aradaki 10 yaş sorun olur mu?

ebruu92

Canın bile emanetken kaybedecek neyin olabilir ki?
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2015
64
69
3
Bur tanıdığım aracılığı ile biriyle tanıştım daha çok yeni simdilik bi problem yok gibi ben 24 o 34 yaşında biraz içine kapanık çekingen duragan bir insan. Ben ise çok fazla sosyal konuşmayi gezmeyi eglenmeyi seven girişken biriyim. Ilerde bu sorun olur mu. Çevredekiler olgun erkek her daim iyidir diyor ama kafam karışık. Arasında yaş farkı olanlar tecrübeleriniz neler

Olgunluk yaşla değil insanın yaşadıkları hayattan aldığı dersler ile olur.yaşın mutlaka etkisi var olmaz değil.bir ornek vermek isterim.Hayatı boyunca sorumluluk almayan bir insana.40/yaşına gelince ne kadar olgun olur?
İnsanlarla iliski içinde olmayan biri ne kadar iletişimi güçlü olur?

Yaşın verdiği biyolojik hastalık yaşlanma ancak ilerde etkisi olurmu bilemem.

Utangaç yada çok konuşkan olayan biri ile soyal girişken bir insan iyi bir arkadaş olabilir ama evlilikte insan bir hayat arkadaşı.Bu gozle bakarsan evde hergun gorustugun biri olcak.çekingen utnagac biri seni sıkmaz mı ?

34 yaş sizin kadar olmasa da enerji düşüşü yapacak kadar geç bir yaş değil ki, bu karakter meselesi. Karakterleriniz zıt anlaşılan, sizden küçük bile olsa anlaşmazlıklar yaşardınız. Uyum sağlayabilirim diyorsanız, yaş farkınız fazla değil, ama bana kalırsa ciddi bir ilişki düşünmemeniz gereken bir yaştasınız.

Ben 22 yaşındaydım evlendigimde eşim de 32. 4.5 yıllık evliyim ben bir sorun yaşamadım. Hatta bazen düşünüyorum ben mi 10 yaş büyüğüm acaba diye. Erkekler ne kadar büyük olurlarsa olsunlar bir yerlerinde mizmiz bir çocuk kalıyor. Kafa yapısı önemli size verdiği kıymet önemli saygısı önemli yaş değil bence

Teşekkür ederim yorumunuz için evet birçok kişiden duydum erkek gec olgunlaşır yaşı büyük olan iyidir diye

yaş konusu benimde hep kafamı karıstırır dururdu ..ama sonra anladım ki anlaşmak herşeyden önemli hele bide kısmetse zaten olur bakmaz yaşa boya kiloya ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…