Slm arkadaşlar.benim derdim su korona belasi.esim tedbirlere elinden geldiğince uyuyor.kimseye gidip gelmiyoruz.ama annem sağolsun covidi pek dikkate almıyor.evlerimiz çok yakın birkaç sokak var arada.ama yaz boyunca köyde kaldı.arasira gelip gittiler.her neyse şimdi bu durum artmaya başladı eşim yine bu tedbirleri sikilastirdi.kucuk çocuklarımız var diyor.annem kronik hasta hemde geçen sene felç geçirdi.esim çocukların belli etmeden taşıyıcı olduklarını onlara birşey geçirebilecekleri o dusunuyor.ama anneme göre eşim çok evhamli.surekli didikliyor.anlatiuorum sizin iyiliginiz için diye.ama inandiramiyorum.gittigimizde cocuklarla zaten çok fazla haşır neşir oluyorlar.annecim yapma etme diyorum yok.tasiyici olabilirler diyorum.ben onlar için ölürüm diyo.bugunde köyden gelmisler yine.ajsam dokuz gibi aradı hadi gelin diye.esime anlattım durumu eşimde bizde bişey varsa onlara geçiririz sonra ben vicdan azabı çekerim diyor.annemde sürekli söyleniyor.bu kadar korkmasana kocandan diyor.esim sonradan hadi git madem dedi ama gitmedim.bi taraftan onun iyiliği için gitmedim diyorum bir yanım uzuluyor.beni öyle zor durumda bırakıyor anlatamam.simdi yarın yine bir sürü laf duyacağım gitmedigim icin