2 aralık yani dün aşılamam oldu aralığın ilk aşılananı benmiyim acaba :)
ilk aşılanan sensen ilk hamile de sen olursun inşallah :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk aşılanan sensen ilk hamile de sen olursun inşallah :)
Benim 30 Kasım canım, Kasım topiğindekiler oldu bitti sonuçlarını bekliyor diye ben de buraya yazıyorum epeydir
Hayırlı olsun inşallah senin aşılaman da
Aslında tablo oluşturmayı düşünüyorum şöyle bilgilerimizi içeren, ama, ya topik benim üzerime devredilecek ya da yeni topik açmam gerekecek.
Tumet isimli arkadaşa özel mesaj yazdım ama cevaplamadı, kendisi aşılama da olmuyor bu ay, o uğraşmasın, benim üzerime devredilsin dedim ama ses çıkmadı...
Ee yeni ac ozamann
Arkadaslar bende yarin muayene ye gireceğim ve ignelere basliycam esim hazieanda varikoselden amwliyat oldu 3 ay once tahlillerinde 20 milyondu sayi hayirlisi bakalim ins rabbim herkesun gonlune gore verir pek umutlu deilim bende ama rabbim ol dwdikten sonra olmazlar olur ins
merhaba bende dün aşılama yaptırdım inşş. güzel sonuç alırım
merhaba bende dün aşılama yaptırdım inşş. güzel sonuç alırım
inşallah canım aşılamalar arka arkaya oluyor umarım güzel sonuçlar da arka arkaya gelir.
Ben de cumartesi olucam kısmetse :)
Yapadim tabiki canm ama telden giriyom ben internetin evimde war biz izindeyiz o yüzden yapamiyombenimde yas 23 üç yıldır ewliyim :)
Inşallah ilk tek aşılamamiz olur ama benim ilkinde olmazsa başka yaptırarak vakit kaybetmek istemiyorum esimin değerleri düşük malesef o yüzden tüp olcak olmazsa... Inşallah asilamayla sonuç alırız
Merhaba kızlar
bizde aralıkta aşılama yaptırcaz kısmetse,ilk denememiz olacak bende sizler gibi heyecanlıyım.
bizdeki sorun en başta eşimdeydi sayısı azdı ama kullandığı klomen ve proxeed sayesinde yükseldi yaklaşık 7-8 ayda iyi sayılara ulaştı şuan hala proxeed kullanıyor aklına geldikçe tabi arada keçi boynuzu pekmezide yedi.sorunumuz kalmadı bukonuda şükür ama sonradan öğrendikki benm sağ tüpüm tıkalı sol açık ayrıca pkosta var ama adet düzensizliği yok.klomen kullandım yumurtam oluştu çatladı ama sonuç hep hüsran.doktorumuz buyıl bitmeden bir aşılama yapalım dedi.olmazsa laporoskopi olucam.bakalım inşallah ameliyata gerek kalmıcak ilk aşılamamız tutacak allahın izniyle..