- 22 Eylül 2020
- 1.161
- 471
- 53
- Konu Sahibi sensational
Arkadaşlar merhaba, nişanlıyım ve çok yakında kısmetse düğünümüz olacak. Nerede oturacağımızı konuşurken ben nişanlıma dedim ki, orta bir yerde oturmak daha iyi. Herkesle çok yakın olmadan. Zaten onun ailesinin oldugu şehirde yaşama planımız var. Ama annenlerin evine çok yakın oturmayalım başka ilçede oturalım dedim. Başta bana kızsa da sonra hak verdi. Çünkü kime sorsam aklın varsa oturabildiğin kadar uzak otur diyor. Bir de kaynanam gerçekten kayananlık yapıyor yani. Sessiz sakin biri olsa neyse. Başta planımız böyleydi fakat istediğimiz ilçelerdeki evlere baktık evler çok pahalı. Yani orada oturursak kıt kanaat geçinmek zorunda kalabiliriz. Diğer yandan ise amcasının satın aldığı ve kiraya vermeyi düşündüğü bir ev var. Nişanlım da dedi ki orada biz oturalım az bir kira da veririz, avantajlı olur yani. Ama bu ev ailesiyle aynı ilçede. Böyle olursa annesi çok müdahale edecek bize. Annenle arandaki mesafeni korursan, bize haftanın 2-3 günü gelmezlerse bizi kontrol etmezlerse olur dedim. Annesi çünkü bizi kontrol etmeye bayılır. Oda niye böyle diyorsun beni üzüyorsun diyor. Bende sen bu şehri seviyorsun burada mutlusun diye ben burada yaşamayı göze aldım, (başka şehire taşınma imkanımız vardı) ama eğer bu dediklerimi yerine getiremezsen arana mesafeni koyamazsan bu sefer de ben mutsuz olucam ve aramız açılacak dedim. Öte yandan da diğer ilçelerde gerçekten zar zor geçiniriz. Ne yapsam sizce? Aradaki mesafe nasıl korunabilir?