• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arada kaldım

ailedostu1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2016
733
685
103
36
Gunaydin hanımlar
Benim nikahim oldu.dugunum olacak.Takılı kaldığım bir nokta var.Şimdi nisanlim biraz sınırlı. Ama öyle bagirma çağırma şiddet gibi huylarin yoktur çok şükür. Sadece babasıyla problemleri var.onunda sebeplerini soyleyim.Babası emekli calismiyor.Annesini de yillardir bezdirmis. Her şeye karisma lar, her gelen misafire soylenmeler, ailesine gitmesine izin vermemesi gibi.kayinpederim nisanlimla anlasamiyor.
Asinda ikisinde de problem var.ama nisanlim düzgün bir baba oğul iletişimi kuramadiklarini söylüyor.ciddi bir sorunum olsa sürekli beni tiye alıyor gülüyor dalga geçiyor diyor.bu yüzden evime kesinlikle gelmesin diyor eskiden kemerle dovuyomus sanırım.
Bana karşı herhangi bir skinti olmadı hiç kpederin. Hatta maddi olarak da çok yardım da bulundu. Ben onunda oğlunun evine gelmesini istiyorum diyorm ya çünkü gerçekten seviyorum. Ama nisanlim çok katı bu konuda.ben arada kaldım
Sizce karışmamali miyim gerçekten
Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin

iyi de daha nişanlısınız neden daha evlenmeden bunları düşünüyorsun ki, belki evlenince kendiliğinden yumuşar, bence pek müdahil olma

Gunaydin hanımlar
Benim nikahim oldu.dugunum olacak.Takılı kaldığım bir nokta var.Şimdi nisanlim biraz sınırlı. Ama öyle bagirma çağırma şiddet gibi huylarin yoktur çok şükür. Sadece babasıyla problemleri var.onunda sebeplerini soyleyim.Babası emekli calismiyor.Annesini de yillardir bezdirmis. Her şeye karisma lar, her gelen misafire soylenmeler, ailesine gitmesine izin vermemesi gibi.kayinpederim nisanlimla anlasamiyor.
Asinda ikisinde de problem var.ama nisanlim düzgün bir baba oğul iletişimi kuramadiklarini söylüyor.ciddi bir sorunum olsa sürekli beni tiye alıyor gülüyor dalga geçiyor diyor.bu yüzden evime kesinlikle gelmesin diyor eskiden kemerle dovuyomus sanırım.
Bana karşı herhangi bir skinti olmadı hiç kpederin. Hatta maddi olarak da çok yardım da bulundu. Ben onunda oğlunun evine gelmesini istiyorum diyorm ya çünkü gerçekten seviyorum. Ama nisanlim çok katı bu konuda.ben arada kaldım

Karışmamalısınız. Eşiniz sizden ayrı bir birey ve bir geçmişi var kararlarını kendi verir. Siz de öyle. Yani onları görmek istiyorsanız istediğiniz sıklıkta tek başınıza da ziyaret edebilirsiniz ya da evinize de davet edebilirsiniz arada sırada. Eşiniz de buna karışamaz ama sakın eşinizle babasının arasını yapmaya çalışmayın o topa girmeyin. Kendi bileceği iş.

Karışmamalısınız. Eşiniz sizden ayrı bir birey ve bir geçmişi var kararlarını kendi verir. Siz de öyle. Yani onları görmek istiyorsanız istediğiniz sıklıkta tek başınıza da ziyaret edebilirsiniz ya da evinize de davet edebilirsiniz arada sırada. Eşiniz de buna karışamaz ama sakın eşinizle babasının arasını yapmaya çalışmayın o topa girmeyin. Kendi bileceği iş.
Haklısınız. Bir kaç kere söyledim ama zamana bırakmak en iyisi sanirim

Siz hiç olumlu ya da olumsuz görüş belirtmeyin. Kendisi en doğru kararı verir.

Ben şimdi sinirlisin sonra konuşuruz demiştim. 1 hafta önce ciddi kavga ettiler çünkü. Ama artık müdahil olmamayi dusunuyorm

Benim esim de ailesiyle kotuydu , gorusmek istemedi sonrasinda ailesi zorla evimize gelmeye iliski kurmaya calisti. Esim izin vermedi. Ben o zaman neden boyle yapiyor bu adam diyordum zamanla anladim gorusulecek aile olmadiklarini. Sen de anlayacaksin zamanla

Herkesin bir başkasıyla ilişkisi kendini bağlar.
Siz saygıda kusur etmeyin, eşiniz de nasıl istiyorsa öyle davransın. Ortak yaşam alanınız olacak o ev, eşini istemiyorsa ısrar etmenin anlamı yok. Kimse durumu da senden bilmez zaten, gelin doldurdu oğlum gorusmuyor vs olmaz. Zaten araları kotuymus.
Yardımı çok dokundu diyorsunuz, belki bir zaman sonra eşiniz de nankörlük etmemek adına kendi davet eder.
Erkenden bunun kavgasını yapmayın, karismayın.

Gunaydin hanımlar

Gelsin diye ısrar etme sen zararlı çıkarsın.Baba baba değilmiş ki kemerle dövüyormuş şiddet uyguluyormuş nişanlının aşamadığı durumlar var.O affedemezken sana ne oluyor

Gunaydin hanımlar

yerinde olsam karışmazdım , fikirde beyan etmem

evlenince tüm kötülükler ortadan kalkıyor,can ciğer kuzu sarması olunuyor

Gelsin diye ısrar etme sen zararlı çıkarsın.Baba baba değilmiş ki kemerle dövüyormuş şiddet uyguluyormuş nişanlının aşamadığı durumlar var.O affedemezken sana ne oluyor
Bir yandan öyle ama bir yandan da oğlu için elinden gelenin fazlasını yaptı. Yapmayabilirdi de

Evlenince bunu düşünmeye fırsatın olmaz bile.
Bence hiç karışma kabak sana patlar.

Kayinbaba eve gelsin gelmesinden daha onemli bir konu var.
Demissiniz esim sinirli haliyle huzursuz kavgali bir ailede buyumus..kyinvalidede cekmis esinden diye.bunlari goren bi insan esine de yansitir diye dusunuyorum.esiniz de siddet gormus.bizler aile de ne gorduysek kodluyoruz kendi yuvamiza da yansitiyoruz.yani siz once kendi yuvaniza odaklanin.bi gozlemleyin.

Back
X