Aradan yillar gecsede kayinvalidesine ANNNE diye diymeyenler..BUYRUNNN topigimeee..

Lotus mavisi

MADAM $U$U
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2013
774
782
103
Almanya
KABUL ediyorum insanin kendi annesi disinda birine anne demesi gercekten zor ama..Nerdeyse 18 yil olacak ben neden beceremedim anne demeyii..HER SEFERDE donup kaliyorum yuvarliyorum...

KAYINBIRADERiM NISANLANDIGI gün eltim anne anne diye baslamisti bilee...gerci oda bana kizim diye sayili kez seslenmistir..Telefon acar birakin ismimi söylemeyi IIIIIIHHGG gibi garip

bir ses cikarir:)))

peki nasıl sesleniyorsun? o kadar zaman sorun çıkarmadığına göre alışmış o da sanırım.

Benimkiler çok heveslilerdi anne baba demem konusunda. Sözümüz olduktan bir hafta sonra söyledim ilk. Biraz nişanlımın ısrarıyla tabi ki.
İlk başlarda sanki anne baba demiyorum da küfür ediyomuşum gibi geliyodu:27:
Ağzımdan başka bişey çıkıyomuş gibi hissediyodum:27:
Alıştım ama yavaş yavaş.. Onların bana yavrum kızım demesi de alışmamı kolaylaştırdı tabi..

Benimkiler çok heveslilerdi anne baba demem konusunda. Sözümüz olduktan bir hafta sonra söyledim ilk. Biraz nişanlımın ısrarıyla tabi ki.
İlk başlarda sanki anne baba demiyorum da küfür ediyomuşum gibi geliyodu:27:
Ağzımdan başka bişey çıkıyomuş gibi hissediyodum:27:
Alıştım ama yavaş yavaş.. Onların bana yavrum kızım demesi de alışmamı kolaylaştırdı tabi..

bu konuda en saf kalanlardan biride benim düğüne az zaman kala ağzımdan anne yerine nasılsın teyze gibi bi laf çıkmıştı:ssz::60:

bende öyle bi koptumkiii toparlanmam baya uzun oldu :1: artık takmıyorum bile anne demek zor geliyo arada usulen çıkıveriyo ağzımdan o kadar:ssz:

OYYYY halennn gülüyorummm:))))))))))))) aklima Ata demirerin Emrah taklidi geldiii...KAC kisi geldiniz yavvvrummm 4 kisi geldik teyzeeeee...SANKi 3 üYOLDA ölmüs:))))

OYYYY halennn gülüyorummm:))))))))))))) aklima Ata demirerin Emrah taklidi geldiii...KAC kisi geldiniz yavvvrummm 4 kisi geldik teyzeeeee...SANKi 3 üYOLDA ölmüs:))))

eşim halen daha aklına geldikçe güler..
kaynanam arayınca bak teyzen arıyo der:17:

Kaynanadan anne olmaz diye düşünmüşüm ki evlendiğimizden bu yana beş yıldır onlar hala eşimin annesi ve babası...anne olmak o kadar kolay mı?...

ayy canım yaa ne güldüümm bilomsnn :)) bencee anne ve baba denilmesii gerekiyor aynı zamanda eşin senin annene ve babana anne baba deyince hoşumuza gidiyorsa şayet bizde onların gönüllerini hoş etmeliyiz ölümlü dünya neticede..

ben anne demek istiyorum ama k.validem bana "abla" de diyor :27:

ciddiyim..

ama ben hala anne diyorum,abla diyemem :) ne de olsa eşlerimizin anne-babaları bence çok da abartmamak lazım.onlar olmasaydı sevdiğimiz adamlar da olmayacaktı.

Cok abartılacak sey degil aslında. Bi cesaret gösterip demek lazım:)
Ben Nişanımın ertesi gunu demeye başladım.

Kv istemeye geldigi aksam, daha istemeden " ikiniz de bizlere anne- baba diyeceksiniz" dedi:)

Dedim demesine, hic te zorlanıyorum. Ama bence cok cok gereksiz ve saçma bir adet. Herkesin anne babası kendisinin canım. Niye ben esimin anne babasına anne baba diyorum, o kadr hitap varken?

Hele iki aile birarada oldu nü tam kaçan kargaşası . Anne diyorum ikisi de bakıyor:)

Bu arada benim yengem 22 yıllık evli hala anneanneme anne demiyor, hic bi sey demiyor, ortaya konuşuyor ;)

Ayyy sormayin onlara anne baba derken midem bulaniyor resmen. cok zorda kalmadikca soylemiyorum. Cogunlukla babannesi dedesi diyorum :)

Back
X