aralık 2012 de doğum yapacak anneler...

Aralığa ne kaldıki:) sağlıkla sıhhatle alın bebeklerinizi kucaklarınıza inşallah.

başta aralığa daha çok var diyordum.şimdi birkaç ay kaldı.ikinci evladım olmasına rağmen beni bi korkudur sardı.hayırlısıyla evlatlarımızı sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız inşallah.

Bende 21+3 günlükhamileyim...bende ne zamandır aralık annelerini arıyorumm.birbirimize destek olalım hergün mutlaka bu sayfalara bişeyler yazalım birbirimizden haberimiz olsun ne dersiniz??????:)))))) bu arada erkek annesiyim...

slm bende aralik annesiyim bi oglum olacak hayirlisiyla, ben daha bu hafta oglumun tekmelerini hissettim ya siz???

çok iyi olur aslında hergün hamileliğimizle ve bebişlerimizle ilgili yeni şeyler paylaşırız:)bende erkek annesi olcam inşallah.1 tanede 3 yaşında kızım var...

ben bebğimin tekmelerini 20 haftalık ken hissitmeye başladım ama kişiden kişiye değişiyor.24 haftaya kadar yolu var o zamana kadar kesin hissediyorsun...

bende 5 aylik hamileyim nasip olursa 21 aralik 2012 dogum yapicam erkek annesi olucam insallah,allahim saglikli bebisler nasip etsin insallah hepimize :)

slm bende aralik annesiyim bi oglum olacak hayirlisiyla, ben daha bu hafta oglumun tekmelerini hissettim ya siz???

kısmet olursa aynı gün alıoruz bebeklerimizi kucagımıza:) bende bayadır hissediorum cok güzel bi duygu sesime tepki bile verio artık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…