Arafta kalmak neymiş öğrendim..

foolfancy

Eylül Hüma'm&Melike Sare'm
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2012
361
249
303
Merhaba kızlar uzun zamandır üyeyim,hemen hemen hergün bdv bölümünü takip ederim konu açmak bugüne nasipmiş. Öncelikle ben boşanmak ve boşanmamak arasında sıkıştım kaldım çok mutsuzum :( 2yıllık evliyim toplamda 6yıllık geçmişimiz var birde 15 aylık bir kızım var. Evlendiğim ilk günlerden bu zamana ailesinin hakaretlerine maruz kaldım ve eşim olacak adam bir kez siz bu kadından ne istiyorsunuz diyemedi. Benim arkamda durmayışı,onların bu denli hakaretine göz yumması inanın içimde çok büyük yaradır unutamıyorum.
Asıl mesele cinsellik;ben yanaşmasam adamın umrunda değil ayda 1-2 ancak benim zorumla yanaşır. Hep bir bahanesi vardır ya yorgundur ya sabah erken kalkacaktır.yoruldum artık sürekli bu konulardan tartışmaktan kadınlık gururum yerle bir olmuş gibi hissediyorum.. Ben banyo yap demedikçe yıkanmak bakım zaten hak getire işi olmaz. Bende istiyorum ki benim için özensin temiz olsun,ilgi göstersin,ben demeden cinsellik önem versin ama yok işte yok.. Bugün sabrım taştı boşanıcam senden dedim ciddi söylüyorsan yapacak birşeyim yok gidene dur diyemem dedi ama kızgınlıkla söylediysen telafi etmeye çalışırım dedi şaka gibi.
Kızlar bir akıl verin çevrem olaya objektif bakamaz taraflı olur ama sizden yorum istiyorum. Bir yandan sırf bunun için boşanılırmı diyorum çünkü evden işe gider,kızıyla ilgilenir,aldatma gibi bişey yakalamadım hiç,insanlığı çok iyidir. Ama ama işte benimde duygularım var zaten ailesi yaptıklarıyla onurumu yerle bir etmişken birde onun bu ilgisizliği deli ediyor beni kusura bakmayın uzun oldu ama :(

Bence al karşına ciddi ciddi konuş güzelce. Bir süre ailene git fazla uzatmadan yalnız kalsın kıymetini anlar o zaman. Hemen boşanmayı düşünme tabii.

Kaç kere konuştuk,kaç kere anlaştık ama sonu hep aynı. Hani derler ya böyle gelmiş böyle gidecek işte ondan korkuyorum daha bu yaşta böyleyse ilerisi nasıl olacak. Tamam cinsellik evlilik için illaki herşey değil ama doğal bir ihtiyaç bu en azından kocam beni arzuluyor diye hissetmek istiyorum.dediğinizi çok yaşadık sanki beni gözden çıkarmış gibi hissediyorum

Amin teşekkür ederim işte o sevgimi alışkanlıkmı bilmiyorum ama boşanırsam çok üzüleceğimi biliyorum ama böylede çok zor..

Kaç kere konuştuk,kaç kere anlaştık ama sonu hep aynı. Hani derler ya böyle gelmiş böyle gidecek işte ondan korkuyorum daha bu yaşta böyleyse ilerisi nasıl olacak. Tamam cinsellik evlilik için illaki herşey değil ama doğal bir ihtiyaç bu en azından kocam beni arzuluyor diye hissetmek istiyorum.dediğinizi çok yaşadık sanki beni gözden çıkarmış gibi hissediyorum

Anladım canım ben küçük bir cezalandırma işe yerar belki diye düşündüm. Daha önce de ailenizin yanına gidip geldiyseniz eğer yine döneceğinizi düşünüyordur. Asıl önemli olan şu onu seviyor musun. Boşanmak için illa dayak, aldatılma olması gerekmez ki. Mutsuzluk da bir neden.

Merhaba kızlar uzun zamandır üyeyim,hemen hemen hergün bdv bölümünü takip ederim konu açmak bugüne nasipmiş. Öncelikle ben boşanmak ve boşanmamak arasında sıkıştım kaldım çok mutsuzum :KK43: 2yıllık evliyim toplamda 6yıllık geçmişimiz var birde 15 aylık bir kızım var. Evlendiğim ilk günlerden bu zamana ailesinin hakaretlerine maruz kaldım ve eşim olacak adam bir kez siz bu kadından ne istiyorsunuz diyemedi. Benim arkamda durmayışı,onların bu denli hakaretine göz yumması inanın içimde çok büyük yaradır unutamıyorum.
Asıl mesele cinsellik;ben yanaşmasam adamın umrunda değil ayda 1-2 ancak benim zorumla yanaşır. Hep bir bahanesi vardır ya yorgundur ya sabah erken kalkacaktır.yoruldum artık sürekli bu konulardan tartışmaktan kadınlık gururum yerle bir olmuş gibi hissediyorum.. Ben banyo yap demedikçe yıkanmak bakım zaten hak getire işi olmaz. Bende istiyorum ki benim için özensin temiz olsun,ilgi göstersin,ben demeden cinsellik önem versin ama yok işte yok.. Bugün sabrım taştı boşanıcam senden dedim ciddi söylüyorsan yapacak birşeyim yok gidene dur diyemem dedi ama kızgınlıkla söylediysen telafi etmeye çalışırım dedi şaka gibi.
Kızlar bir akıl verin çevrem olaya objektif bakamaz taraflı olur ama sizden yorum istiyorum. Bir yandan sırf bunun için boşanılırmı diyorum çünkü evden işe gider,kızıyla ilgilenir,aldatma gibi bişey yakalamadım hiç,insanlığı çok iyidir. Ama ama işte benimde duygularım var zaten ailesi yaptıklarıyla onurumu yerle bir etmişken birde onun bu ilgisizliği deli ediyor beni kusura bakmayın uzun oldu ama :KK43:

Evlilikte cınsellik cok önemli. Bu noktada kendınızı kötu hıssetmeye degersz gormeye baslamışsınız ve haklısınız. Hem erkek hem kadın olmak zorunda olanlar gıbı cok yorulmuşsunuz. Hıcbı konuda doyum yasayamadıgınız bır ilişki cehennem olmuştur. Son kez konusun ama asagılamadan ! Sonra bıraz zaman verın esınızı ve kendınızı cekın mevcut bır tavrınız olsun

Son kez çabalayabilirsiniz bence. Ama ben kendi adima mutsuz olduğum bir evliliği sürdürmek istemem. Daha önünüzde insallah koca bir ömür var. Sadece iyi insan diye ilişkiyi sürdürmek tam bi mantik evliliği olur. Sürer, ama mutlu etmez..

Aldatmiyor diyorsunuz ama bana aldatiyormus gibi geliyor. İnşallah ben yanılırim. Bu arada banyo yapmaması ne demek. Sizin zorunuzla yapıyormuş öyle mi?. Leş gibi kokuyorsun de gucensin utansın biraz.

Yazdıklarınız gerçekten üzdü beni.....
Öncelikle oidipus kompleksi denen bir psikolojik yönlendirme yüzünden;
Ailesi ve hele annesi ile Eşi arasında kalan erkekler, ileri derecede cinsel sorun ve soğukluk yaşarlar!
Aile ile düzeldiginizde ya da daha tolere edilebilir iliskiler yaşadığınızda diyalogunuz da güzelleşecektir. ..Soruna kökten çözüm ,Tümdengelim ile yaklaşın. ..
Ayrıca ,evet cinsellik çok hem de çok önemli ama bir çocuğu Nefsiniz in garabeti yüzünden ana baba ayrı yaşatmak hak mi?
Insani vasıfları iyi olan bir eşiniz varmış insanlar ne yuzkizartici hatalardan bile af alıyorlar. ...Ha kadınlık gururu derseniz o da siz kendinize Sayginizi yitirmedikce Kimse Sizden alamaz bunu. ....
Bir de bu açılardan bakın derim,nacizane. ...Iyi bayramlar olsun....

Hepinize cevaplarınız için çok teşekkür ederim ve hayırlı bayramlar dilerim. O da hatasının farkına vardı sanırım temizlik açısından epey konuştum kafasına dank etti herhalde ki traş olmuş temiz temiz gezdi bugün. Evet bu sebepten ötürü çocuğumu babasız büyütmekte içime sinmiyor açıkcası dua edicem,sabredecek,konuşucam başka çare yok bugün bana çok kibar davrandı hani pişman olur kaybetme korkusu yaşar ya işte yüzüne bile yansımıştı. Aldatma konusuna gelince herkes eşine güvenir ama gerçeği yakalamadığım sürece yalnızca Allah bilir yakalarsam biter zaten ötesi yok. Çok arada kaldı,evliliğimizin cicim ayları zehir oldu ikimizede çok zorlu yollardan geçtik çabaladık sanırım bunlarında etkisi var çünkü ailesiyle ben asla görüşmüyorum. Sakin olmayı deneyeceğim hepinize çok teşekkür ederim zamanınızı aldım kusura bakmayın

Aman hemen boşanma kararı alma. Her şey bir yana bebeğin için sorunları çözmeye çalışın. İnşallah tüm problemleriniz çözülür. Allah yuvanıza huzur versin.

Dilerim farklı bakış açısından bakıp tez zamanda müspet sonuçlar alırsınız. ...Eğer eşiniz aldatiyor falan olsaydı tipik erkek mantığıyla sizi ve çocuğunu derhal gözden cikarirdi emin olun. ...kendini garantiye aldığı ;dışarda bir ilişkisi yok bence eşiniz profilinde birinin....Ama size şunu söylemek isterim bence eşinizin sizin yardiminiza ihtiyacı var ;Düşünsenize efor sarfetmesi ve güç göstermesi gereken çok önemli bir konuda kendini yetersiz hissediyor....Bırakın arzulanmayla kadınlık gururunu terazi tefesine koymayı şu durum ne kadar zor.....İnanın erkekler günlük rituellerdeki sıkıntılardan ve hatta anneleri ve eşleri arasında kalmaktan libidolarini kaybediyorlar. ...Siz gayet aklı başında ve sağlam karakterli birisiniz bence ki bende bıraktığınız intibaa bu oldu; Artık sadece kendimiz için dusunemeyiz anneyi biz. ...sağduyu size kazandırır bence....Lütfen arada gidisattan bilgilendirin :))

Dilerim farklı bakış açısından bakıp tez zamanda müspet sonuçlar alırsınız. ...Eğer eşiniz aldatiyor falan olsaydı tipik erkek mantığıyla sizi ve çocuğunu derhal gözden cikarirdi emin olun. ...kendini garantiye aldığı ;dışarda bir ilişkisi yok bence eşiniz profilinde birinin....Ama size şunu söylemek isterim bence eşinizin sizin yardiminiza ihtiyacı var ;Düşünsenize efor sarfetmesi ve güç göstermesi gereken çok önemli bir konuda kendini yetersiz hissediyor....Bırakın arzulanmayla kadınlık gururunu terazi tefesine koymayı şu durum ne kadar zor.....İnanın erkekler günlük rituellerdeki sıkıntılardan ve hatta anneleri ve eşleri arasında kalmaktan libidolarini kaybediyorlar. ...Siz gayet aklı başında ve sağlam karakterli birisiniz bence ki bende bıraktığınız intibaa bu oldu; Artık sadece kendimiz için dusunemeyiz anneyi biz. ...sağduyu size kazandırır bence....Lütfen arada gidisattan bilgilendirin :))

Güzel düşünceniz için teşekkür ederim kızım babasına çok düşkün aslında bende sanırım boşanmayla ona ders vermek istedim okadar kolay olmuyormuş. Dün geceki boşanma konuşmasından sonra bugün sabahtan akşama kadar ailemde birlikteydik ve hiç ters hareketi olmadı aksine farklıydı sanki nasıl anlatsam yeni tanışan bir çift gibi değişiklikler :) benimde biraz sabırlı olmam gerecek bu süreçte. Akşam eve geldiğimizde balkondan bakarken bir çift gördüm adam bebeği eşine verdi kızgın bir ses tonuyla,ve kadında bebek bakım çantasında vardı nekadar ağır olduğunu tahmin edersiniz o an eşimi düşününce içim ısındı çünkü asla ne sokak ortasında yüksek sesle konuşur benimle nede çantayla kızımı taşıtır. Sanırım küçük şeylerden mutlu olmayı öğrenmemiz gerek elimizdekileri kaybetmeden

Aman hemen boşanma kararı alma. Her şey bir yana bebeğin için sorunları çözmeye çalışın. İnşallah tüm problemleriniz çözülür. Allah yuvanıza huzur versin.

Amin cümlemizin yuvasına inşallah işte gün içindeki sıkıntılar stresler etkiliyor tetikliyor herşeyi sakin kalabilmeyi ve konuşarak çözebilmeyi öğrenmemiz lazım eşimle. Çok sağolun :)

Back
X