Aralık 2009 da hamile kalanlar nasıl gidiyor hamilelik?

ben varım sat 27 aralık aslında ocak başında hamile kaldım
kaç haftalıksın
benim bulantılarım başladı biraz zorluyor beni

aralıkta hamile kaldım.sat 7 aralıktı yılbaşı akşamı ikinci çizgiyi gördüm.ilk aylarım pek iyi geçmiyor.devamlı yatıyorum.başım ağrıyor , midem bulanıyor , halsizim.ye yat ye yat 2 kilo aldım bile :(
sizin durumlar nasıl ?

aralıkta hamile kaldım.sat 7 aralıktı yılbaşı akşamı ikinci çizgiyi gördüm.ilk aylarım pek iyi geçmiyor.devamlı yatıyorum.başım ağrıyor , midem bulanıyor , halsizim.ye yat ye yat 2 kilo aldım bile :(
sizin durumlar nasıl ?

sizin durumlar nasıl ?

21 aralık canım benim sat.ben de sadece uyuyorum düşük tehlikem olduğu için sürekli yatıyorum

merhaba kızlar
benimde sat 21 aralık
bu 3. gebeliğim malesef ilk ikisinin kalbi durdu 8/9 haftalıkken
ama bu kez çok umutluyuz bu kez.
bulantılar başladı hatta 1defa istifra ettim
umarım istifralar ve bulantılar yakın zamanda geçer

slm kızlar bende 6+4 lük hamileyim benimde ilk bebeğimin kalbi durdu bunda çok korkuyor2um inşallah birşey olmaz diye Allah hepimize bebeğimizi kucağımızaalmayı nasip etsin

kızlar benimde sat 10 aralık.benimde ilki düşüktü bu 2.bebeğim.ALLAH hepimizin yavrularını bağışlasın bizlere.bende istifra yok ama bulantım var.meyve dışında pek bişey yiyemiyorum.ağzımın tadı çok bozuk.bide ciddi kabızlık çekiyorum.gaz beni rahatsız ediyor.ara ara başım dönüyor.3 aydan sonra hamileliğin güzel zmnı geliyormuş.bu şikayetlerden kurtuluyomuşsun.3.ayımı bekliyorum sabırla.

merhaba arkadaşlar ben de aralık sonu hamile kalanlardanım. Sat 24 aralık benim 2. bebeğim oğlum 4,5 yaşında. birinci hamileliğimde hiç problem yaşamamıştım ama bunda biraz zor geçiyor. 1 şubatta doktora gittim keseyi göremedi maalesef ve düşük olma ihtimali var ben de dinlenerek geçiriyorum ama p.tesi iş başı yapacağım. Allah hepimize sağlık sıhhat nasip etsin.

merhaba arkadaşlar benim de sat 24 nur ada seninle aynı durumdayız benimde ikinci hamileliğim ne tesadüf ki benim oğlumda 4,5 yaşında... bu sefer biraz zor geçiyor bulantı kusma falan oğlumda hiç birşey olmamıştı çok rahat bir hamilelik süreci geçirmiştim bakalım 3. aydan sonra geçer diyorlar ıNŞALLAH HEPıMıZ BEBıŞLERıMıZı SAĞLIKLI SIHHATLı KUCAKLARIMIZA ALIRIZ ARKADAŞLAR

Back
X