• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arada kaldım

Kayinbaba eve gelsin gelmesinden daha onemli bir konu var.
Demissiniz esim sinirli haliyle huzursuz kavgali bir ailede buyumus..kyinvalidede cekmis esinden diye.bunlari goren bi insan esine de yansitir diye dusunuyorum.esiniz de siddet gormus.bizler aile de ne gorduysek kodluyoruz kendi yuvamiza da yansitiyoruz.yani siz once kendi yuvaniza odaklanin.bi gozlemleyin.
Bu benim de çok kafama takiliyordu önceleri. Evet sinirli yapısı var bana karşı nisanlilik döneminde karsilasmadm açıkçası. İnşallah evlenince de bu şekilde olur.ufak tefek tartışmalar inanin oluyor ama kavgada ben ona göre daha sert in aslında. Babasından sürekli dert yanıyor yanlış olduğunu söylüyor annesinin çektikleri bunları biliyor.kendi de söylüyor.

Karışma esin birşey diyorsa vardır bildiği belki sana yüzünü göstermedi daha veya evlenince oğluyla arası duzelicektir sen hiç taşın altına elini koyma

Bu benim de çok kafama takiliyordu önceleri. Evet sinirli yapısı var bana karşı nisanlilik döneminde karsilasmadm açıkçası. İnşallah evlenince de bu şekilde olur.ufak tefek tartışmalar inanin oluyor ama kavgada ben ona göre daha sert in aslında. Babasından sürekli dert yanıyor yanlış olduğunu söylüyor annesinin çektikleri bunları biliyor.kendi de söylüyor.
Insallah maske takmiyordur da mutlu olursun.bazi erkekler kendi ailesindeki gecimsizligi onlara olan ofkesini birikimi evlendikten sonra esinden cikariyor.oyle bisey olmaz umarim.

Gunaydin hanımlar
Benim nikahim oldu.dugunum olacak.Takılı kaldığım bir nokta var.Şimdi nisanlim biraz sınırlı. Ama öyle bagirma çağırma şiddet gibi huylarin yoktur çok şükür. Sadece babasıyla problemleri var.onunda sebeplerini soyleyim.Babası emekli calismiyor.Annesini de yillardir bezdirmis. Her şeye karisma lar, her gelen misafire soylenmeler, ailesine gitmesine izin vermemesi gibi.kayinpederim nisanlimla anlasamiyor.
Asinda ikisinde de problem var.ama nisanlim düzgün bir baba oğul iletişimi kuramadiklarini söylüyor.ciddi bir sorunum olsa sürekli beni tiye alıyor gülüyor dalga geçiyor diyor.bu yüzden evime kesinlikle gelmesin diyor eskiden kemerle dovuyomus sanırım.
Bana karşı herhangi bir skinti olmadı hiç kpederin. Hatta maddi olarak da çok yardım da bulundu. Ben onunda oğlunun evine gelmesini istiyorum diyorm ya çünkü gerçekten seviyorum. Ama nisanlim çok katı bu konuda.ben arada kaldım
Sizce karışmamali miyim gerçekten
Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin
nişanlını sevmeyen babası, senin için yabancı. neden seviyorsun ve evine gelmesini istiyorsun, nişanlının inadına yapar gibi?

Siz hiç karışmayın.
Belli ki baba-oğul arasında geçmişe dayanan sizin bilmediğiniz mevzular var.
Eşiniz bunları sizinle oturup derinlemesine hiç bir zaman paylaşmayacaktır.
Hassas olduğu bir noktadır neticede.

Siz kayınpeder ile aranızdaki ilişkinizi normal derecede tutun.
Ne aşırı mesafeli ne de aşırı samimi, orta karar iyidir.
Eşinizin kararına da saygı duyun bence, çünkü kendi babası.
Elbet bir bildiği vardır.
Çok ta üzerine gitmeyin, çünkü ilerde üzülen siz olursunuz.
Aile meseleleri genelde kendi içlerinde çözülmeye bırakılmalı bana göre.
Bazen iyilik yapayım derken, konular çok farklı noktalara gelerek, istenmeyen tatsızlıklar çıkabilir ortaya.

Gunaydin hanımlar
Benim nikahim oldu.dugunum olacak.Takılı kaldığım bir nokta var.Şimdi nisanlim biraz sınırlı. Ama öyle bagirma çağırma şiddet gibi huylarin yoktur çok şükür. Sadece babasıyla problemleri var.onunda sebeplerini soyleyim.Babası emekli calismiyor.Annesini de yillardir bezdirmis. Her şeye karisma lar, her gelen misafire soylenmeler, ailesine gitmesine izin vermemesi gibi.kayinpederim nisanlimla anlasamiyor.
Asinda ikisinde de problem var.ama nisanlim düzgün bir baba oğul iletişimi kuramadiklarini söylüyor.ciddi bir sorunum olsa sürekli beni tiye alıyor gülüyor dalga geçiyor diyor.bu yüzden evime kesinlikle gelmesin diyor eskiden kemerle dovuyomus sanırım.
Bana karşı herhangi bir skinti olmadı hiç kpederin. Hatta maddi olarak da çok yardım da bulundu. Ben onunda oğlunun evine gelmesini istiyorum diyorm ya çünkü gerçekten seviyorum. Ama nisanlim çok katı bu konuda.ben arada kaldım
Sizce karışmamali miyim gerçekten
Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin
1 karışmamalısın
2 küçüklüğünde kemerle dövülen asabi biriyle evlenmeyi iyi düşünmelisin.

Bu tarz bi adama nasıl sevgi beslersiniz hakikaten anlamıyorum ben.Kayinvalidenize nisanliniza neler yaşatmış böyle bi adamın maddi yardımını bile kabul etmemeliydinz bana kalırsa.Asla müdahil olmayın evinize çağırıp emrivaki falan asla yapmayın hatta öyle bi şey yapabilecek gibi duruyorsunuz çünkü.Nişanlızın kararına saygı duyun ki sizde saygı göresiniz.

Back
X