Arafta kalanlar, ne yapacağını bilemeyenler

Bence boşanma konusunu böyle sakin bir dönemde açmanız daha etkili olur,
Çünkü kavga sonrası boşanalım deseniz, bir anlık sinirle söyledi diye algılayabilir eşiniz.
Kendisiyle konuşmak istediğinizi belirtin ve sakin bir şekilde gerekçelerinizi de sunarak boşanma isteğinizi dile getirin
Benimdilemmam Benimdilemmam
evet böyle yapmalıyım
o ana bi geçebilsem

çok iyi davrandığımız hep onları düşündüğümüz için olabilir mi?şımarttık.çoook şımarttık.

istemiyorsanız zaten beraber kalmanızın bir anlamı yok.madem cocugunuz da yok.en azından boşandıktan sonra mutlu olma şansınız hala olacak..

ben eşimi kesinlikle çok şımarttım
ben naparsam yapayım gitmez diye düşündü
çocuğu bilerek yapmadım zaten

ben eşimi kesinlikle çok şımarttım
ben naparsam yapayım gitmez diye düşündü
çocuğu bilerek yapmadım zaten
anladım canım benim.şu şımartma olayını çoğumuz yapıyoruz.nadiren şımartmak lazım sanırım.ne biliyim canı bir şeye sıkıldığında falan.sonra dediğiniz gibi ben naparsam yapayım asla beni bırakamaz diye düşünüyorlar.

şu an o kadar sakin ama bir o kadar ayrı ve mutsuz yaşamımız var ki
ama eşim kendi ailesinden böyle görmüş kv kp 7,8 ay küs dururlarmış evde hala evliler eşime çok doğal geliyor
bana göre can çekişen ama ona göre normal bir evlilik konuya nasıl gireceğim eşim inatlaşmadan nasıl bitirebilirim bunu düşünüyorum
eşim kızdığımın farkında ama gitmek istediğimin farkında değil ama çabası da yok beni kendi halimde bırakıyor
Bosanmak istedigini duyarsa isin ciddiyetini anlamaz mi dersin? Belki bi umut diyorum çaba gosterir?
Seninle cok konustuk cok dertlestik canim, bana cok destek verdin o donem, Allah razi olsun.. Dilerim sen de feraha cikarsin tez zamanda..

Bosanmak istedigini duyarsa isin ciddiyetini anlamaz mi dersin? Belki bi umut diyorum çaba gosterir?
Seninle cok konustuk cok dertlestik canim, bana cok destek verdin o donem, Allah razi olsun.. Dilerim sen de feraha cikarsin tez zamanda..
amin canım aminn
Allah benı de kurtarsın inşallah
sen nasılsın kuzum hersey yolunda mı

Eee cinsellikte yok deme sakın
Eeee...böyle bir evlilikte cinsellik olsa neye yarar?
Bende zaten bunu anlamiyorum,burda evlilik iletişim sorunu dert yaniyorlar
ve sanki cinsellik kurtariyor gibi yada sirf cinsellik icin evli olunmuş gibi soruluyor.
Hem boşanmak istediğim kişiyle niye ilişkuye gireyim ?birde onu odüllendireyim?

Eeee...böyle bir evlilikte cinsellik olsa neye yarar?
Bende zaten bunu anlamiyorum,burda evlilik iletişim sorunu dert yaniyorlar
ve sanki cinsellik kurtariyor gibi yada sirf cinsellik icin evli olunmuş gibi soruluyor.
Hem boşanmak istediğim kişiyle niye ilişkuye gireyim ?birde onu odüllendireyim?
Canım konuşma dili yerine klavye kullandığımız için sen biraz yanlış anlamışsın.ben en başından beri cinsellikte mi yok diye sordum.yani sonradan mı öyle oldu yoksa baştan beri mi öyleydi,neden çünkü cinsellik evlilikte olmazsa olmaz bişey ya , adam zaten sorunlu olduğunu başta anlatmak istemiş ama konu sahibesi beklemişte beklemiş.tabikide şimdi ilişkiye gir diyen yok.o adamla deil ilişki aynı eve girilmez.evlilik zaten problemli başlamış manasında sorulmuş bişey yani..

Allah a sukurler olsun cok daha iyiym canim..
Esinle bosanma konusunu daha once hic konusmadiniz mi?? Tepkisi ne? Ailesiyle sorunlar devam mi?
ailesiyle sorunlar devam değil pek çünkü kızları evlilik hazırlığında
tüm dikkatleri onda
birde damada iyi gözükmek adına benle ilişkilerini düzgün tutuyorlar

yani ciddiye almıyor eşim bikaç kez konuştuk
ama ne zamandır annemlerdeyim ciddi konuşma yapacağım ne kadar takacak bilmiyorum

Sanki benim hayatımı anlatmışsınız. 6 buçuk senelik evliyim ve 4 yaşında bir oğlum var 2 sene önce ayrılmaya karar verdim 2 aylık bir ayrılıktan sonra çocuğumu düşündüğüm için geri döndüm. Ama hiç bir düzelme olmadı. Sadece ben kabullenmeyi öğrendim. Fiziksel şiddet içki aldatma yok ama kafalarımız o kadar ayrı ki kültürümüz aile görgümüz farklı. Ayrılmak istiyorum ama o bunun farkında bile değil beni ciddiye almıyor. Her akşam dışarıda arkadaşlarıyla birlikte ne olur yardım edin. Artık sevgim o kadar bitmişli keşke beni aldatsa da elimde kesin sebep olsa diyorum. Yarın konuşacağım ne olur ne yapıyım yardım edin
aslında bu kadar mutsuz olmamız da çok önemli bir sebep
işte çocuğunuz için dayanıyorsunuz ama çocuğunuzla ilgileniyor mu
sanki aksamları evde yok dıyorsunuz cocugunuz baba ılgısını alabılıyor mu

Gecmisteki konularinizi okudum ama bu bastan olu dogmus bir evlilik ve bile bile lades demissiniz. Yani sevgililik nisanlilik taraflar birbirini tanisin diye var. bu donemdeki sinyalleri gormemeyi secmissiniz. Allahtan cocuk yok da bosanip kurtulursunuz bu azaptan.hayat bir kere yasaniyor cunku. Cok kiymetli

Gecmisteki konularinizi okudum ama bu bastan olu dogmus bir evlilik ve bile bile lades demissiniz. Yani sevgililik nisanlilik taraflar birbirini tanisin diye var. bu donemdeki sinyalleri gormemeyi secmissiniz. Allahtan cocuk yok da bosanip kurtulursunuz bu azaptan.hayat bir kere yasaniyor cunku. Cok kiymetli

evet maalesef ki
bu süreçte doğru yaptığım tek şey çocuk sahibi olmaktı
yıllardır karşılıksız bir duygu yaşamışım ve daha fazlasına gücüm kalmadı artık

Back
X