aralık 2012 de doğum yapacak anneler...

Aralığa ne kaldıki:) sağlıkla sıhhatle alın bebeklerinizi kucaklarınıza inşallah.

başta aralığa daha çok var diyordum.şimdi birkaç ay kaldı.ikinci evladım olmasına rağmen beni bi korkudur sardı.hayırlısıyla evlatlarımızı sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız inşallah.

Bende 21+3 günlükhamileyim...bende ne zamandır aralık annelerini arıyorumm.birbirimize destek olalım hergün mutlaka bu sayfalara bişeyler yazalım birbirimizden haberimiz olsun ne dersiniz??????:)))))) bu arada erkek annesiyim...

slm bende aralik annesiyim bi oglum olacak hayirlisiyla, ben daha bu hafta oglumun tekmelerini hissettim ya siz???

Bende 21+3 günlükhamileyim...bende ne zamandır aralık annelerini arıyorumm.birbirimize destek olalım hergün mutlaka bu sayfalara bişeyler yazalım birbirimizden haberimiz olsun ne dersiniz??????:)))))) bu arada erkek annesiyim...

çok iyi olur aslında hergün hamileliğimizle ve bebişlerimizle ilgili yeni şeyler paylaşırız:)bende erkek annesi olcam inşallah.1 tanede 3 yaşında kızım var...

ben bebğimin tekmelerini 20 haftalık ken hissitmeye başladım ama kişiden kişiye değişiyor.24 haftaya kadar yolu var o zamana kadar kesin hissediyorsun...

bende 5 aylik hamileyim nasip olursa 21 aralik 2012 dogum yapicam erkek annesi olucam insallah,allahim saglikli bebisler nasip etsin insallah hepimize :)

slm bende aralik annesiyim bi oglum olacak hayirlisiyla, ben daha bu hafta oglumun tekmelerini hissettim ya siz???

kısmet olursa aynı gün alıoruz bebeklerimizi kucagımıza:) bende bayadır hissediorum cok güzel bi duygu sesime tepki bile verio artık:)

Back
X