Aralık 2007 Anneleri

*mavili*

...:::Ruzişim:::...
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2007
3.597
10
316
41
Ankara
Tüm Aralık 2007 anneleri.benim doğumum önce 31 aralıkdı.sonra 22 aralık oldu.şimdi son tarih 8 aralık.ya sizinki....

mavili gittikçe geriye düşmüşşş...ne güzel 2007 nin son ayında kızını kucağına alacaksınnnnnn

Benimde 9 Aralik Doğum Tarihi Ama Doktor 4 Veya 5 Aralik Olabilir Dedi Son Kontrolde.aslinda Kasim 25 Ten Sonra Heran Olabilir Dedi.

mavili gittikçe geriye düşmüşşş...ne güzel 2007 nin son ayında kızını kucağına alacaksınnnnnn

güldencim sanki ben o tarihten 10 gün erken doğuracakmışım gibi geliyo bana...bende erken doğmuşum kızımda öyle olacak galiba....rabbim hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah.senin gibi bi anne olalaım inş. bizde....

benimde doğum tarihim 14 aralık.ama sezeryan olacağı için belki 1 2 hafta erken alabilirlermiş bebişi

Son Zamanlarda Kimi Gördüysem Hep 38 Haftadan Itibaren Doğurdular. Tesadüf Mü Bilmiyorum.ama 40 Haftayi Bekleyen Bebiş Görmedim Hiç Kiz Ya D A Erkek. şimdi Ki çocuklar Erkenci Galiba. Benim Tahmini Doğum 25 Aralik

sağlıkla doğsunlarda gerisi önemli değil benim tarih bir hafta sonraya alındı olası doğumum 22 aralık

ben geçen hafta perşembe günü gittim 26+4 tam 1 kilo olmuştu oğluşum.

sağlıkla doğsunlarda gerisi önemli değil benim tarih bir hafta sonraya alındı olası doğumum 22 aralık[/QUO

canım bebişler gelecekleri günü biliyorlar doktorlar sadece tahmini bir tarih veriyor.hiç belli olmuyor anlayacağın gününden önce doğan gününü geçen okadar çok duyuyorumki etraftan.sağlıkla en hayırlısı ne zamansa o gün gelsinler oğlumun adaşınada iyi bak bitanem.:1hug:a.s.

sağlıkla doğsunlarda gerisi önemli değil benim tarih bir hafta sonraya alındı olası doğumum 22 aralık[/QUO

canım bebişler gelecekleri günü biliyorlar doktorlar sadece tahmini bir tarih veriyor.hiç belli olmuyor anlayacağın gününden önce doğan gününü geçen okadar çok duyuyorumki etraftan.sağlıkla en hayırlısı ne zamansa o gün gelsinler oğlumun adaşınada iyi bak bitanem.:1hug:a.s.

tabi canım bu tahminler sadece olasıı, sağlıkla gelsinler de sorun yok bebişin maşallah 1 kilo olmuşş paşaların paşası

benim doğumumda 23 aralık dr. kız diyor ama benim hala umudum var belki erkek olur kızlar lütfen sizde dua edin hayırlı bi oğlum olsun kız olursa yine severim ama oğlum olmasını çooooookkkkkkk istiyorum yaaaaa

bu arda kızlar elinize mezura alın ve karın çapımızı ölçelim mi bakalım kimin karnı ne kadar olmuş benim ki hala minnacık kimse hamile olduğuma bile inanmıyor bakalım sizin karnınız ne kadar olmuş ne dersiniz

kızlar günaydın............
ben bugün doktora gidiyorum bakalım yavrum ne kadar olmuş.
karnımı ancak akşam eve gidince ölçebilirim.burda mezura yok....
caccık üzülme bende oğlum olmasını çok istedim ama rabbim kız verdi şimdi onu da çok seviyorum.gerçi insanın içinde bi yerde duruyo o heves ama kız evlat daha güzel inan.rabbim hayırlısını versin daha önemlisi sağlıklı evlat versin........

kızlar günaydın............
ben bugün doktora gidiyorum bakalım yavrum ne kadar olmuş.
karnımı ancak akşam eve gidince ölçebilirim.burda mezura yok....
caccık üzülme bende oğlum olmasını çok istedim ama rabbim kız verdi şimdi onu da çok seviyorum.gerçi insanın içinde bi yerde duruyo o heves ama kız evlat daha güzel inan.rabbim hayırlısını versin daha önemlisi sağlıklı evlat versin........

ne güzel elifcim kızını göreceksin demek güzel haberlerini bekliyoruz.:sm_cool:

kızlar ben geldim...
allah şükür kızım çok sağlıklı herşey yolunda...ama biz tekrar küçüldük ben biraz fazla saymışım
25 bitip 26 ya giriyomuşum yani.son adet tarihinden 10 gün geri sayacağım...yani doğum 24-25 aralık falan oluyo benim...buna göre de kızım tam 880 gr.gittiğimde uyuyodu.ama yüzü falan acayip belli.çok güzel bişey ya...işte benden böyle..hepinizi öpüyorum

kızlar ben geldim...
allah şükür kızım çok sağlıklı herşey yolunda...ama biz tekrar küçüldük ben biraz fazla saymışım
25 bitip 26 ya giriyomuşum yani.son adet tarihinden 10 gün geri sayacağım...yani doğum 24-25 aralık falan oluyo benim...buna göre de kızım tam 880 gr.gittiğimde uyuyodu.ama yüzü falan acayip belli.çok güzel bişey ya...işte benden böyle..hepinizi öpüyorum

canım nasıl sevindim demek senin zilli de büyümüşş benimde doğum 22 aralık hadi bakalım hayırlsı hangimiz önce doğum yapacak aralık annelerinden merak ediyorummm

Back
X