Arada kasıklara ağrı girmesi yeni hamileyim

Kubradk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2019
123
61
48
27
Kızlar ben daha 3 haftalık hamileyim kasıklarıma batmalar oluyor sanki ruhum çekiliyor benim gibi olan var mi

Aşağı yukarı tüm hamileler yaşamıştır buna benzer ağrılar. Ancak 3 haftalık hamilelik tuhaf geldi, minimum 4 haftalıktan başlar benim bildiğim, yani ilk adet geçtikten sonra. Sanırım hesabınızda bir hata var...

Kızlar ben daha 3 haftalık hamileyim kasıklarıma batmalar oluyor sanki ruhum çekiliyor benim gibi olan var mi
Normalde 5 haftalıkken bebek keseye girince olur derler. Ancak zayıfsanız belki kese oluşurken de hissetmiş olabilirsiniz

Aşağı yukarı tüm hamileler yaşamıştır buna benzer ağrılar. Ancak 3 haftalık hamilelik tuhaf geldi, minimum 4 haftalıktan başlar benim bildiğim, yani ilk adet geçtikten sonra. Sanırım hesabınızda bir hata var...
Işte sancı giriyor neden bilmiyorum böyle ağrılar

regl oncesı bendede boyle agrılar olusmustu. 3 Haftada regl olacak gıbıydım.. Dorduncu haftada şiddetlendi.. Allaha sukur su an 8 haftamızı doldurduk.. Umarım hersey yolundadır..

Arada oluyorsa sürekli olmuyorsa sorun olmaz bence.Doktora göründüğünde risk varsa söyler sana zaten.İlk haftalar dikkat etmen gerekiyor.Ağır kaldırma,ağrın olursa yat dinlen.Koyu akıntın olursa doktora git mutlaka.İlk haftalar böyle geçiriliyor genelde.Kadınların yüzde sekseni böyle.

Benimde adet oncesi baslamisti normal bence

Back
X