Aralık 2011 de anne olmaya hazırlananlar....

meltemali

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2011
64
0
36
36
Antalya
selam anne adayları yada yeni anne adayları... Aralık 2011 de kısmetse Allahım nasip ederse Anne olucam... benim gibi olanlar konuşacağımız çok şey olmalı hissetdiklerimiz, yaşadıklarımız....
bekliyorum

selam :) ben de 2011 kasım sonu-aralık başı kısmetimiz hangi günse anne olacak hamişlerdenim. henüz 5+1'iz :)) pazartesi günü nasipse minik kalbinin ilk atışlarını duymaya gideceğiz. rüyada gibiyim. boşlukta, huzurla yaşıyorum resmen.

bende aynı duygular içersindeyim
benim daha 4 haftalık 15 nisanda kalp atışlarını dinlicem. daha çok var yani... çok korkuyorum bişiy olacak diye...

bende aynı duygular içersindeyim
benim daha 4 haftalık 15 nisanda kalp atışlarını dinlicem. daha çok var yani... çok korkuyorum bişiy olacak diye...

Allah'ın izniyle hiç bir şey olmazzzz :))))
aslında ben de korkuyorum ama inanıyorum ki herşey güzel başladı, güzel devam edecek...

merhaba ,

dün yaptığım 3 idrar testi ve 3 silik 2.çizgiden sonra bende bu gün kan tahlili yaptırdım ve hamileyim

aralık annesi olucam inşallah :))

merhaba ,

dün yaptığım 3 idrar testi ve 3 silik 2.çizgiden sonra bende bu gün kan tahlili yaptırdım ve hamileyim

aralık annesi olucam inşallah :))

maşallahhh tebrik ederimmm hayırlısı olsun inşallahh Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahhh....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…