- Konu Sahibi kibariye29
Rica etsem birkere tarot falim ne olur bakalim ne cikacak allah rizasi icin lutfen bakanlara cok tesekkur ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica etsem birkere tarot falim ne olur bakalim ne cikacak allah rizasi icin lutfen bakanlara cok tesekkur ederim
Canim oncelikle baktigin icin cok tesekur ederim ama ben evliyim zaten esimlen ayiyiz birde boyle bakabilcenmi canim![]()
Ayıp olmazsa bana da bakabilir misin rapisa:26::26:
Canim sorum icin afet ates grupu ne oluyor
Yengec burcu canim
canım toprak grubundan bir erkek var hayatında bu kişiyle yanlış bir başlangıç yaptığını mı düşünüyorsun hem maddi sorunlarda var belki onun belki senin bilmiyorum.siz evlimisiniz birliktemisiniz birlikte bu maddi durumlar ilişkinizde sorun oluyor beraber yatacak yer bulmak bile sıkıntı yani.canım bir kadın var orta yada daha büyük yaşta bu insanla senin sıkıntın var bu kadın senden intikam almaya çalışıyor sende gelecekte sorun yaratır mı diye düşünüyorsun.bugünlerde ayrılık yada bir oyun yalan gibi bişey çıkmış karşına.yakın zamanda işle ilgili seyahat yada yeni bir projeye başlayabilirsin.maddi sıkıntı size ait değil galiba sevgilinizin sorunu.bu proje dediğim yeni bir işte olabilir her neyse bunun sonucunda maddi durumun olduğundan daha iyiye gidecek.etrafındakiler senin yeteneklerini kendini yeterince gösteremediğini düşünüyorlar.ama sen kendini ispat edeceksin.fakat etrafındakilere dikkat etmelisin senin başarını kıskanıp önünü kapatmak isteyenler olacak.