzünden kurtulamıyoruz şu korona derdinden.

Çocuklar için de tehlike halbuki. İnsanların bu geniş tavırları yüzünden kurtulamıyoruz şu korona derdinden.
İnanın kvdeme bu kadar üzülmüyorum.gelin diye aradıklarında eşime atiyirum topu geçiyorum.ama anneme bir türlü anlatamıyorum.gezme diyorum geziyor hergun dua ediyorum hayırlısıyla su bela bir gitse

anneniz işin ciddiyetinin farkında değil, ona koronadan ölenlerin durumunu anlatın, nasıl öldüklerini anlatın, belki ciddiye almaya başlar.

İnanın kvdeme bu kadar üzülmüyorum.gelin diye aradıklarında eşime atiyirum topu geçiyorum.ama anneme bir türlü anlatamıyorum.gezme diyorum geziyor hergun dua ediyorum hayırlısıyla su bela bir gitse
Kendisi kapsa torunlarına bulaştırsa bununla nasıl yaşayacak?

anneniz işin ciddiyetinin farkında değil, ona koronadan ölenlerin durumunu anlatın, nasıl öldüklerini anlatın, belki ciddiye almaya başlar.
Kaç defa anlattım yok.onuda gectimde böyle bir durumda bakicin bile olmayacak diyorum.ama kocan gibi evhamlisin korona iyi bahane oldu diye bir sürü soylemiyir

Çok merak ettm bunları yazan kisilef annelerine gitmiyor mu yada hiç gitmicek mi çok dikkat ettm ediyorumda ama anneye illaki gidilir maske takın gerekirse gidjn görün komşu komşu gezin demiyorm ki bunu yazan bir saglikciyim aylardır. Corona diye bagiriyorm. Düğün dernek aslaaa. Ama anne babamızı göreceğiz elbet tedbirli şekilde

Back
X