arada kalmaktan bıktım...

Kardeşim bunu diyemez.
ya anlamıyorum gül gibi mesleği var.

resti çekmekten neden korkuyor bu kadar ?="aydebuz, post: 46965739, member: 379604"]uzuldum ama iş kardesinde bıter,gıdıyoruz dıyıcek o kadar.[/QUOTE]
Karde

Merhaba hanımlar.
ben 9 yıllık evliyim.
evlendiğimde Kızkardeşim üni okuyordu.
babam olmadığı için eşimle 2 miz anneme kardeşime maddi manevi destek olduk.
bekarken de çalışıp ben okuttum.onunla her daim gurur duydum.O da hiçbirzaman güvenimizi boşa çıkarmadı.
Şimdi saygın bir mesleği var.
Maddi olarak hiç bir beklentimiz olmadı.
hattâ aman parası gitmesin diye o bekarkenbile hiç bir ttalepte bulunmadık bende eşimde.
1 yaş benden küçük.ama ona hiç kıyamadım.üni deki son senesi bitti göreve başladı.Sınıf arkadaşı onu sevdiğini söylemiş.
bize danıştı tanıştırdı
bizde efendi birine benziyor deyip Onay verdik.bunlar 5 6 ay içinde evlendi.
bir nevi görücü usulu...
Düğünden önceleri herşey çok iyiydi Damat bize karşı iyiydi.eşime karşı da...
ama düğün günü başladı daha.bizi kuaförden alıp salona gidecekken,Eşim evde hazır onu da alalım dedik
Hayır alamayız kendi gelsin vs dedi bi sürü söylendi.Sonuç almaya gitmedik.
Düğünden sonra adetten dir gelin damat yemeğe gelir aile büyüklerine( el öpmesi de denir )
Bize hiç gelmediler.Sebebini kardeşime sorduğumda .Eşimle annemin arası biraz açıktı annem bize gelmiyordu (annem hatalı bunu kardeşimde bende biliyor ve kabul ediyoruz)
Damat demişki annenin gitmediği eve ben gitmem....
Zamanla annemle eşimin arası düzeldi
annem geliyor istediği zaman.
istediği gibi de kalıyor...
Kızkardeşimde geliyor...
Onlar evleneli 2 yıl oldu.
oğlum sünnet oldu gelmedi
ben ayağımı sakatladım gelmedi
Ev aldık kardeşimi evin yakınlarına kadar getirdi gelmedi asla
sünnet cemiyeti oldu gelmedi...
Ve inanın ortada hiçbir sebeb yok.Hani paragöz yardım isteyen ima eden insanlar değiliz.Damadın ailesi öyle lakin...
Kardeşim çok kavgalar etmiş ama düzelmiyor abla dedi....
Bense 2 yıl 3 aydan sonra ilkkez kardeşimşn evine gittim.başka şehirde yaşıyor.
Oraya gidince bize iyi davranıyor.Anneme gelince de iyi davranıyor.
Fakat eşim çok kızgın.Kızımızı alana kadar çok iyiydi bize diye....
gecen gun Kardeşime ısrar etmiş ne zman gelecekler bize iftara diye...Dışarda uer ayırtacakmış...Pehh
daha önceden de ne zaman geliyorlar bşze diye sorup duruyordu.Ben gittim kardeşim bana dedi asıl istediği eniştem di...yahu eşim ondan 9 10 yaş büyük.Ortada hiç bişey yokken bize olan tavrı eşim asla gitmem sen git bak karışmıyorum der hep.Bir yandan da annemin ısrar ve baskıları...Taraf tutuyor annem.Kendi evi var ama onlarla yaşıyor.Eşimin haklı olduğunu da biliyor.
Kardeşim abla eniştem haklı,hata bizimkinde ama artık hiçç açmıyprum konuyu diyor.
geçen istemeden kayınvalidemin yanında eşime gidelim dedim.eee olmaz o onun ayağına gidemez dedi kaç yaş büyük o gelecek diyor,eşim zaten hiç yanaşmıyor haklı da.
Annemde az önce mesaj atmış iftara gelin...Kardeşini sevindirin...Yahu ya ben
..Beni kim sevindirecek.Kaç bayram geçti hep damat ailesinde ler....annemde onlarla.Son gün gelirler bana....o da damat yok....
Şu dünyada başka kardeşim yok.Bana yazık değilmi?
karışık oldu lütfen kusura bakmayın...Bu konu beni çok geriyor çok hemde....
ne yapmalıyım ben...
Eşin haklı.Bana kalırsa sen de gitmemelisin.Şu dünyada başka kardeşin yok ama kardeşinin de başka ablası yok.Ahtı vefa diye birşey var.Siz karı koca büyüklük yapmışsınız.Sen her şeye rağmen gitmişsin bide.Kimsenin nazını eşine çektiremezsin.Kalacaksa kardeşin kalsın arada.Kimse kusura bakmasın.Annende gücü kime yetiyorsa veya ne işine geliyorsa öyle davranıyor sanırım.

Esini ezip sende gitme onlara. Ben gitmezdim.

Damat kibirli ve inat bir tip. Bunun okumakla alakasi yok. Insanlik ve karakterle alakali.

Eşin haklı.Bana kalırsa sen de gitmemelisin.Şu dünyada başka kardeşin yok ama kardeşinin de başka ablası yok.Ahtı vefa diye birşey var.Siz karı koca büyüklük yapmışsınız.Sen her şeye rağmen gitmişsin bide.Kimsenin nazını eşine çektiremezsin.Kalacaksa kardeşin kalsın arada.Kimse kusura bakmasın.Annende gücü kime yetiyorsa veya ne işine geliyorsa öyle davranıyor sanırım.

Annem aynen de dediğiniz gibi...
2 de bir de çocuğum böyle yapmayn barışın diye baskı yapıyor.
tamam eşim annemi affetti araları şimsi iyi.
Ama herşey in tek sebebi annem ve dengesizlikleri.
Annem bile ısrar ediyor gelin de gelin....
Aslında buna hiç hakkı yok.Ben eşime hiç kızmıyorum adam haklı...

Annem aynen de dediğiniz gibi...
2 de bir de çocuğum böyle yapmayn barışın diye baskı yapıyor.
tamam eşim annemi affetti araları şimsi iyi.
Ama herşey in tek sebebi annem ve dengesizlikleri.
Annem bile ısrar ediyor gelin de gelin....
Aslında buna hiç hakkı yok.Ben eşime hiç kızmıyorum adam haklı...
Bana oyle geliyor ki bu küçük enisteyi dolduran da hep anne

Kardeşin neden tepki göstermiyor onu anlamadım,hani öyle deli divane aşık olarakta evlenmemiş nedir yani

Kardeşin neden tepki göstermiyor onu anlamadım,hani öyle deli divane aşık olarakta evlenmemiş nedir yani

Canım Çok tartıştım çok kavga ettim
bişey değişmiyor
Gelmek istemiyor
bende artık tartışmıyorum
hata bizimkinde diyor.
konuyu açmamı da pek istemiyor.
Dedim baştan kendini bu kadar ezdirirsen
bu adam sana her dediğini yaptırır.
daha neler dedim de
baktım kardeşimi kaybedicem daha açmıyorum konuyu.
ama ısrarla damat bizi bekliyor muş ya
O zaman sinirlerim tepeye fırlıyor.

İşiniz çok zor eşiniz haklı karşı taraf önce bir adım atsa eşiniz yumuşar belki

Back
X