Araftayim

berat00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2011
67
12
88
Amasya
Merhaba hanimlar, esimim cep telefonu dokumunde bir numara dikkatimi cekti arastirdim bayan cikti 20 yillik evliyiz kiz 19 yas kucuk kocasini buldum ve konustum birkac ay once bosanmislar adam esimle karisinin gorustugunu buldugunu ama aralarinda ne oldugunu bilmedigini soyledi kadin su an pavyonda calisiyor esimle yuzlestim sadece arkadas olduklarini sohbrt ettiklerini beraber bira ictiklerini soyledi 7 yildir tanisiyorlarmis unutamiyirum affedemiyorum gidemiyorum kalamiyorum kisacasi araftayim.bana fikir verin gururuma yediremiyorum.

Sevgiliyiz Dicek hali Yok ya , tabi ki arkadaşlar :halay:

Kız 19 yaşında ve 7 yıldır tanışıyorlar mı? Ben mi yanlış anladım. Yoksa kızın kocası mı kızdan 19 yaş küçük.

Eşiniz maddi sorumlularını yerine getirmeyen, uyuşturucu kullalan ve pavyon da çalışan bir kadinla düşüp kalkan bir adam, siz neyin arafındasınız gerçekten?

7 yıldır kocanızın genç bir Kızla alkol alıp görüştüğünü nasıl anlamadınız? Muhakkak başka görüştükleri de olmuştur. Sizin bir geliriniz var mı?

Anladim bende problem var demekii adam iyi oynamis gelirim var ama yanlizlik korkutuyor onuda kabul edemiyorum.
Eski konularınıza baktım da adam iyi oynamamış, bayağı belliymiş, siz de farkındasınız. Çalışan kadınsınız, çocuklarınız büyümüş. Aşağılanmayı hiç bir kadın haketmez. Yalnızlık böyle bir adama katlanmaktan iyidir.

Eski konularınıza baktım da adam iyi oynamamış, bayağı belliymiş, siz de farkındasınız. Çalışan kadınsınız, çocuklarınız büyümüş. Aşağılanmayı hiç bir kadın haketmez. Yalnızlık böyle bir adama katlanmaktan iyidir.
Zaten biraktim ama bosanma davasi acamiyorum kendime cok kiziyorum ama cesaretim yok

Merhaba hanimlar, esimim cep telefonu dokumunde bir numara dikkatimi cekti arastirdim bayan cikti 20 yillik evliyiz kiz 19 yas kucuk kocasini buldum ve konustum birkac ay once bosanmislar adam esimle karisinin gorustugunu buldugunu ama aralarinda ne oldugunu bilmedigini soyledi kadin su an pavyonda calisiyor esimle yuzlestim sadece arkadas olduklarini sohbrt ettiklerini beraber bira ictiklerini soyledi 7 yildir tanisiyorlarmis unutamiyirum affedemiyorum gidemiyorum kalamiyorum kisacasi araftayim.bana fikir verin gururuma yediremiyorum.
7 yildir ttanistigi pavyonda calisan bir kadin. Aklina ilk gelen dogrudur.

Esinizin sizden başka bir kadınla oturup vakit geçirmesi bile aldatma sayılır, uzun zamandır ayrıyız demişsiniz siz zaten yalnızsınız suan o yüzden yalnızlıktan korkmayın cesaretinizi toplayıp boşanma davasını açın.
Mesaj da atın esinize o kadınla 7 yıldır nasıl görüşüyorsunuz yazıklar olsun diye. Esiniz de size cevap atarsa elinizde delil olur mahkemede tanzimat da isteyebilirsiniz .

Kadını küçümsemek için demiyorum da pavyonda çalışan bir kadını kendine yakıştıran bir adamı siz kendinize nasıl yakıştırıyorsunuz?
Kadın da daha 29 yaşında gencecik ne işi var 50 sine dayanmış adamla. Baştan aşağıya iğrençler ikisi de. Kendinizi bu üçgenden kurtarın .

kararı bizler değil, siz verebilirsiniz...ayrılmaya gücünüz varmı maddi olarak, çocuk varmı, eşinizden memnunmuydunuz bilmeden önce vs. gibi konular önemli

Şimdi uzmanlar daha iyi bilir ama iki üç günlük muhabbetlerde duygusal bağ olmaz amaç başkadır bir erkekle kızın..Ama eğer uzun yıllar konuşmuşsa duygusal bağ muhakkak vardır diyolar ..oyuzden sadece arkadaşız lafı doğru deil bence..Ama aşk sevgi de olduğunu sanmıyorum ..umarım sadece konuşmakla kalmışlardır ..bende kaldıramam yediremem ..Sen gordukten sonra konuşmayı kestim derse bugüne kadar niye benim yakalamami bekledi n sohbeti kesmedin de...ve 7 yıllık sohbette öyle kestim demekle kesilmez ...geçmiş olsun hakkından hayırlısı olsun

Back
X