Aralık 2010 Anneleri Çekiliş Yapıyor!

... ve bizim hediyemizde gldi.. en son biz aldım hediyemizi sanırım. ama bu bekleme heycanı çok güzeldi. çok zevk aldım bu çekilişten.. presence teyzemize çoooookkk teşekkür ediyoruz. hediyemizi çok beğndk. gerçekten ihtiyacımız vardı böle bişeye.. ben bi tane almıştım hastane çıkışı bi tanede presence teyzemiş almış saolsun.. zevkli tercihine tekrar teşekkür ediyoruz. onu ve bu çekilişte emeği geçen denizim ve kucukprensi kocaman öpüyoruz opuyorumnanaktan

Ayy canım benim aklım sendeydi. Aynur hediyesini aldı mı bir gireyim bakayım dedim almışsın. Güzel günlerde kullan canım. ..

Sevgili Hanımlar en sonunda heyecan dolu ilk çekilişimiz bittialkisalkisalkis
Bütün arkadaşlarımız hediyelerine kavuştu:lepi:
Bebişlerimiz güle güle kullansınlar, hepimizin kesesine bereket olsun inşallahopuyorumnanaktan

[table="head"]| X |No|*KK Nick*|Bebişin*Cinsiyeti*|Hediye Gönderen|Durum |

| ok |1|kucukprens|Erkek|Beraser | Aldı:lepi:

| ok |2|denizim16|Kız|d.e.s.i.r.e |Aldı:lepi:

| ok |3|funah|Kız| kucukprens |Aldı:lepi:

| ok |4|hapsuruk|Kız| narnisan |Aldı:lepi:

| ok |5|beraser|Erkek| names |Aldı:lepi:

| ok |6| Tooba|Kız |krdln54 |Aldı:lepi:

| ok |7|İsis|Erkek| sezen 10 |Aldı:lepi:

| ok |8|krdln54|Erkek| mavrulam |Aldı:lepi:

| ok |9|sezen10|Erkek| Safa83 |Aldı:lepi:

| ok |10|aselcik(aynur53)|Kız|Presence |Aldı:lepi:

| ok |11| Safa83| Kız|sweethome |Aldı:lepi:

| ok |12|burxkan|Erkek| aselcik |Aldı:lepi:

| ok |13|elfrkn|Erkek| İsİs|Aldı:lepi:

| ok |14|narnisan|Kız| Tooba |Aldı:lepi:

| ok |15|mavrulam |Erkek | tellinaz |Aldı:lepi:

| ok |16|sweethome |Erkek |denizim16|Aldı:lepi:

| ok |17 |pelin87 |Erkek |burxkan|Aldı:lepi:

| ok |18|d.e.s.i.r.e |Erkek |hapsuruk |Aldı:lepi:

| ok |19|sporstar |Kız |pelin87|Aldı:lepi:

| ok |20|Presence |Erkek |Funah |Aldı:lepi:

| ok |21|tellinaz|Kız|sporstar|Aldı:lepi:

| ok |22|names |Erkek |elfrkn|Aldı:lepi:

[/table]

Son düzenleme:
... ve bizim hediyemizde gldi.. en son biz aldım hediyemizi sanırım. ama bu bekleme heycanı çok güzeldi. çok zevk aldım bu çekilişten.. presence teyzemize çoooookkk teşekkür ediyoruz. hediyemizi çok beğndk. gerçekten ihtiyacımız vardı böle bişeye.. ben bi tane almıştım hastane çıkışı bi tanede presence teyzemiş almış saolsun.. zevkli tercihine tekrar teşekkür ediyoruz. onu ve bu çekilişte emeği geçen denizim ve kucukprensi kocaman öpüyoruz opuyorumnanaktan

aselcik iyi günlerde sağlık ve mutlulukla kullansın..beğenmiş olmanıza çok sevindim,herzaman daha iyileri olsun inşallah...

aynurcum ve diğer hediyelerini alan arkadaşlar hepimiz iyi günlerde kullanalım inşallah kazasız belasız atlattık,çokta güzel çok ta eğlenceli olduu kızımla seviyoruz sizleriii

kızlar hediyesine ulaşan herkesi gözüaydın.
çekilişimiz de sona erdi.
herkes hediyesini güzel sağlıklı günlerde kullansın inşallah.

kızımın tatlı teyzeleri hepinize teşekkür ediyoruz. çok güzel bi çekiliş oldu bizim için.birbirini hiç tanımayan insanların birbirleri için bu denli uğraşmaları hediyeleşmeleri falan çok mutlu etti bizi gerçekten.. hepinizi çok sevioruz... opuyorumnanaktan

hadi herkese hayırlı olsun kızlar çok eğlenceli oldu inşallah yine yaparız :sm_cool: küçükprensim sanada teşekkür ediyoruz canım gerçekten yorucu bir iş yaptın...a.s. bu çiçekler kızım ve benden sana :))

Küçükprens emeğin için teşekkürler. Bizim için güzel bir anı oldu. Tüm arkadaşlar hediyelerini güzel günlerde kullansınlar.:3:

Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.... Küçükprens......Denizim16..... çok sağolun kızlar harikaydı herşey güzeldi buradaki dostluğumuz ölümsüzleşti böylece ... Yeni çekilişlerde görüşmek üzere....

canLar gerçekten hepimiz için çok güzel ve özel bir anı oldu.Tekrarını da bebişler doğunca yaşarız inş.Herkes güle güle,sağLıkLa kuLLansın inş hediyeLerini

ayyy ben hediyemizi ekleyememiştim içimde kalmasın eklim istedim:) geç oldu ama güç olmasın...

image.php
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
Back
X