Arafta kalanlar, ne yapacağını bilemeyenler

Benimdilemmam

Pain...
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2008
5.431
1.273
173
bin severken bir sevildiğim
bin saygı - emek sarfederken yeri geldiğinde bir saygı emek görmediğim iletişimsizlik, eşimin tüm zamanında oyun oynama hastalığı ve ben hariç herkesi baştacı etmesi sonucu pes etmiş bulunmaktayım
3 yıla yaklaşıyor evliliğim mutsuzum ve huzursuzum

şu an ayrılmak istediğimi söylemek istiyorum ama olay olmadan durup dururken nasıl söylenir, nasıl kendimi bu hastalıklı ilişkiden kopartacağım kara kara düşünüyorum

büyük kavga etmiyoruz uzun zamandır her iki tarafta farkında ama eşim atmıyor boşanma adımını benden bekliyor ya da ona kızdığımın farkında ama gitmek istediğimin farkında değil, her iki türlü de cabası yok .

kavga etmeden bosanma kararını soyleyenler nasıl yaptınız konuşup evden ayrılıp daha sonra esyalarınızı toplamaya mı gittiniz? anlaşmalı boşananlar avukata beraber mı gıttınız

Son düzenleme:
Canım boşanma dicem ama oyun idda kumar vs bağımlıları asla vazgeçmiyor.birde gerçekten boşanmıcaksan sakın dile getirip kocanı iyice bağımlı hale getirme.çocuk yoktur inşAllah

Karşınıza alıp sakın sakın konuşacaksınız iki medeni insan olarak.o kadar..insanlar nasıl evlenmeye karar veriyorsa ve bunu konuşuyorsa boşanmaya da karar verir ve konuşulur.

onu artik istememeniz bile yeterli bir sebep..
niye diye sorursa yukarida yazdiklarinizi söylersiniz.. sebebiniz var yani.. kavga ne alaka ki..

Hakkınızda hayırlısı olsun. Bence sakince konuşun madem herkes razı ayrılığa anlaşarak boşanın.

Canım boşanma dicem ama oyun idda kumar vs bağımlıları asla vazgeçmiyor.birde gerçekten boşanmıcaksan sakın dile getirip kocanı iyice bağımlı hale getirme.çocuk yoktur inşAllah
çocuk yapmadım bilerek
evet oyun mahvetti bizi biraz elimiz bollaşsın en son model teknolojik aletler alınıyor niye oyun oynamak için
asla beraber yatağa girdiğimiz görülmedi ben yattıktan saatler sonra oyundan kopar gelir

onu artik istememeniz bile yeterli bir sebep..
niye diye sorursa yukarida yazdiklarinizi söylersiniz.. sebebiniz var yani.. kavga ne alaka ki..

Karşınıza alıp sakın sakın konuşacaksınız iki medeni insan olarak.o kadar..insanlar nasıl evlenmeye karar veriyorsa ve bunu konuşuyorsa boşanmaya da karar verir ve konuşulur.

Hakkınızda hayırlısı olsun. Bence sakince konuşun madem herkes razı ayrılığa anlaşarak boşanın.

şu an o kadar sakin ama bir o kadar ayrı ve mutsuz yaşamımız var ki
ama eşim kendi ailesinden böyle görmüş kv kp 7,8 ay küs dururlarmış evde hala evliler eşime çok doğal geliyor
bana göre can çekişen ama ona göre normal bir evlilik konuya nasıl gireceğim eşim inatlaşmadan nasıl bitirebilirim bunu düşünüyorum
eşim kızdığımın farkında ama gitmek istediğimin farkında değil ama çabası da yok beni kendi halimde bırakıyor

çocuk yapmadım bilerek
evet oyun mahvetti bizi biraz elimiz bollaşsın en son model teknolojik aletler alınıyor niye oyun oynamak için
asla beraber yatağa girdiğimiz görülmedi ben yattıktan saatler sonra oyundan kopar gelir
Eee cinsellikte yok deme sakın

Senle hayatlarımız cok benziyomus
Sen kesin karar verdin mi bosanmak için
Ben de bilmiyorum valla nası boşanılır nası söylenir nası evden çıkılır falan

Sanki benim hayatımı anlatmışsınız. 6 buçuk senelik evliyim ve 4 yaşında bir oğlum var 2 sene önce ayrılmaya karar verdim 2 aylık bir ayrılıktan sonra çocuğumu düşündüğüm için geri döndüm. Ama hiç bir düzelme olmadı. Sadece ben kabullenmeyi öğrendim. Fiziksel şiddet içki aldatma yok ama kafalarımız o kadar ayrı ki kültürümüz aile görgümüz farklı. Ayrılmak istiyorum ama o bunun farkında bile değil beni ciddiye almıyor. Her akşam dışarıda arkadaşlarıyla birlikte ne olur yardım edin. Artık sevgim o kadar bitmişli keşke beni aldatsa da elimde kesin sebep olsa diyorum. Yarın konuşacağım ne olur ne yapıyım yardım edin

Bence boşanma konusunu böyle sakin bir dönemde açmanız daha etkili olur,
Çünkü kavga sonrası boşanalım deseniz, bir anlık sinirle söyledi diye algılayabilir eşiniz.
Kendisiyle konuşmak istediğinizi belirtin ve sakin bir şekilde gerekçelerinizi de sunarak boşanma isteğinizi dile getirin
Benimdilemmam Benimdilemmam

Son düzenleme:
Back
X