Aralık 2005 Anneleri

kedicik81

işte yanlızlık ben buyum
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
1.682
4
683
İstanbul
bende aralık annesiyim 1 tane oğlum var allah herkesin çocuguna saglık sıhhat versin anne olmak cok guzel bır duygu sevgiyle kalın

bende aralık 2005 annesiyim 29 aralıkda doğdu oğlum allahın bana bahşetttiği en değerli hazine allah çocuklarımıza uzun sağlıklı bereketli huzurlu ömürler varsin amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.

bende 14 aralık 2005 te güzel kızım derinimin aramıza katılmasıyla anne oldum...
allah acılarını yaşatmasın...

23 aralık 2005 Allah hepimizin evlatlarına sağlıklı uzun ömürler versin. Taha'cım olmasa ne yaparım bilmem :)

1 aralık 2005 annesiyim.bi kızım var.allah bağışlasın.şimdi ikinci bebeğime hamileyim doğum martta.darısı sizin başınıza

Selam
bende 23.12.1997 ,10.12.2006 ve 26.03.2009 annesiyim. aranizda olmakdan cok mutluyum
Allah bütün yavrularimizi korusun AMIN
39ofwseqkr1a110j.png

merhaba anneler..

hala haberi olmayanlar olabilir.
KK pro üyelik ve kart hakkında bilgi almak ister misiniz?

Buyrun o zaman:

http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...kk-pro-uyelik-nedir-avantajlari-nelerdir.html

http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...o-uyelik-nedir-uyelik-karti-nasil-birsey.html

ayrıca KK pro kartlıların faydalanabildiği indirimler hakkında bilgi alamak isterseniz de buraya:

KK Kart ındirimi Anlaşmalar... - Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca

Yine KK pro kart üyesi iseniz her an süpriz çekilişlerden siz de süpriz armağanlar kazanabilrsiniz.

Mutlaka göz atın annelerim a.s.

bende aralık 2005 annesiyim 29 aralıkda doğdu oğlum allahın bana bahşetttiği en değerli hazine allah çocuklarımıza uzun sağlıklı bereketli huzurlu ömürler varsin amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.

merhabaa benimde oğlum 29 aralık 2005 li bu sene ilkokula gönderecekmisiniz neye göre karar vereceksiniz ben bi türlü karar veremiyorum bi öğretmenle konuştum siz çocuğu 2006 sayın çocuğu yormayın dedi napsam bilemiyorum::26:

merhabaa benimde oğlum 29 aralık 2005 li bu sene ilkokula gönderecekmisiniz neye göre karar vereceksiniz ben bi türlü karar veremiyorum bi öğretmenle konuştum siz çocuğu 2006 sayın çocuğu yormayın dedi napsam bilemiyorum::26:

merhaba,
kızım 15 aralık doğumlu.
bizede 2006lı sayın dediler, geç kalır demeyin neye geç kalıcak
bırakın çocukluklarını doya doya yaşasın
zaten ilerde yoğun bir tempoya girecekler dedi öğretmen.
tek o da değil okul müdürünede özellikle götürdük aynısını oda dedi.
bizde 2006lılarla göndericez.
artısınıda eksisinide çok iyi düşündüm
bizim içinde en doğrudu bu.

6Aralık doğumlu oğlum var biz 2006 yılına kaydettik ve şuan kreşe gidiyor,seneyede kreşe devam etsin istiyorum.Okul için erken diye düşünüyorum ben de...

2005 aralık doğumlu bir oğlum var. bu yıl anaokuluna gitti .anaokuluna verip-vermeme konusunda da çok tereddüt etmiştim. çok araştırdım, çok kişiye sordum..öğretmeniyle olan uzun konuşmalarımız sonucunda oğlum anaokuluna gitti öğretmeni son derece başarılı olduğunu , duygusal, kas ve motor gelişiminin tamam olduğunu ve rahatça 1.sınıfa başlayabileceğini söyledi.
eskiden okula başlama yaşı 7-8 iken ,artık 6 ya düştü. eğer çocuğunuzun kas ve motor gelişimi yaşına uygunsa, yaşının gerektirdiği herşeyi yapabilyorsa , neden çocuğunuzun 1 yıl kaybetmesine sebep oluyorsunuz ? ayrıca,okullar eylülde açıldığına göre aralık doğumlu çocuklar , okul için , diğer arkadaşlarından 1 yıl değil sadece 2,5-3 ay küçükler. burda önemi olan çocuğun gelişimi..
yaşını tamamladığı halde, motor yada kas gelişimini tamamlayamamış çocuklar var.bu okula başlaması konusu sadece çocuğun kendiyle alakalı bir durum.(bu sözleri görüştüğüm diğer öğretmenlerden duydum)
bende size, eğer çocuğunuz yaşının gerektirdiği herşeyi yapabiliyorsa ve kendini ezdirmeyecek bir yapıdaysa , hiç çocuğunuzun 1 yılını yemeyin derim. ki bu eğitim sisteminde ilerde çocuklarımızın üniversite sınavlarında da sene kaybı olabileceğini de gözönünde bulundurmalıyız.
unutmayın " 7 çok geç" ;)

Merhaba
aralikanneleri@groups.facebook.com adresine mail atarak Aralık Anneleri Facebook grubuna ileti yollamış olursunuz.

Aralik Annelerinin Kadinlar Kulubu Facebook Grup Adresi : Aralik Anneleri Facebook Grup

Kadinlar Kulubu Facebook Sayfa Adresi : Kadınlar Kulübü Facebook Sayfa

Kadinlar Kulubu Facebook Hesabı : Kadınlar Kulübü Facebook Profil

Kadinlar Kulubu Facebook Grup Adresi : Kadinlar Kulubu Facebook Grup

Aralık annelerinde senelere göre ayırım yapmadık. Diğer gruplar böyle ayırımda bulunmuş bu tamamen kadınlar kulübü üyelerine ait bir gruptur.

Aralik Annelerinin Kadinlar Kulubu Facebook Grup için editor aramaktayız bu bilgiyide eklemek isterim ...

Back
X